Şimdi Ara

KİLO ALMA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 16 boyum 1.71 kilo 55 ama çok zayıfım en azından 60-65 olmak istiyorum kick boks yapıyorum ve orda yakıyorum zaten sizce neler yiyerek olabilirim örnegin (yumurta,et,süt vb...)

protein gibi şeyler yazmaktansa besin adını yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

kilo almanın en kolay yolu abur cuburdur.Ama spor yaparken kilo alman çok zor.

çok yanıltıcı bir yorum.öncelikle abur cubur yersen sağlığın bozulur.kilo almanın en etkili yolu da diyetisyene gitmektir.o sana nasıl düzenli bir şekilde kilo alınıcanı söyler.ayrıca spor yaparak da kilo alabilirsin.en etkili spor tartışmasız yüzmedir.yüzersen çok kalori harcarsınibundan dolayı da yeme isteğin oluşur.ayrıca vücut da geliştirirsin

spora gittiğin için yağ'ı kasa cevirmek senin için daha kolay olucak
  • haftada 3 gün antremanım var ama abur cubur yiyerek yag yaparım yani kendimi hammallaştırırım diye düşünüyorum o yuzden yağ yapmadan kılo almak istiyorum yani en azından en az yağ alarak almak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Kilo Verme Günlüğüm
    10 yıl önce açıldı
    KİLO VERME HAKKINDA ACİL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balık, fındık, fıstık ye düzenli olarak.. Meyve olarak da muz, üzüm, incir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 10 Ağustos 2012; 22:03:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • aşağıdaki beslenme programı biraz yardımcı olabilir sana, bu programı bende yapmayı düşünüyorum body ile uğraştığım için bide bende boyuma göre zayıfım.

Link:http://www.menshealth.com.tr/yogun-spor-yapanlara-beslenme-programi/

Orijinalden alıntı: Premium1234

aşağıdaki beslenme programı biraz yardımcı olabilir sana, bu programı bende yapmayı düşünüyorum body ile uğraştığım için bide bende boyuma göre zayıfım.

denicem hocam sağolasın

• Hurma yok mu ramazanda yenen sporcu oldugunu dusunursek gunluk yaklasik 2700 kalori falan bir ihtiyacin var 2700 kaloriden ne kadar fazla yersen o kadar kilo alirsin 7500 kalori fazla aldiginda 1 kg almis oluyorsun en cok kalorili yemeklerden pilavin bile bir tabagi 500 kalori ama ramazanda yenen tqdi sekerimsi hurmanin tanesinin degeri 350 kalori yani bol bol hurma yiyerek kilo alabilirsin gunde 4 tane falan ye ama yemekte ye 4 ogun yiyyorsan her ogunden sonra bir hurma ye oruc tutuyorsan iftarda 2 sahurda ye yavas yavas al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Grand Theft Auto V
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzeliturta

Balık, fındık, fıstık ye düzenli olarak.. Meyve olarak da muz, üzüm, incir vs.

bunlar almak içinmi hocam ?

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Hurma yok mu ramazanda yenen sporcu oldugunu dusunursek gunluk yaklasik 2700 kalori falan bir ihtiyacin var 2700 kaloriden ne kadar fazla yersen o kadar kilo alirsin 7500 kalori fazla aldiginda 1 kg almis oluyorsun en cok kalorili yemeklerden pilavin bile bir tabagi 500 kalori ama ramazanda yenen tqdi sekerimsi hurmanin tanesinin degeri 350 kalori yani bol bol hurma yiyerek kilo alabilirsin gunde 4 tane falan ye ama yemekte ye 4 ogun yiyyorsan her ogunden sonra bir hurma ye oruc tutuyorsan iftarda 2 sahurda ye yavas yavas al

hurma neymiş hocam sağolasın başka bildiğin kalorili yiyecekler varmı acaba ?

aşağıdaki beslenme programı biraz yardımcı olabilir sana, bu programı bende yapmayı düşünüyorum body ile uğraştığım için bide bende boyuma göre zayıfım.

Bi yurtdisina ciktim. 9 kilo verdim be

9 be 9

Hocam

karnimda kurt falan olma ihtimali var.
    dizanteri vb. de olabilir.

Hangi poliklige gidecegim?

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Hurma yok mu ramazanda yenen sporcu oldugunu dusunursek gunluk yaklasik 2700 kalori falan bir ihtiyacin var 2700 kaloriden ne kadar fazla yersen o kadar kilo alirsin 7500 kalori fazla aldiginda 1 kg almis oluyorsun en cok kalorili yemeklerden pilavin bile bir tabagi 500 kalori ama ramazanda yenen tqdi sekerimsi hurmanin tanesinin degeri 350 kalori yani bol bol hurma yiyerek kilo alabilirsin gunde 4 tane falan ye ama yemekte ye 4 ogun yiyyorsan her ogunden sonra bir hurma ye oruc tutuyorsan iftarda 2 sahurda ye yavas yavas al.

hurma neymiş hocam sağolasın başka bildiğin kalorili yiyecekler varmı acaba ?

Valla hurma var bildigim ama yiyeceklerin kalori listesi diye arama motoruna aratirsan butun yiyeceklerin kalori degerini ogrenip bol kalorili yemekler tercih edebilirsin.Baska aklima gelen mayonez,margarin,kaymak,Cok yagli borek onun disinda baklava gibi tatlilar var.Ama hurma yemek daha basit gibi geliyor ilac yazmisim gibi dusun ilac yerine hurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhantiryaki1 -- 10 Ağustos 2012; 22:54:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Grand Theft Auto V

• Yağdan almaya razıysan her yemeğe bol mayonez sık
  • hocam iyi diyosun cips ye diye ama o direk yağa dönüşüyoki benım cevik olmam lazım yani o beni hammallaştırır

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Bi yurtdisina ciktim. 9 kilo verdim be

9 be 9

Hocam

karnimda kurt falan olma ihtimali var.
    dizanteri vb. de olabilir.

Hangi poliklige gidecegim?

Tesekkurler

Bende gitmiştim kurt flan mı var diye ama Allah'a şükür bişey çıkmadı. Metebolizmam hızlıymış. tam hatırlamıyorum ama dahiliye bölümüne gitmiştim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HS17 -- 10 Ağustos 2012; 23:28:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.