Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc fanı mı?pcde tek oynadığım oyun crysis ve onun gibi görsel açıdan iyi olan oyunlardır.her konsolsa sahibi ve oyunu konsolda oynarım.ama burda yiğidi öldürün ama hakkını verin dostlar.crysis grafik olarak k2 den iyidir(tabi bana göre herkesin görüşüne saygılıyım)
  • Killzone 2 de guzel biseye benziyomus... hic bilmiyodum crysis'e benzedigini... grafik bakimindan iki oyun da güzel
  • 800 liralık konsolu 800 liralık pc ile karşılaştırırsak konsol ezer geçer ama zenginliğin gözü kör olsun işte multi oyunlarda en iyi görüntüyü pc veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Zamanınız olmuyorsa bilmiyonuz demektir...

sony birak ya, pc fanboyları dolmus. yasa bakarsan adamlar daha öss li tayfa. o yaşlarda bizde öyleydik dost. o kadar para ile pc toparla, sonra bir oyun çıksın, senin tüm dünyanı yıkıp geçsin.

adam kanıt a gerek var mı diyor, 4 fps'den oynarız diyor, 4 fps diyor.

crysis'e kötü grafikli diyen yok. lakin ortalama, iyi bir pc'de killzone 2 yi grafik anlamında geçemiyor, bunu soyluyoruz, yoksa high end sistemlerde grafik kalitesi cok daha artıyor olabilir.

artı ve daha önemlisi, kz2, 50 gblık blu-ray in tum avantajlarını, cell core ile birlestirip gelen bir oyun.

gece isiklandırmasının ne kadar zor oldugunu 50 kisi yazdı buna liseli, öss arifesindeki gençlerden yanıt beklemiyorum tabi, kanıta gerek yok, 4 fps'de oynarız, neyse.

iyi oluyor ama efsanenin ne oldugunu surekli vurguluyoruz. allahtan xboxcılar daha olgun cıktılar. ugramaz, savunmaz oldular, bence cogu ps3lerini aldı, fpslerin kralini bekliyor.

sony üstad, şu sıra senin gt5 e haksızlık ediyoruz ama bu kadar olsun, ne olsun

KILLZONE 2, O KADAR! olsun.

burdaki konu grafik grafiği aldığın donanımın fiyatı değil

öss ile alakalı değil kardeş öss lgs oks ösys ösyms herneyse bunlar farketmez.... ounu oynayışın oyunculuğun önemli... değerlendirmeni yapman önemli...

yaşla oyunn ne alakası var anlamış değilim göz aynı göz dünya aynı dünya aynı ekrana bakıyoruz şurda...

yani kısacası O KADAR O KADAR diye inlemenize gerek yok

• Bence Killzone 2 Pc'deki FEAR'ın başarısını yakalayamayacak nedeni yapay zeka
    Killzone 2'de adama kurşun yağdırıyorsun bön bön bakıyor arkadaş ne acı çekme ne tepki vermeler
  • arkadaşlar tartışmalarınıza katılmadan bi kaç kelime söylemek istiyorum.şuan kesinlikle boşu boşuna tartışıyosunuz söyliyim size.
    kıllzone2 çıktığında oyunu alıp ,sıaxsıs ds3 ü elinizde aldıktan sonra lcd karşısına geçtiğinizde, hissettikleriniz ve gördükleriniz size herşeyi açıklıycak zaten.ben şuan kıllzone2 oynıyan biri olarak tartışılacak bişey kalmadığını şimdiden söylemek isterim .inşallah artık tüm oyun yapımcıları bu oyunu örnek alıp ona göre oyunlar yapmaya başlarlar çünkü ben artık normal oyunlardan zevk alabileceğimi düşünmüyorum.normal diyorum çünkü kıllzone2 normal bi oyun olmamış sıradışı bi oyun olmuş.kıllzone2 çıktıktan sonra yeni bi oyun dönemi başlıycak bence .ps3 fanboyu değilim isterimki bütün platformlara artık böyle oyunlar yapılsın .sonuçta her çıkan oyun bizim gibi oyunculara yarıyo.yazdıklarımı okuyup katılmamak sizin biliceğiniz iş. belki katılmamakda haklıda olabilirsiniz çünkü daha kıllzone2 yi yaşamadanız . yaşamadağınız bişey için şimdiden crysisten kötü diyerek önünüze perde çekmeyin .bu kadar kesin kararlı olmayıp 25 şubattan sonrası için bi açık kapı bırakın kendinize derim

• quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bence Killzone 2 Pc'deki FEAR'ın başarısını yakalayamayacak nedeni yapay zeka
    Killzone 2'de adama kurşun yağdırıyorsun bön bön bakıyor arkadaş ne acı çekme ne tepki vermeler

Senin KZ2'den haberin bile yok. Adam akıllı videoları izle. Hayatında görmediğin animasyon var oyunda. Bir insan bu kadar mı sallayabilir ya
  • quote:

Bu söylediğini baz alırsak 1 tane bile Kz2 videosu izlememişsin.O zaman ne bu alaycı,bilmişlik taslayan yorumlar.Kendini komik duruma düşürme bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Ocak 2009; 0:17:22 >
  • quote:

Ne diyorsun kardeş el bombası at bakalım adamın dibine nasıl can havlilye kaçmaya başlıyorlar.
  • killzone 2 nin crysis i grafik ve fizik olarak ezici bir üstünlükle geçtiği söyleyemem ve bu crysis in bir başarısıdır. Daha o Killzone 2 nin ilk videosunun ortaya çıktığı tarihde(Sene 2006) crysis in oyun içi teknoloji demoları yayınlanıyordu(http://www.gametrailers.com/player/9019.html?type=wmv ). Yani eski sayılabilecek bir teknolojiyle bile yüksek kalitede grafik verebilen bir oyun var. Bu da crysis in başarısıdır. Ama Killzone 2 atmosferiyle tabiki önde.
  • quote:

kz2 yi savunmuyoruz diye kötülicek değiliz be kardeş arkadaşın verdiği videoda o parlak gözlü adamlara bomba attı arkadaş adam yuvarlanarak kaçmaya çalıştı iyi yapay zeka var oyunda (öyle görüküyo yani)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ne diyorsun kardeş el bombası at bakalım adamın dibine nasıl can havlilye kaçmaya başlıyorlar.

Hayır siz her zamanki gibi yanlış okudunuz el bombasından kaçıyorlar diye iyi yapay zekası olması gerekmiyor taaaa medal of honor allied assault'tan kalma teknoloji neredeyse.
    FEAR'da adamlar topallıyor kurşun içine girince eyvallah demiyor kıvranıyor neredeyse.
    Ama bu oyunda sen sıkıyorsun o sıkıyor atamam ah uh sesleri geliyor ama kurşun yedikten 0.5 sn sonra bu kadar isabetti atış yapılmaz be kardeşim

• quote:

tartışmalarınıza katılmak istemiyorum demiştim ama bu yorumunla gerçekten kıllzone 2 ile alakalı aslında hiç bir şey bilmediğini resmen su yüzüne çıkarmışsın.forumdaki yorumlarını hep okuyorum .ben senin bişeyleri bilerek yorum yaptığını düşünüyodum hep. ama sen aslında hiç bişey bilmeden körü körüne yorum yapıyomuşsun.crysis le alakalıda çok bilgili takılıyosun ama bu yorumundan sonra inan bana ben senin crysisle alakalı yorumlarınıda bilinçli bi şekilde yaptığına inanmıyorum .bence sen hep kulaktan dolma takılıyosun hocam kusura bakma yani.
    kıllzone2 deki yapay zeka ve animasyon tartışmasız şuana kadarki en iyisi .araştırsaydın falan demiycem ama keşke bi kaç gameplay video izleseydin ve ondan sonra yorum yapsaydın.senin bu yaptığın hele hele kalkıp fear 2 nin yapay zekasıyla kıllzone2 yi kıyaslama yorumundan sonra .bu zamana kadar oyunlarla alakalı yaptığın yorumları okuyan şahsım için bundan sonraki yapacağın yorumların hiç bi inandırıcılığı kalmamıştır.bu yukardaki yorumunda senin oyunlara yaptığın yorumları okuyup inanan arkadaşlara ışık olsun bence

