Şimdi Ara

Kilo Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 180 cm ve 58 kiloyum en az 7 kg almam lazım bünyeye zararı olmayan bildiğiniz bir hap var mı veya nasıl kilo alabilirim çokta yememe rağmen alamıyorum

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

up
  • biyir abiieeea biyruuennnn
  • Fitness'a gideceksin başka yolu yok. 2-3 ay gidip düzenli beslenirsen en az 10 kilo alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

Fitness'a gideceksin başka yolu yok. 2-3 ay gidip düzenli beslenirsen en az 10 kilo alabilirsin.

Yüzmeye gideceğim o olur mu?
  • bir beslenme uzmanına git. o sana hangi saatte neler yemen gerektiğini felan anlatır gerekirse ilaç verir uygun sürede vücuduna zarar vermeden alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

Arkadaşlar 180 cm ve 58 kiloyum en az 7 kg almam lazım bünyeye zararı olmayan bildiğiniz bir hap var mı veya nasıl kilo alabilirim çokta yememe rağmen alamıyorum

Keşke bendede böyle birşey olsa
  • et ve süt ürünleri ye
  • Ben de seninle hemen hemen ayni durumdayim. 179 - 60kg
    Kilo almaktan vazgectim artik, ugrasmak istemiyorum
    Yuzme iyi bi spor. Bol bol yuzup aciktiginda yemek yersen duzgun bi vucudun olur.
    Sadece yemek yiyerek gobek yapma ihtimalin de var cunku
  • kardeşim bas git biz yediğimize dikkat ediyoruz şişmeyelim diye

git tıkın fakirsen kuru ekmek ye yine tıkın ....şişmanlayamıyomuş sinirim bozuldu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5 miles away -- 28 Ekim 2009; 22:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight93

kardeşim bas git biz yediğimize dikkat ediyoruz şişmeyelim diye

git tıkın fakirsen kuru ekmek ye yine tıkın ....şişmanlayamıyomuş sinirim bozuldu ya

ne bu şiddet bu celal
  • bi senede 78 kilodan 115 kiloya çıktım.
    millet kilo alamıyorum deyince sinirlerim tepeme çıkıyo

dostum yiyeceksin sonrada yatacaksın bu kadar basit.
    akşam yemeğini yedin geç televizyonun karşısına uyu.
    yemekte bol bol ekmek ye.
    her öğün yarım ekmekten aşağı yeme.
    unlu mamüller favori besinlerin olsun.

ama sonra göbek yaparsan karışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight93

kardeşim bas git biz yediğimize dikkat ediyoruz şişmeyelim diye

+1

Yemessen yemek alamazsın tabi yemek seçme ayy bu iğrenç falan filan deme yiyecen seçmicen 1 aydır brokoli falan filan yiyorum diet yapıyorum vereceğime kilo aldım ne biçim iş ya boy 1-65 kilo 61

GİT YAVAN EKMEK YE PEKMEZLE TAHİNLE YAĞLI YOĞURT YE ALLAH NE VERDİYSE YE HER DAKİKA BUZDOLABINA GİT DIŞARI AZ ÇIK BAK NASI KİLO ALION
  • Bodye başladım gereksiz bir şekilde kilo alıyorum
  •  Kilo Alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bodye başladım gereksiz bir şekilde kilo alıyorum

Bu iyi bir şey sora onlar kasa dönüşçek İnşallah tabi
  • Dalga mı geçiyorsun ya? Ben kilo vermek için yırttım bir yanlarımı. Adam kilo alamıyor ya.
  • Gece yatmadan hemen önce tıka basa yemek ye.İlk zamanlar sabahları kalktığında mide bulantısı olabilir ama bi süre sonra bünye alışacaktır.Kepek ekmeği yeme.Beyaz ekmek ye.Sağlıksız ama olsun kilo alasıya kadar böyle.Çok aşırı su içme.Sık sık pilav tüket.Özellikle bulgur pilavı.Uzak sayılabilecek mesafeleri de yürüme.Kilo alamadığına göre vücudun çok aşırı yakıyor.Bu yüzden o yürüme esnasında yediklerini yakarsın.Bisiklete kesinlikle binme.İnanılmaz kalori kaybına sebep oluyor.

Bunları uygularsan kilo alırsın.Ama bir süre sonra miden aşırı genişleyeceğinden kolay kolay doymayacaksın.İşte asıl iş o zaman başlıyor.Yine gel buraya Kilo Almama diye konu aç ben yine cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant_alican

Gece yatmadan hemen önce tıka basa yemek ye.İlk zamanlar sabahları kalktığında mide bulantısı olabilir ama bi süre sonra bünye alışacaktır.Kepek ekmeği yeme.Beyaz ekmek ye.Sağlıksız ama olsun kilo alasıya kadar böyle.Çok aşırı su içme.Sık sık pilav tüket.Özellikle bulgur pilavı.Uzak sayılabilecek mesafeleri de yürüme.Kilo alamadığına göre vücudun çok aşırı yakıyor.Bu yüzden o yürüme esnasında yediklerini yakarsın.Bisiklete kesinlikle binme.İnanılmaz kalori kaybına sebep oluyor.

Bunları uygularsan kilo alırsın.Ama bir süre sonra miden aşırı genişleyeceğinden kolay kolay doymayacaksın.İşte asıl iş o zaman başlıyor.Yine gel buraya Kilo Almama diye konu aç ben yine cevaplarım.

Çok koştururum basket oynarım bisiklette sürerim yürürürümde demekki çok yakıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.