Şimdi Ara

Kilo Veremiyorum Kafayı Yemek Üzereyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga aynen devam et.Bende senin gibiydim veremiyorum diye korkuyordum.Kilo verme işi şöyledir 2 ayda 1 kilo verirsin ama metabolizman alıştıkça 3 günde 3 kilo bile gider.Ben 80 kiloydum aynı senin gibiydim veremiyorum diye üzülüyodum sonradan 67’ye kadar düştüm o zamanda acaba hastalığımmı var diye korktum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

Aga aynen devam et.Bende senin gibiydim veremiyorum diye korkuyordum.Kilo verme işi şöyledir 2 ayda 1 kilo verirsin ama metabolizman alıştıkça 3 günde 3 kilo bile gider.Ben 80 kiloydum aynı senin gibiydim veremiyorum diye üzülüyodum sonradan 67’ye kadar düştüm o zamanda acaba hastalığımmı var diye korktum.
    hastalık falan umrumda değil kan tahlilinde çıkana kadar yapabileceğim bişey yok zaten hastalığa varsada.

Şuan beni çıldırtan nokta bi ortama girince kızlar deli gibi arkadaşlarımı keserken yazarken ben yanlarında özürlü petito gibi kalıyorum 20 yaşındayım daha 1 kez istediğim kızı elde edemedim
  • annemde de şeker olduğu için kilo veremiyor. valla ben 108 kilodan 88e düştüm baya seri bir şekilde spor diyet falan da yapmadım sadece sağlıklı beslendim bide intermitening fasting uyguladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

İkizimsin
    İkizin değilim. Ben zaten senim hocam.
    Özelden konuşalım hocam.

• Yazın yokuş yukarı bisiklet sürüyordum ayda 3 kilo verdim alnimdan ter bosaniyordu. Annem ne güzel sebze yemekleri yapıyordu. yurda geldim tost simit yağlı yemekler derken bir ayda da geri aldım. Şimdi haftada en az birer defa yüzme ve fitnessa gidiyorum ama daha faydasını goremedim çok acikiyorum

• kesinlikle besinin'de ekmek ve şekeri çıkarmalısın insülin direncin düşükse iğne hap işine zaten girmiyosun en iyisi ama bunlardan uzak durmazsan'da kilo veremezsin her gün 5 km'den fazla yürümek ilerde sağlık sorunları açar söyleyim yavaş tempoda yürüyosan bişey olmaz ama hızlı yürürsen dizlerin ve ayak topukların şişer çok su içmelisin günde 3,5 - 4 Lt falan bende kilo veremiyorum gerçi yiyip yiyip kilo almayanlara çok sinir oluyorum ben sırf bu yüzden ekmek - şekeri kestim çok su içerek düzenli beslenip çok çiğneyerek 10-15 kilo anca verdim hala iğrenç göbek duruyo 2007'den bu yana tek değişen 20 kilo başka hiç bi fark göremiyorum nefret ediyorum kilolu olmaktan yanımda bi arkadaş olsa'da o gym senin bu gym benim diyip spor yapsam ama nerde
  • Ben de 1 aydır 2 kilo anca verdim. Normalde 3 ayda 13 kilo vermiştim. 137 ile başladım şu an 120'yim. İşin garibi bir aydır 120'yim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır 88 kiloyum. Artık çok zorlaştı vermek.

• Bende her zaman bilinçli değil ama kalori hesabına göre ciddi şekilde zayıflamış olmam gerekirken bilakis almışım gibi görünüyor. Günlük kalori ihtiyacı en kötü 2000 kabul ediyorum. Tükettiğim besinleri alt alta koyuyorum ve kalori hesabı yapıyorum ama günün sonunda kalori açığı çok fazla olmasına rağmen zayıflama olmuyor. Yürüyüş egzersizi de yapan bir insanım üstelik. Sebebi nedir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Son çare kimyasal ilaçlar

Clenbuterolu arastir
    Hocam nerden bulabilirim bunu
  • Aralıklı orucu dene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAB52FBB2

Hocam nerden bulabilirim bunu

Alıntıları Göster
    Ben de bilmiyorum bilsem kullanırdım

Ama bu ilaçları kullanmayı bilmek de önemli

Ve en önemlisi kilo verdikten sonra o kiloda kalmak önemli

İlacı bıraktıktan sonra diyetteki gibi eski haline dönebilirsin

NOT: Netten araştırdıysan görürsün bu ilacı kimlerin kullandığını
  • Vücudun su toplamış aslinda daha fazla vermişsindir fakat bu kilo olayi doğrusal olmuyor yarın tartilirsin 3 kilo gitmiş olur bu böyle yani sen vazgeçmek için sebep arayacağına istikrarini bozma elbet verirsin

• aç kalarak diyet yapılmıyor. Yapılıyor ama vücut kendini bir yerden sonra korumaya başlayıp metabolizmayı yavaşlatıyor ve o zaman kabus oluyor her şey.
  • dostum o arkadaşının metabolizması senle aynı değil ki. hem kilo vermek öyle 2 haftada 1 ayda olacak iş değil. programını gözden geçir, bir uzmana git. en önemlisi spor salonuna git.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.