Şimdi Ara

Kilo Almak İsteyenlere Formül %100 Başarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
23.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda dikkatimi çekti,kilo almak isteyenler kilo vermek isteyenlerden daha çok neredeyse. ben de bi aralar kilo almak için uğraşıyordum. bayağı bi araştırdım ve bi kaç formül buldum. bunları birleştirip kendime uygun bir şeyler çıkardım. belki daha önceden orda burda görmüş olabilirsiniz ama ben yine de paylaşayım dedim belki bi yardımımız dokunur.

* Bir avuç fındık
    * Bir avuç kuru üzüm
    * İki ya da üç avuç yulaf ezmesi ( beğenmeyenler iki yapsınlar )
    * Bir ya da iki tane muz ( tercihim iki olması. hem tadını hafifletiyor, hem de daha etkili oluyor. )
    * Yarım litre süt.
    * Bir avuç ceviz
    * İki tatlı kaşığı bal.
    * Bir tane de çiğ bıldırcın yumurtası.

Gece yatmadan 2 saat önce falan içerseniz kısa sürede etkisini görürsünüz. tabii haricinde body de yapın da yağ olarak dönmesin. tahminen 1000 kalori ve üstü bi karışımdır. tabii bunları blenderda karıştırıyoruz artık bunu söylememe gerek yok heralde . Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO! -- 2 Haziran 2012; 16:14:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Almak İsteyenlere Formül: %100 Başarı

Kilo almakta zorlanıyor musun? Endişelenme, kilo alma yolculuğunda sana yardımcı olacak kanıtlanmış bir formülümüz var. Bu yöntemle %100 başarı garantiliyoruz.

Bıldırcın Yumurtası Kilo Aldırır mı?

Evet, bıldırcın yumurtası kilo almana yardımcı olabilir. Yüksek protein ve sağlıklı yağ içeriğine sahip olan bıldırcın yumurtaları, kas kütlesini artırmaya ve genel kalori alımını yükseltmeye yardımcı olur.

Kilo Alma Formülü

1. Kalori Alımını Artır: Vücut ağırlığını artırmak için aldığın kalorilerden daha fazlasını tüketmelisin. Günlük kalori ihtiyacını hesaplamak için yaşını, boyunu, kilonu ve aktivite seviyeni göz önünde bulundur.

2. Protein Alımına Odaklan: Protein, kas oluşumu ve onarımı için gereklidir. Kilo alırken günlük protein alımını vücut ağırlığının kilogramı başına 1,6-2,2 gram olarak ayarla.

3. Kompleks Karbonhidratları Tüket: Tam tahıllar, meyveler ve sebzeler gibi kompleks karbonhidratlar, uzun süreli enerji sağlar ve tokluk hissini artırır.

4. Sağlıklı Yağlar Ekle: Avokado, fındık ve zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar, kalori yoğunluğunu artırır ve yemekleri daha doyurucu hale getirir.

5. Bıldırcın Yumurtalarını Diyetine Dahil Et: Bıldırcın yumurtası, kas kütlesi oluşturmak ve metabolizmayı hızlandırmak için günlük diyetine dahil edilebilir.

6. Düzenli Egzersiz Yap: Egzersiz, kas kütlesi oluşturmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Direnç antrenmanı ve kardiyo egzersizlerini içeren düzenli bir egzersiz programı oluştur.

7. Sabırlı Ol ve Tutarlı Hale Gel: Kilo almak zaman ve tutarlılık gerektirir. Formüle bağlı kal ve yavaş ama istikrarlı bir şekilde ilerle.

Bu formülü uygulayarak, sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin. Ancak, kilo almakta hala zorlanıyorsan, tıbbi tavsiye almak için bir sağlık uzmanına danışmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rengini merak ettim. Bide tadını.
  • bunu içip uyumak da ayrı bir başarı olur
  • Düz Duvara Tırmanırsınız Artık
  • Deniycem , kilo almak çok zor ya
  • Bulunsun. Kilo verdikten sonra gene ihtiyacım olabilir.
  • anadolu rock gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay-hızlı kilo almak için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lazım olabilir ama çiğ yumurta nedir yav
  • Bence bu yaşlı amcaların kullandıgı formül. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

lazım olabilir ama çiğ yumurta nedir yav

bıldırcın yumurtasındaki demir vs. oranı normal yumurtadan 8-10 kat kadar fazla. bu kadar farklı tadın arasında farkedilmiyor bile merak etme
  • Her gün gece yatmadan önce bir kasenin içine süt doldurup 15-20 tane bebe bisküvisi atıp ezin.1 tatlı kaşığı da bal atıp karıştırın.Çok faydasını görürsünüz.Ben de bu forumda görmüştüm çok işime yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 5 Haziran 2012; 17:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Düz Duvara Tırmanırsınız Artık

• çiğ yumurta koymadan yesek fark eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Her gün gece yatmadan önce bir kasenin içine 15-20 tane bebe bisküvisi atıp ezin.1 tatlı kaşığı da bal atıp yiyin.Çok faydasını görürsünüz.Ben de bu forumda görmüştüm çok işime yaradı.

Kaç kilo aldın hocam, birde ne kadar sürede aldın ? Olmazsa onu da deneyeyim.
  • Denicem de liste çok kabarık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Her gün gece yatmadan önce bir kasenin içine 15-20 tane bebe bisküvisi atıp ezin.1 tatlı kaşığı da bal atıp yiyin.Çok faydasını görürsünüz.Ben de bu forumda görmüştüm çok işime yaradı.

Kaç kilo aldın hocam, birde ne kadar sürede aldın ? Olmazsa onu da deneyeyim.

Ben bununla 2 ayda 5 kilo aldım.Mutlaka denemelisin.Bu arkadaşın yazdığını mide kaldırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 5 Haziran 2012; 17:59:45 >
  • tadi muzlu süt gibi oluyor. Blenderda sağlam kariştirirsaniz daha iyi olur. Diger türlü pütür pütür hissedersiniz yutarken, rahatsiz olabilirsiniz. Milkshake içmiyoruz sonuçta :D gülü seven dikenine katlanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 den 70 li bişeylere çıktım böyle şeylere gerek yok hayvan gibi yiyin yeter boy 182cm.
  • bıldırcın yumurtasını alıp denicem
  • dursun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.