Şimdi Ara

kilo kontrolü başka ne zaman yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kilo yüzünden 1 yıl sevk geciktirme almıştım. inat edip kilo verdim. şu an sınırdayım ama 2009/12 331 dönem için sarı zarfı da bugün teslim aldım

    merak ettiğimse sınav öncesinde veya sınavdan sonrasındaki askerlik yerine teslim esnasında yeniden kilo kontrolü yapılıp yapılmadığı...

    yani şu anda 331. dönem olarak askere gideceğim kesin ama kilo yüzünden kışla kapısından geri çevrilme ihtimalim var mı?



  • kilo kontrolü sınavda yok.. gidecegin birlikde seni tartabilirler...
  • 327 donem gıden arkadasımın dedıgıne gore bırlıgıne sevkın gerceklesmısse artık askersın. Sevkın gerçekleştikten sonra 2-3 gün içerisinde muayene oluyormusun.Kilondan dolayı veya baska bısıyden dolayı doktor rapor verırse 30 gune kadar doktor raporu 45 gune kadar hastane raporu askerlıgınden sayılıyor.ama doktor senı hastanede istiratta verebılıyormus. 45 gunun uzerı havadegısımı askerlıgıne eklenırmıs bılgıne.

    Bu arada sendekı inat bendede var agustosta muayene oldum 10 kg fazlam cıktı. inat ettım 2.5 ayda 19 kg verdim. Ve halıcıoğluna dilekçe verip 20 gün ugrastıktan sonra tekrar muayene oldum :) sınav kagıtlarımı aldım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 12 Kasım 2009; 8:43:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.