şu 3 ayda 10-15 kilo almam lazım.şimdi ramazanda yaklaşıyor oruç tutmassam acaba daha fazla kilo alırmıyım?önerebileceğiniz yiyecek varmı.ben sporcu adamım ne yesem yakıyorum.şöyle bir 15 kilom daha olsa arnold schwarzenegger gibi olacam da alamıyorum kiloevet önerilerinizi bekliyorum.
KONU CİDDİDİR SULANDIRMAYIN LÜTFEN.
bende çok zayıfım.. ama tutmayı düşünüyorum.. sahurda yüklencez artık
Oruç Tutarsan kilo vermezsin aksine Kilo alırsın
oruç tutun bence hem salıklı hem de şart
Oruç tutmak sana bir şey kaybettirmez.Aksine manevi açıdan bir şey kazandıracağı gibi sabırı ve kendine güveni öğretir. Yapman gereken şu;
1 kutu GNC Mega MEN ya da multibionta prebiyotik vitamin alıp,her gün sahurda 1 tane yutman, ondan sonra normal günlerde sabah iyi bir kahvaltı ile süt+yumurta+peynir+zeytin öğlenleri 1 kase yoğurt ve marul gibi yeşillikleri eksik etmemen,bunun yanında ekmeği öğlen bol yemen, akşam ise 1 gün etli 1 gün sebze yemeği yemen ama yanında ise ekmeği az tüketmen lâzım.
Cips+kola+fast food (pizza hariç) türü şeyleri tamamen kesip doğal beslenmen. Çerezlerden ise sabahları ceviz ve yerfıstığı tüketmen gerek. Asitlilerden uzak dur.
Gece yağlı yağlı börekleri çörekleri mayalıları yiyorsun aç kalmamak için. İftarda da Açım diye mantıya böreğe çöreğe abanıyosun yine. Ezan 7 gibi okunuyor. Baya geç sayılır. Sahura kadar uyumayan tayfalar var. bunların da uykusu çabuk geliyor. Sonra iftardan sonra bir uyuyorsun senin metabolizma kaplumbağa stayla oluyor. 1 aya bakmışsın patlıcan gibi olmuşsun.
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Bérk
quote:
Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
aynen tek kilo aldığım zaman ramazan
Oruçta nası alıyonuz anlamadım bişe yemiyoruzki?
Gece yağlı yağlı börekleri çörekleri mayalıları yiyorsun aç kalmamak için. İftarda da Açım diye mantıya böreğe çöreğe abanıyosun yine. Ezan 7 gibi okunuyor. Baya geç sayılır. Sahura kadar uyumayan tayfalar var. bunların da uykusu çabuk geliyor. Sonra iftardan sonra bir uyuyorsun senin metabolizma kaplumbağa stayla oluyor. 1 aya bakmışsın patlıcan gibi olmuşsun.
iftarı da sahuru da ayrı bi zevk keşke gelse de oruç tutsak..
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
İnsan gibi yersen kilo verirsin Yok iftarda, sahurda ihtiyacından fazlasını yersen üstüne bide mışıl mışıl uyursan tabi kilo alırsın.
iftarda lahmacun pide vs. yüklen. bak nasıl kilo alıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Oruç tutmak sana bir şey kaybettirmez.Aksine manevi açıdan bir şey kazandıracağı gibi sabırı ve kendine güveni öğretir. Yapman gereken şu;
1 kutu GNC Mega MEN ya da multibionta prebiyotik vitamin alıp,her gün sahurda 1 tane yutman, ondan sonra normal günlerde sabah iyi bir kahvaltı ile süt+yumurta+peynir+zeytin öğlenleri 1 kase yoğurt ve marul gibi yeşillikleri eksik etmemen,bunun yanında ekmeği öğlen bol yemen, akşam ise 1 gün etli 1 gün sebze yemeği yemen ama yanında ise ekmeği az tüketmen lâzım.
Cips+kola+fast food (pizza hariç) türü şeyleri tamamen kesip doğal beslenmen. Çerezlerden ise sabahları ceviz ve yerfıstığı tüketmen gerek. Asitlilerden uzak dur.
Hani sen bana program yapacaktın ne oldu o iş
Ben veririm istersen :)
Sen oruç tut gündüzleri zaten çok pasif olacaksın,iftarda da yüklemeyi yapınca devrilecen bir kenera bak bakalım nasıl kilo alıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme