Şimdi Ara

Askerlik´de Spor Salonu Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
23.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yakin zamanda askerligini yapmis arkadaslara özellikle sorum, günlük görevler disinda spor salonuna gidip 1 saat calisma izni falan veriliyor mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Spor Salonu Var mı?

Askerlik görevini yerine getiren bireyler, fiziksel uygunluklarını korumak ve geliştirmek için genellikle spor salonlarına erişim hakkına sahiptir. Askeriye, askerlerin fiziksel ve zihinsel sağlığını desteklemek için spor salonları sağlar.

Askeri spor salonları, çeşitli ekipmanlarla donatılmıştır ve askerlerin kardiyo, ağırlık kaldırma ve diğer fitness aktivitelerini gerçekleştirmelerine olanak tanır. Bu salonlar, askerlerin görevleri için gerekli olan gücü, dayanıklılığı ve çevikliği geliştirmelerine yardımcı olur.

Askeri spor salonlarına erişim, askerlerin sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmelerine, stres atmalarına ve genel esenliklerini iyileştirmelerine yardımcı olur. Askeriye, askerlerin fiziksel uygunluklarını en üst düzeyde tutmalarını teşvik ederek, görevlere hazır ve sağlıklı kalmalarını sağlar.

Dolayısıyla, askerlik görevi sırasında spor yapmak isteyen bireyler, genellikle askeri spor salonlarından yararlanabilirler. Bu salonlar, askerlerin fiziksel hedeflerine ulaşmalarını ve sağlıklarını korumalarını destekleyerek askerlik deneyimlerini daha olumlu hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Askerlik ve spor salonu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var. Hatta özel eğitmen falan var. Günlük alman gereken kalori ve protein değerlerini, yağ oranını ölçüyorlar. Hatta eğer istersen akşam yemeğinde beyaz et, yumurta beyazı, haftada bir direk protein tozu bile tüketebiliyorsun.
  • spor salonu tabiki var ama sana yok
    (yakın zamanda askerden geldim geleli bir buçuk ay oluyor yaptıgım yer tunceli/hozat)
  • Salona girmeye enerjin kalmadiktan sonra isterse 10 tane olsun.
  • Oida kullanıcısına yanıt
    eğer spor yapacaksan gerek yok hocam sabahları eğitim öğleden sonra spor yapılıyor yemeklere uygun adımlan gidiliyor. Ordu cimlastiği yapıyon bol bol sonra serbest kalıyorsun ben yemek bile yemiyordum sabahları bir dilim ekmeğin 3/1'ini yiyordum 90 kilo gittim 78 kilo döndüm sırf vücut biraz şekle girsin diye
  • fable kullanıcısına yanıt
    Peki serbest kaldigimiz vakit, spor salonunda agirlik calismamiza izin veriyorlar mi ? Ek takviye de kullanabiliyor muyuz askerdeyken ? Protein karbonhidrat tozlari gibi, komutanlar bir sey der mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu söylediklerinin hepsi dogru ama bagzı şanslı kişiler bu söylenenlerin hiçbirini yapmıyor acemi birligi hariç ustabirliginde tunceli gibi biryerde birkere bile şınav mekik koşu uygunadım vs. ve bir mermi bile atmadım desem inanırmısınız
  • fazla düşünme bunları oraya gittiğin de bunların hiç biri umrunda olmayacak biran önce bitirip kaçmaya bakacaksın
  • Uçsuz Bucaksız Spor Salonları Var :D Eğitime Çıkınca Görürsün Bol Bol :D
  • bırak spor salonunu er gazinosu diye biryer var sadece size özel. er gazinosuu öyle komutan falan giremez içeri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

bırak spor salonunu er gazinosu diye biryer var sadece size özel. er gazinosuu öyle komutan falan giremez içeri.

Cem Yılmaz anlatsın, sen anlatma
  • Oida kullanıcısına yanıt
    sen buradakilere bakma yerine göre spor salonu var ama ağırlık çalışılacak bir şey bulurmusun bilemem o tozları içeri töbe sokaman kapıda alırlar elinden kullanabileceğini zannetmiyorum ha usta birliğinde inzibatlarla aran iyi olursa esrar,eroin bile sokarsın yoksa unut.Bu arada ben geleli bu nisan'da 3 sene olacak vay be
  • askeriyede kargo diye birşey var arkadaşım ve illaki samimi oldugun birde konutanın olacaktır ondan rica edip kargoyu onun adına olacak şekilde içeriye aklına gelebilecek her şeyi sokarsın
  • Öyle bi spor yaptırırlar ki spor salonunu görmek bile istemezsin merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 27 Şubat 2014; 22:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitemizin rektörlüğünde işim vardı, o anda da rektörü ziyarete bir amerikan adam geldi yanında amerikan askeri vardı 2 tane.

Adamlar bildiğin zırıl gibiler. Ben böyle cüsse görmedim. Bizim askerlikte de olmalı spor salonu. Ama bizimkilere dayanır mı orası da muaama.
    İki güne kırar atarlar.
  • uganda tarzı ülkelerle eşittir tsk. hiç bir şekilde düzenli salonları yoktur. forumdan şampiyon bir vücutçu abimizin vücudu askerde harap olmuştu. ne protein takviyesi var ne salon. dünyada elit ülke askerleri herşeyden önce vücut geliştirir fitness yapar. bizdekiler dövüşmeyi bile bilmiyor. sıska sıska askerler, acı gerçek bunlar. 100 kişiden 70i ya aşırı zayıf ya çok kısa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.