Şimdi Ara

Kilo Veremiyorum Kafayı Yemek Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan 2 haftadir it gibi spor yaptim 10km den fazla yurudum hergun
    yemek desen agzima bisey surmedim gece karnima kiramp gire gire uyudum 2 haftanin sonucu 1 kilo vermisim cildiracam artik

yanimdaki arkadasim 2 katim yiyip 5kg verdi

inusilin direncim var yemek yesem bi dert yemesem bi dert
    Normal insanlar gibi 3 ogun normal yesem kilo aliyorum
    kahvalti + ogle yemegi yiyip 10km+ yurusem + cardiyo yapsam 1 saat ayni kiloda kaliyirum

Bıktım artık kızlar yüzüme bile bakmiyor baktigim kizdan tacizci muamelesi goruyorum artik kizlara bakasim kalmadi otobuste tramvayda okulda kafami egip oturuyorum arkadaslarimla bi ortama girdigimdede her kiz arkadaslarimi kesiyor bakiyor ben yanlarinda özürlü petitoyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparro131 -- 15 Mart 2019; 11:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü durum senin adına üzüldüm

• Son çare kimyasal ilaçlar

Clenbuterolu arastir

• Bas diuretigi 1 ayda 5 kilo garanti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Son çare kimyasal ilaçlar

Clenbuterolu arastir
    ilacla isim olmaz

• Herkesin derdi ayrı. Ben de kilo alamıyorum yanlış anlama gıcıklığına yazmıyorum bu da benim için bir problem. 195 boy 66 kilo falanım. Vücit kitle indeksine bakan işlere giremiyorum. Yediklerimi görenler çıldırıyor nasıl alamıyosun diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yemek üzereyim!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesbiş olsun bende de aynı sorun var kilo veremiyorum verirsem de hemen alıyorum ne yapcaz la biz.
    Fakat benim şöyle bir yanım var 110kiloyum ama genelde kızlar dudakların çok güzel diyip yanağımı sıkıyorlar çok tatlı olduğumu söylüyorlar ne iş anlamadım yani kısacası tipim konusunda problem yok kilolu da olsan tip önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Kesbiş olsun bende de aynı sorun var kilo veremiyorum verirsem de hemen alıyorum ne yapcaz la biz.
    Fakat benim şöyle bir yanım var 110kiloyum ama genelde kızlar dudakların çok güzel diyip yanağımı sıkıyorlar çok tatlı olduğumu söylüyorlar ne iş anlamadım yani kısacası tipim konusunda problem yok kilolu da olsan tip önemli.
    valla benden hoslanan kiz olmadigina gore tipsizim

• Sleeve Gastrectomy yaptır.easy

• Hocam gidin bir hastaneye detaylı kan tahlili yaptırın sadece insüli direncinin kilo vermeye engel olacağını sanmıyorum.
    Bende de insülin direnci var diyete başlıyamıyorum hemen tatlı krizim tutuyo yoksa kilo verebiliyorum.
    Diaformin vb. Hap kullanıyor musunuz ayrıca troid vb. Kan değerleriniz nasıl çıktı.

• Keto diyetlerini bir arastir insulin metabolizmasini duzenlemeye yardimci olabiliyor.

• Öncelikle şuan diyetteyim 102 kilo ile başladım geçen hafta 97 ye bu haftada 94 düştüm sadece diyet ile spor yok insülin direnci için ise diaformın kullanıyorum aç kalırsan hiç veremessin metabozilma calışıcak iyi bir diyetisyen bulmalısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafayıda mı yiceksin hacım :)
  • kesinlikle bişeyi yanlış yapıyosun diyetisyene git kan tahlili falan yapsınlar bi
  • 2 hafta bi sonuç alamazsın zaten ilaç falan işlerine girme bencede diyetisyene git yada inatçı ol ne olursa olsun vazgeçme ben 12 ayda 18 kilo verdim hergün 5km yürüdüm ve yediklerime dikkat ettim bu seferde çok zayıfladın hastamı oldun demeye başladılar😀98 kilodan 80 kiloya düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_198666 -- 15 Mart 2019; 13:56:8 >
  • Vücudu gerekli besinlerle doyurup fazlasını spor gibi aktivitelerle atıp metabolizma yi hızlandırıp uyku düzenini ayarlayip kiloyu fazla kafaya takmadan sonuca ulaşmak için acele etmemek gerekli.Kaliteli diyetisyenlerin yazıları ve videolarını incelemelisiniz.Ben en fazla 1 aylık bir diyet ile 1 yıllık mide sorunumu çözdüm ( aktif 8 ay ilaç kullanmama rağmen geçmemişti) ve sonuç olarak farkina varmadan ortalama 10 kilo vermiştim. Ancak benim kilom 75 80 arasina sabitti o sıralar.85 e yaklasiyordum ve diyete başladım.68 e kadar düşünce ailem endiselendi ancak ben dipdinctim.suan deli gibi yiyorum abartiyorum da ancak kilo almiyorum. Dengeyi tutturmak gerek ve vucudunuzu iyi tanimaniz gerekli

• özürlü petitoya yarıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bünye farkı 2 haftada 1 verdiysen aynı şekil devam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.