Arkadaşlar yaş 18. Boyum 1.82 Fakat 54 Kiloyum. Gerçekten çok zayıf gözüküyorum. Abur cubur vs yemekler yiyorum. Günde ortalama 10-12 öğün bişeyler atıştırıyorum. Gece yemekse saat sorun değil 2-3 yatarken yemek yiyorum.
Akşam yemeği vs desen 3 tabak sulu yemek yiyorum nerdeyse ama yine doyduğumu hissetmiyorum. Hiçbir zaman patlayasıya yedim demiyorum olsa yine yerim diyorum. Cips, çikolata vs vs her türlü şeyi yiyorum yağlı falan ama yinede.
Kilo alma ilerde sorun vs demeyin şuanda böyle gerekiyor.
tanıyom ben seni hala mı zayıfsın be olm
Nerden tanıyorsunuz anlamadım ama.
quote:
Orjinalden alıntı: fikretuzun88
Nerden tanıyorsunuz anlamadım ama.
fiko sen deilmisin la numara çekme şimdi bana
Aynı sorun bendede..Yaş 17 boy 1.80 kilo 56 ne yapsam ne etsem kilo alamıyorum..Bir çare lütfen
7 kiloluk kilo aldırıcılar var, body salonlarından yada gym center lardan temin edebilirsiniz... Gece sütle karıştırıp içiyorsunuz... sabah yarım litre süte akşam yarım litre süte... Ayrıca öğün kaçırmayın... isterseniz size beslenme cetvelide yazabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: tristaki
7 kiloluk kilo aldırıcılar var, body salonlarından yada gym center lardan temin edebilirsiniz... Gece sütle karıştırıp içiyorsunuz... sabah yarım litre süte akşam yarım litre süte... Ayrıca öğün kaçırmayın... isterseniz size beslenme cetvelide yazabilirim...
yaz baba at ortaya karışık bi besin cetvelide şenlenek
yanlış anlamayın bende o yaşlarda kilo sorunu cekiyordum çok fazla yemek yememe rahmen kilo alamıyordum şimdi göbeği nasıl eritcez diyorum
quote:
Bunların bir zararı olmasın sonra?
Bende veremiyorum
Kebapçıdan kebapçıya koş bak alıyon mu almıyon mu
quote:
Orjinalden alıntı: Gunay Kilic
Bende veremiyorum
Kebapçıdan kebapçıya koş bak alıyon mu almıyon mu
Herkes senin gibi kebapçıdan kebapçıya gidemiyor demek ki ne yapsınlar işte.
quote:
Orjinalden alıntı: TomCruise
quote:
yaz baba at ortaya karışık bi besin cetvelide şenlenek
Sabah yarım litre Süte Kilo Aldırıcıyı üzrinde belirtilen miktarda karıştırarak kullanınız. Yanında hafif bi kahvaltı yapınız..(az peynir çeyrek ekmek gibi) (saat 7-10 arası)
Öğle yemeğinde Dana ve koyun etleri, kümes hayvanları, balık, kuru fasulye, nohut,mercimek,fındık,ceviz gibi yiyeceklerden 1.5 tabak yiyin.. (saat 12-14 arası)
Akşam yemeğinde Koyu yeşil, açık yeşil, sarı sebzeler, patates tipi yemeklerden 1 tabak yiyin.. (salata tarzı bi yemek olsun..)(saat 17-19 arası)
Gece yatmadan önce Narenciye, elma, domates vb.. yiyeceklerin yanında yarım litre süte Kilo Aldırıcıyı karıştırıp içiniz.. (22-1 arası)
Not: Benden Baba deilde Abla olur en fazla
adamım demekki senin midende kelepçe var günümüzde bir çok kilo alamama probleminin temelinde midede bulunan kelepçe kilit rol oynar en iyi çözüm bu kelepçeyi çıkarmaktır.
tristaki, ablamsın
ben de alamıyom ama daha iyi napıcan yağlı yağlı tıkanıcan hemen.
bende yaa. 1.83 boyum külom 63 civarı bazen 65. sizce nasıl cok mu zayıfım.bende alamıyorm.ama benm sebebim her gün spor yapıyorm en az 1 saat.basket oynuyorm bu olabilirmi sizce.ne yapmalıyım yaa
70-75 kilo arası olman lazım... eğer kaslı bi vücut düşünüyorsan 80-85 i zorlamalısın...
bende alamıyorum kilo yaş 16 kilo 45 çooook zayıfımmmmm..
Boyun biraz kısa olsaydı pek sorun olmazdı gibi (gerçi yine zayıf olurdun) ama şu durumda bayağı zayıfsın gibi...