Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kutaragi_San

Hala da Ağlayan-Sis demiyolar mı

/>

işin komik tarafı crysis crysis diyenlerin bir tanesinin şu gife eş bir gifi foruma gönderememesi. ancak sağdan soldan resimler ve video linkleri verebiliyorlar. hepsi özel sistemlerde olan resimler ve yine bu giften iyi değiller.

bu arada gifte kana bakarken, arka plandaki gölgeyi kaçırmayın. gölgenin muhteşemliğine bakın, inanılmaz ya,

KILLZONE 2, O KADAR.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 29 Ocak 2009; 9:58:01 >

• Yalnız tartışırken veya iğnelemeye çalışırken bilgisizliğimizi bilerek 2006 küsür tarihte verilen CGI gifle hava atmayın. Hadi o attı havayı biraz dürüst olun CGI deyin.
    Crysis'in CGI olanını bal gibi buluyorsunuz ama maşallah yani.
    Her mesajınızın sonuna o kadar bu kadar yazmanıza gerek yok biliyoruz zaten ne kadar olduğunu.
    İlla yazmak istediniz boyutunu 5'e 10'a bağlamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Yalnız tartışırken veya iğnelemeye çalışırken bilgisizliğimizi bilerek 2006 küsür tarihte verilen CGI gifle hava atmayın. Hadi o attı havayı biraz dürüst olun CGI deyin.
    Her mesajınızın sonuna o kadar bu kadar yazmanıza gerek yok biliyoruz zaten ne kadar olduğunu.

oyunla ilgili verilen tüm gifler cgi zaten, 2FAST4U arkadaşımıda forumun botu, aktarılan tüm gifler, goldpunch'ın josef_stalin in hazırladıgı tum gifler cgı...

killzone 2 ile ilgili materyallerin tamamına yakınının oyun içi oldugunu biliyoruz, oyle ise ne tartısıyoruz.. crysis in eli bombos, karsımızda dopdolu bir killzone 2 efsanesi var. hiç kusura bakmayın, sonuna kadar yazmaya devam edecegiz, daga tasa yazacagız..

KILLZONE 2, O KADAR.!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Yalnız tartışırken veya iğnelemeye çalışırken bilgisizliğimizi bilerek 2006 küsür tarihte verilen CGI gifle hava atmayın. Hadi o attı havayı biraz dürüst olun CGI deyin.

oyunla ilgili verilen tüm gifler cgi zaten, 2FAST4U arkadaşımıda forumun botu, aktarılan tüm gifler, goldpunch'ın josef_stalin in hazırladıgı tum gifler cgı...

killzone 2 ile ilgili materyallerin tamamına yakınının oyun içi oldugunu biliyoruz, oyle ise ne tartısıyoruz.. crysis in eli bombos, karsımızda dopdolu bir killzone 2 efsanesi var. hiç kusura bakmayın, sonuna kadar yazmaya devam edecegiz, daga tasa yazacagız..

KILLZONE 2, O KADAR.!

Dostum senin gözün dönmüş,sana ne göstersek boş zaten.Bir an önce oynaman dileğiyle yoksa sonun iyi gözükmüyor.

bu arada biraz araştırınca video çok buyurun.
    http://www.gametrailers.com/player/37188.html
    http://www.gametrailers.com/player/37791.html

gölge,kare kare değil konsollardaki gibi, ve parçacık efektlerine de dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 29 Ocak 2009; 12:37:57 >

• Evet arkadaşlar daha oyunun kalitesi belli ama KİLLZONE 2 O KADAR! yazıp durmayın artık.Saçma geliyor.Oyunu oynayın elinze geçsin ondan sonra söylersiniz bunları.Her ne kadar Killzone 2 hayranı olsamda artık sıktı bu O KADAR kelime grubu.

alpello hocam okumadığını varsayarak önceki mesajımı tekrar yazıyorum.

Birkaç hafta önce PS3 alacağım diye açtığın konuda acaba o ünlü CRYSİS'ten sıkıldığın anlamına mı geliyor?Hikayesi mi,grafiği mi sıktı seni..Bunu açıklar mısın?Madem bu kadar PS3 düşmanısın,PS3 Allah'a yakın sana uzak olsun ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 29 Ocak 2009; 12:43:10 >
  • En iyisi MARİO

O KADARR
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

quote:

KILLZONE 2, O KADAR.!

Dostum senin gözün dönmüş,sana ne göstersek boş zaten.Bir an önce oynaman dileğiyle yoksa sonun iyi gözükmüyor.

Senin deyiminle kare kare gölgeler KZ2'nin hangi görüntüsünde gördün ? SS at görelim.

• KILLZONE 2 O KADAR
  • Grafik olarak crysis üstün ama KillZone2 konu olarak biraz daha ilgi çekici görünüyor . Crysiste grafiğin dışında ilgi çeken pek bir şey yok açıkcası. atmosfer yok crysisde bir süre sonra sıkıyor . Grafiğe fazla takılmayın hangi oyun sizi daha çok heyecanladırıyor eğlendiriyorsa o oyun iyidir.

