Şimdi Ara

Kilo Alamayanlar Pro gainer alalım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 187 boyunda 70 kiloyum.çok yemek yesem bile 72 yi geçemedim.Yurtta öğrenci olduğum için düzenli ve besleyici de beslenemiyorum pek.Pro gainer kullanıp kilo alan onlarca olumlu yorum gördüm.Denemeye değer mi ne dersiniz? 5 kg si 180 lira.

• keşke değişebilsek :D ben 85 kiloyum hayalim 70 e düşmek :D
  • Ben hardline progainer kakaoku olandan almıştım zamanında ama içemedim aşırı tatlı midem bulandı. Ben de başkasına sattım. İçerim diyorsan al. Başka markaları bilmem tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kilo almaya çalışmayın ne güzel ektomorfsunuz.

altın kural şu; alman gerekenden fazla kalori alırsan, yağ olarak depolarsın. Yağ mı almak istiyorsunuz?

bence irileşmek istiyorsunuz. o zaman spor yapacaksınız. Ağır kaldıracaksınız. protein ağırlıklı besleneceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68726749/tm.htm
  • progainer 180 tl ye pahalı, biraz araştırısan 5 kilolukları 140-150 civarına bulabilirsin.Ama spor yapmıyorsan aldığın kilolar yağ olur.Eğer spor yapıp kilo almak istiyorsan dymatize super mass gainer progainer daha iyidir.Onunda 5.4 kilolukları 150-160 tl civarı
  • Hocam bilmiyorum gerçekten ben de bayağı zorlanıyorum.Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum afedersiniz hergün tuvalete çıkıyorum ve çok rahat 10 15 dk tuvalette duruyorum.Durumum bayağı kötü yani.
  • 2 gün önce 3 kg lık aldım denemeye başladım , sonuçları burdan yazarım konu güncel kalırsa . Yaklaşık olarak 3 hafta gidicek spora da gidiyorum bakalım faydasını görebilecek miyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

2 gün önce 3 kg lık aldım denemeye başladım , sonuçları burdan yazarım konu güncel kalırsa . Yaklaşık olarak 3 hafta gidicek spora da gidiyorum bakalım faydasını görebilecek miyim..

nereden kaç tlye aldınız markası nedir. ve weight gainer mı aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

2 gün önce 3 kg lık aldım denemeye başladım , sonuçları burdan yazarım konu güncel kalırsa . Yaklaşık olarak 3 hafta gidicek spora da gidiyorum bakalım faydasını görebilecek miyim..

nereden kaç tlye aldınız markası nedir. ve weight gainer mı aldınız

tam olarak şu ürünü aldım bu siteden hocamhttp://www.supplementler.com/urun/hardline-progainer-3000-gr-474

• Sporla beraber goturecem tabiki.Artik parasi neyse verecez,hep zayif kalmak istemiyorum

• Alma bosuna para vermis olursun. Daha fazla bilgi icin pm atabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Yahu kilo almaya çalışmayın ne güzel ektomorfsunuz.

altın kural şu; alman gerekenden fazla kalori alırsan, yağ olarak depolarsın. Yağ mı almak istiyorsunuz?

bence irileşmek istiyorsunuz. o zaman spor yapacaksınız. Ağır kaldıracaksınız. protein ağırlıklı besleneceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68726749/tm.htm

ne guzel ektomorfsun olayı yanlış bodydede yavaş gelışır ektomorf
  • 5 kilo alsam guzel olacak.

• weider mega mass var elimde ihtiyacı olana piyasanın 100 lira altına vereceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kilo almak için doğal karışım falan bilen bir arkadaş yok mu çünkü ben bu protein tozlarına,pro gainer olaylarına fazla girmek istemiyorum ama çok çabuk da doyuyorum sofrada,böyle doğal bir karışım bilen,uygulayan varsa lütfen paylaşsın herkese çok yararlı olur bence

• spor yapmadan yararı olmaz bence
  • bende ayniyim sadece tozla olurmuki

• Gainer ve protein agirlikli bir beslenme ve spor ile hem kilo alabilirsiniz hemde vucudunuz yapili durur unutmayin eger gainer vs alip 1-2 ay kullanip sporu biraktiginiz takdirde tekrardan zayiflarsiniz haftada 2 gunde olsa sporu ihmal etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.