Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum... :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19 bitti, hala 65 kiloyum aslında 10 kilo almam lazım ama olmuyor işte...
    Zor bu iş zor...
  • öğün kaçırmazsanız uygun kiloya çıkarsınız
  • kardeş bak sana benim ödüllü yemek tarifim türkiyede iken bunu çok yapardık arkadaşlarla unide evde falan ki hepsi hala yaparlar bende eskişehire giderken 64 kg idim sona 80-81 oldum ki boyumda 179-180 kadar.
    iyi oku tarifimi diğer arkadaşlarda okusunlar defa yemede 5kg garanti

buda benim icat arkadaşlar sırasıyla malzemeleri veriyorum miktarlarda serbestsiniz size kalmış bol kalorili çok keyifli yaında yoğutla vede tavadan çıkarmadan yemenizi tavsiye ederim afiyer olsun şimdiden:) malzemeler
    2yumurta
    3-4adet tatlı yeşil biber
    2adet domates
    biraz sarımsak
    biraz sıvı yağ
    biraz peynir
    biraz salam
    biraz sucuk
    biraz lukanka(bir çeşit sucuk genelce balkan ülkelerinde vardır ama bunun yerine pastırmada kullanabilirsin denendi gayet leziz olmaktadır yine)
    biraz baharat(pul biber tuzot vs)
    çok az kaşar
    hatta varsa birazda güzelce kavrulmuş mantar ufak ufak dilimlenmiş şekilde
    şimdilik bu kadar yapılışına geçiyorum :

öncelikle yeterince sıvı yağı tavada kızdırıyoruz üzerine kesilmiş yeşil biberlerimi koyuyoruz onları kahverengi rengine gelene kadar güzelce kavuruyoruz sonra üzerine sırasıyla ufak ufak kestiğimiz domatesleri koyuyoruz sonra üzerine salamları lukankayı vs diğerlerini hepsini koyuyoruz bir süre onları güzel kokular baya artıncaya kadar karıştırıyoruz sonra üzerine isteğe göre 1yada 2 yadar çok aç olana 3-4 tane yumurtayı kırıyoruz vede biraz daha karıştırıp yumurtanın onları sarıncaya kadar iyice karıştırıp ateşin altını kapayıp 1dakika bekleyip tava ile servise koyup yanına biraz yoğur koyup bir bardak kola ile vede biraz ekmek ile bana bana yiyoruz. vede bunu yedikten sonra otomatik bir kilo alıyoruz gayet leziz vede dyurucu bir yemektir adıda mozarella menemeni ti lukanka si kardinale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 5 Mayıs 2007; 18:42:25 >

• @desiya deneyelim bakalım =)) Benim de boy 1.80 ama kilo 64... Ne yapsam ben de alamadım. Bir ara sırf abur cubur yedim ama olmadı. Ama benim uyku düzeni bozuk çok etkisi oluyor...
  • boy 178cm kilo 55 çöp adamlar gibi dolaşıyorum ortalıktabende çok istiyorum biraz kilo almak ama alamıyorum napalım
  • arkadaşlar düzenli olarak yerseniz(yani günde 5 öğüne tekabül ediyor kendisi) ve supplementler kullanırsanız şişiyosunuz ben bunu anladım,hatta biraz da gym e gidin,ben öyle yapıyorum.ayrıntılı bilgi için
    bodyforumtr.com a bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

@desiya deneyelim bakalım =)) Benim de boy 1.80 ama kilo 64... Ne yapsam ben de alamadım. Bir ara sırf abur cubur yedim ama olmadı. Ama benim uyku düzeni bozuk çok etkisi oluyor...

abi uyku düzeninin bozuk olması ne kadar etkiler bilmiyom ama o vücudu dahada yıpratır.ama dediğim gibi yap sabahları süt vs iyice beslen yine arada böyle extra besinler al vede öğlen uyu en az 1saat falan yemekten sonra o nasıl etki edecek birsüre sonra bak.
  • Aynı sorun bende de var. Uyku düzenim bozuk gece geç yatıp sabah erken kalkıyorum çokta yoruluyorum gün içinde.
  • Beyler size benden kilo aldırma diyeti
    bunu bi topicde daha vermiştim ama bi daha vereyim
    2.5lt'lik kola
    3 paket biskrem
    2 paket çizi(neyli istiosan ondan al)
    bide doritos,patos o tür bişey alıosun 2 paket
    bi tanede kutu kola