• Yaş kaç..
  • Bir önceki sayfaya iyi bakmanı isterim 2Fast4U o yazıyı yazdığıma pişman oldum ve sonraki mesajımda daha açıklayıcı konuştum.
    Gerçekten objektif biriyimdir Sony55 bilir beni Gt5 yorumlarımın 180 derece değiştiğini
    Zaten pc bölümünde gta grubuyla feci kavgalıyım oda zaten forumun %50'si
    Sizlede bozmak istemem o yüzden daha dikkatli okuyun cevaplarımı
    Sony55 yaşımı sormuş mayısta 19 olcak ama ne önemi var Doom'u bile biliyorum
    Bu arada Killzone 2'ye en yakın FEAR 2 var ve o yüzden karşılaştırdım
  • Artı olarak şunu eklemek istiyorum ipod touch kullananlar bilir ben bütün yazılarımı ipod'dan yazıyorum şu yazıyı yazmam dakikalarımı alıyor neredeyse ama Türkçe harfleri kullanmadan yazsam saniyelerimi almaz eminim.
    Yani ben her türlü karşımdaki adamı adamdan sayarım okurlen yazımı sürünmez.
    Bu değeri yorumlarımda da veririm mesela Gt5'e olan fikrim değişti pat diye yazdım.
    Grafikleri üstün tamam ama FEAR'dan yapay zekayı izledim çok hata var mesela düşmanın bize sırtını dönüp kaçması veya bazı yerlerde keklik gibi durması.
    Ah bir oynasanız FEAR'ı yemin ederim davranışlarında tek mantıksız hareket yok pc bölümüne gerekli bilgileri yazdım ayrıntılı biçimde zaten...
  • crysis tabii ki daha üstün olacaktır pc deki aa af ve yüksek çözünürlüğe ps3 ler hayata yaklaşamaz hiç bir konsol yaklaşamaz ha crysisi seviyormuyum hayır ama 7800 gsyle gtx 285/295 gücü arasında da bariz farklar var bu arada ilk sayfa yorumları yerlere yatırdı beni atmosferi daha iyiymiş kz2 nin oynadınızda mı söylüyorsunuz
  • Konu,Eğlence,uzun ömürlü olma bunlar Crysis'de ön plana çıkan noktalar değil.Crysis'in grafiklerinden bahsediyoruz.Kaç paralık bilgisayarda adam gibi oynanabileceğinden değil. Öyle bir şeyin tartışılmasına bile gerek yok zaten,konsollar her türlü ezer aynı fiyatta ki pc'yi.Bazılarının fanatikçe savunduğuKZ2'nin en iyi grafikli oyun olduğu.KZ2 sunum,eğlence,senaryo konusunda crysis'den fersah fersah önde olabilir ama grafikte en iyi Crysis.
  • Hala da Ağlayan-Sis demiyolar mı

• quote:

Orjinalden alıntı: eric13

crysis tabii ki daha üstün olacaktır pc deki aa af ve yüksek çözünürlüğe ps3 ler hayata yaklaşamaz hiç bir konsol yaklaşamaz ha crysisi seviyormuyum hayır ama 7800 gsyle gtx 285/295 gücü arasında da bariz farklar var bu arada ilk sayfa yorumları yerlere yatırdı beni atmosferi daha iyiymiş kz2 nin oynadınızda mı söylüyorsunuz

Hiç mi videolarını izlemediniz hiç mi oynayan arkadaşların yorumlarını dinlemediniz.Dünyadan bihabersiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.