Şimdi Ara

Kilo Almak İçin Beslenme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu programda fazla saatlere takılmayın kilom 58 boyum 1.72 kilo alamıyorum bu program uygunmudur sizce bunların haricinde optimium gold whey kullanıyorum sizce kalori bakımından güzel bi programsa başlamayı düşünüyorum
     Kilo Almak İçin Beslenme Programı

İlk olarak yiyeceğin ve yemeyeceğin şeyler belli. Şekerden çikolatadan beyaz ekmekden poğaçadan börekden kızartmalardan uzak duracaksın. Zaten 1-2 yıl evde pişen yemekleri (yukarda saydıklarım dıında) yesen de güçlenip gelişeceksin . Protein tozunu boşver ona vereceğin parayı yumurtaya tavuğa yatır protein için inan daha iyi olacak.
    Yemen gereken şeyler; yumurta, her çeşit peynir(kaşar hariç aşırı yağlı), kompleks karbonhidratlar(tam tahıllı ekmek,yulaf ezmesi,makarna,bulgur) Baklagiller(nohut,mercimek,kuru fasulye,barbunya,bezelye- hem karb. hem protein kaynağı bunlar buldunmu ye) Pirinç pilavı(aşırıya kaçma) tavuk,hindi,kırmızı et,balık, bunlar kolay ulaşabileceğim her evde pişen şeyler kendini diyet listeleriyle boğmana gerek yok kalkıp kimse sana şu kadar bardak su iç diyemez. Şöyle diyebilir günde 1.5-2.5lt su içmen faydalı olacaktır. kışın biraz zor gelebilir ama yazın bunu istemeden içeceksin zaten. Bunları yaparsan hedefine ulaşırsın. Yine de diyet listesi dersen eğer
    işime çok yarayan her ay minimum yağla 1 kilo aldıgım programımı yazarım

• Kardeşim beslenme programı böyle olmaz her zaman sabit o listede yazanlardan yemezsin hayatında

demek istediğim hayatına göre kurgula programını

her sabah haşlanmış yumurta yiyemezsin örneğin arkada sırada değişik şeyler denemen iyi olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.