şimdi ucuzlukçulardan 600ml lik bardaklar varkolayı dolduruyosun ona bi tabağa bi paket biskremi,bi paket çiziyi,bi pakette patos koyuosun onları geçiosun pc başına bitiriosun onları
    bu öğlen için:D
    ikindi için ise
    1 paket biskrem ve kutu kola hariç hepsini bitiriosun
    akşamada kutu kolayla biskremi bitir
    bunu 2 gün yap en az 5 kilo alırsın

2.si en kolayı,güzeli ve birazda pahalısı:D
    3 tane 2.5lt'lik kolayı al hepsini bigünde bitir
    bunu çok deneme sonra topic açarsın göbeği taşıyamıyom arkamdan kargoyla gelio diye

yardım edebildiysem ne mutlu bana

• tabi bu yaptıklarından sonra saglıgını kaybetmezse..
  • Badem 100 gr 600 kalori
    Hindistancevizi 100 gr 603
    Fındık 100 gr 650
    Fıstık 100 gr 560
    Çam fıstığı 100 gr 600
    Ceviz 100 gr 549
    Patlamış mısır 100 gr 478
    Kabak çekirdeği 100 gr 571
    Ay çekirdeği 100 gr 578
    Kaşar peyniri (yağlı) 100 gr 413
    Parmesan peyniri (yağlı) 100 gr 440
    Sucuk 100 gr 452
    Salam 100 gr 446

Bunların hepsinden 100 gr yersen kalorinin ........ vurursun.
  • yaş 22 kilo 96 boy 182 bana da zayıflamam için yardım edin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

Badem 100 gr 600 kalori
    Hindistancevizi 100 gr 603
    Fındık 100 gr 650
    Fıstık 100 gr 560
    Çam fıstığı 100 gr 600
    Ceviz 100 gr 549
    Patlamış mısır 100 gr 478
    Kabak çekirdeği 100 gr 571
    Ay çekirdeği 100 gr 578
    Kaşar peyniri (yağlı) 100 gr 413
    Parmesan peyniri (yağlı) 100 gr 440
    Sucuk 100 gr 452
    Salam 100 gr 446

Bunların hepsinden 100 gr yersen kalorinin ........ vurursun.

Kaşar peyniri ve diğer peynir (peynir yemem) hariç hepsini yesem 1 hafta n'olur. Şimdi tartıldımda 1.80 boy 52 kiloyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Uzuncelebi -- 7 Mayıs 2007; 23:41:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fikretuzun88

Arkadaşlar yaş 18. Boyum 1.82 Fakat 54 Kiloyum. Gerçekten çok zayıf gözüküyorum. Abur cubur vs yemekler yiyorum. Günde ortalama 10-12 öğün bişeyler atıştırıyorum. Gece yemekse saat sorun değil 2-3 yatarken yemek yiyorum.

Akşam yemeği vs desen 3 tabak sulu yemek yiyorum nerdeyse ama yine doyduğumu hissetmiyorum. Hiçbir zaman patlayasıya yedim demiyorum olsa yine yerim diyorum. Cips, çikolata vs vs her türlü şeyi yiyorum yağlı falan ama yinede.

Kilo alma ilerde sorun vs demeyin şuanda böyle gerekiyor.

manyakmısın kilo alıpta neyapacaksın az yemek iyidir asrın hastalıgı asalık kopleksi benim vucudum onun kinde daha iri badi madii hepsi sacmalık ecdadı örnek alın Hz.Ömer ekmekle zeytin yağı yermiş arkaşdaşlar midenizi doldurmayın

• Aşağılık kompleksinden ziyade kız arkadaşımın yanında çok ince duruyorum. Bileklerim vs çok ince.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.