Bana kalırsa 2 oyunu da toplasan 1 half life veya f.e.a.r çıkmaz oda ayrı konu. Özenti oyun bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 29 Ocak 2009; 17:44:37 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kutaragi_San

Hala da Ağlayan-Sis demiyolar mı

/>

işin komik tarafı crysis crysis diyenlerin bir tanesinin şu gife eş bir gifi foruma gönderememesi. ancak sağdan soldan resimler ve video linkleri verebiliyorlar. hepsi özel sistemlerde olan resimler ve yine bu giften iyi değiller.

bu arada gifte kana bakarken, arka plandaki gölgeyi kaçırmayın. gölgenin muhteşemliğine bakın, inanılmaz ya,

KILLZONE 2, O KADAR.!!

gif hazırlmayı bilmiyorum + pc bende değil laptoptayım + pc evde kurulu olsa ağzını açık bırakacak resm gif ne istiyosan gösterebilirim ama bu sene olmaz bu sene boş iş senem değil

• quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Evet arkadaşlar daha oyunun kalitesi belli ama KİLLZONE 2 O KADAR! yazıp durmayın artık.Saçma geliyor.Oyunu oynayın elinze geçsin ondan sonra söylersiniz bunları.Her ne kadar Killzone 2 hayranı olsamda artık sıktı bu O KADAR kelime grubu.

alpello hocam okumadığını varsayarak önceki mesajımı tekrar yazıyorum.

Birkaç hafta önce PS3 alacağım diye açtığın konuda acaba o ünlü CRYSİS'ten sıkıldığın anlamına mı geliyor?Hikayesi mi,grafiği mi sıktı seni..Bunu açıklar mısın?Madem bu kadar PS3 düşmanısın,PS3 Allah'a yakın sana uzak olsun ne diyim

BU DÜŞÜNCENDE CİDDİYSEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM SENİN İÇİN...

Evet yılsonunda ps3 almayı düşünüyorum da böyle bi düşünceye nasıl sahip olabliiyorsun merak ediyorum

ps3 almak istiyorum diye crysistenmi sıkılmamı gerekiyor..??? ayrıca ps3 düşmanı olduğumu nerden çıkardın?

ben doğruluğuna inandığım düşüncemi savunuyorum

şu işaret sana yetiyor bu yorumunda güzel arkadaşım ; ' '

• YONETICILER UYUYORMU

BUNDAN DAHA IYI VE ANLAMLI OLAN KONULAR KILITLENİRKEN BU KONU HALA DURUYOR

SACMA SAPAN BI TARTISMA YARATACAK BI KONU

GEREKSIZ BI KONU

KONU KILITLENSIN ARTIK
  • Crysis ile Kill zone İle Birbirleriyle Karşılaştırılcak oyunlar değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

YONETICILER UYUYORMU

BUNDAN DAHA IYI VE ANLAMLI OLAN KONULAR KILITLENİRKEN BU KONU HALA DURUYOR

SACMA SAPAN BI TARTISMA YARATACAK BI KONU

GEREKSIZ BI KONU

KONU KILITLENSIN ARTIK

yöneticileri pek fazla büyütmeyin gözünüzde, pek öyle neye ne yapmaları gerektiğini bilen bir guruba benzemiyo.neyse gitsin bakalım olay nereye kadar gidecek.
  • Sana yapacağım tek şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Sana yapacağım tek şey

ps3 konumdaki cevaplarından aklı başında biri sanmıştım ama görüyorumki çok garip düşünüyosun
  • Adam hem konuyu ortalığı birbirine katıp,tartışma açmak için açmış hemde tartışma açacaklar girmesin diyor madem tartışma olmasını istemiyorsun böyle gereksiz bir konuyu açıyon be adamzaten bu konudan kan çıkacağı belli duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 30 Ocak 2009; 1:04:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Yaş kaç..

senin kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

quote:

KILLZONE 2, O KADAR.!

Senin deyiminle kare kare gölgeler KZ2'nin hangi görüntüsünde gördün ? SS at görelim.

yazıları nasıl okuduğunu bilemiyorum ama bu olayın konsol oyunlarında olan bir problem olduğunu belirtmiştim yani KZ'ye özgün değil bu bir.

ikincisi gerçek zamanlı gölgelerin sistemi en çok yoran etkenlerden biri olduğunu ve çözünürlük ne kadar yükselirse sistemin de bir o kadar yavaşlayacağı bir gerçek. aşağıdaki video'da adamların gölgelerini bakabilirsin.Normal doku kalitesi tartışılmaz ama gölgler düşük kalite. Bu bütün konsol oyunlarının sorunu belirttiğim gibi. O yüzden önce iyi oku sonra ahkam kes.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/241080.html

• İkiside iyi oyn ama killzone 2 ezer gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.