Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.429
Cevap
20
Favori
87.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coop kismini oynayan var mi? Sadece coop paketini almayi dusunuyorum da dandikse akk ye yazik etmeyelim simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@bozcan
    İstanbul sunucusu açıldıktan sonra 1 hafta geçmeden kapandı.
    Hadi ya kötü olmuş.

Bu arada almak isteyen olursa oyuncu hâlâ çok oyunda

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • delio kullanıcısına yanıt
    Oynayan derken, oynamis olan nasil bisi oldugunu bilen varmi anlaminda. Biz 4 kisi takimla giricez zaten.

21 lira için kaçırmayın derim. arkadaşınızla paylaşsanız 10 liraya geliyor :)

oynadığımız oyundan bir video çektik, ilginizi çekebilir.

*videoda argo kelimeler olabilir, dikkatinize*

Orijinalden alıntı: what_tha

4 kişilik takımla oynadık arkadaşlar, oyun cidden zevkli.

Oyun 21 tl mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MP'si 21TL den satışa sunulmuş sanırım. Yukardaki resimden öyle anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Eylül 2015; 3:54:35 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Oyun 21 tl mi ?

Oyun 45 TL enpara ile alınırsa 22.5 liraya gelecektir. Arkadaş season pass'dan bahsetmiş sanırım 21 lira diye.

• evet sadece COOP olan Intercept paketi TR PSN'de 21 TL, haftanın fırsatlarında görebilirsiniz.

Ana oyuna sahip olmadan oynanabiliyor.

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

Oyun 21 tl mi ?

Oyun 45 TL enpara ile alınırsa 22.5 liraya gelecektir. Arkadaş season pass'dan bahsetmiş sanırım 21 lira diye.

45 tl de uygunmus Tr psn de değilmi?

Edit: 119 tl mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Eylül 2015; 4:28:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

Oyun 21 tl mi ?

45 tl de uygunmus Tr psn de değilmi?

Edit: 119 tl mis

Şuan en ucuzu EndonezyaPSN'de hocam haberiniz olsun. 62 tl civarı olması gerekiyor.

• İndirim vardi ama simdi kontrol ettim bitmis kotu oldu

Biz aldigimizda su sekildeydi fiyatlar
     KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER
    Psn : Can81TR
    Xbox : Can81TR
  • Oyunu paketleriyle birlikte temin ettim iniyor şuan.

bide beyler oyundaki save olayı nasıl işliyor kapayıp açtım en baştan başlatmış?

• Multi Player'ı Killzone 3'ten daha kötü olmuş. Killzone 3'üngiriş müziği bile harikaydı. Yanılmıyorsam daha çok yetenek vardı. Shadowfall gene de güzel oyun, grafikleri gerçekten güzel ama seslerde bir sıkıntı var gibi. Ne silahların sesi ne de bombaların sesi, patlama çatlama ses efektleri kötü olmuş bence. Savaşın içindeymişim gibi hissedemiyorum kendimi. Ayrıca vuruş hissi zayıf kalmış eski nesile göre. Killzone 3'ü ayıla bayıla oynayan birisi olarak, bu konularda oyunun eksik kaldığını düşünüyorum.

Grafik olarak iyi bir oyun, oyunu uygun fiyata bulabiliyorsunuz ve uzun seneler sizi götürecek bir oyun. TR dublajının olması ve Only on ps4 olması da artıları tabi.

http://psnkardeslik.com
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Oyunu çıktığından beri arkadaşlarla oynuyoruz. Bu ayla birlikte tam 2 sene oldu. Oyunun artılarını eksilerini gerek burada gerek yabancı forumlarda yazdık çizdik. Shadow Fall soğuk savaş temasını baz alarak yoğun bir savaş atmosferi havasında olmayan, bu bakımdan diğer serilerden uzaklaşmış bir oyun. Ses ve vuruş hissiyatı açısından bence piyasadaki en başarılı oyunlardan biridir. Bu oyunun en büyük sıkıntısı PS4 çıkış oyunu olması sebebiyle az zamanda kotarılmaya çalışılmış olmasıdır. Grafiklere yüklenildiği için oyunun dengesiz bir frame yapısı var. Hedef olan 60 fps genel olarak tuturulamıyor. Destiny çıktıktan sonra da oyuncu tabanı ciddi azaldı. Eski oyuncuların da beklentisini karşılamadı. Resmi oyunlarda sınırsız otomat kullanılabilmesi bunun başlıca sebebidir. Bazı maçlarda düşman yerine turretlerde uğraşır halde buluyoz kendimizi. Diğer en önemli soruun ise avrupaya bakan sadece 1 tane sunucusu olmasıdır. Sony kendi yapımı oyunlarının sunucu kalitesi üzerine yıllardan beri gerektiği gibi eğilmiyor. Şu an Killzone3 ağ performansı açısından perişan bir halde. Shadow fall nispeten daha iyi bir durumda. Oyuncu tabanının azlığı uzaktaki oyunculrın aynı lobilerde toplanmasıyla sonuçlandığından, bağlantısı kötü bir-iki oyuncunun tüm oyunu etkilemesi kaçınılmaz oluyor. Bana sorarsanız ekonomik ömrü dolmuştur. Fakat Sony plus la bu oyunu hala bedava vermiyor ve tahminen vermeyecek.

Akşamları oynuyorsan bekleriz. PSN imzada mevcut.

• Oyunun tek sıkıntısı kamera göğüsten bakıyor diğer FPS'lere bakarak biraz daha aşağıda. Bunun ayarını tam oturmamış. MP ise TDM harici zevk alamadım.

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • delio kullanıcısına yanıt
    Yanlış tabir ettim. Savaş derkn çatışma demek istedim silah sesleri patlama sesleri pek hoşuma gitmedi eski nesilde daha hycan verici seslendirme vardı oyunda. Ben oyunun daha iki yıl oynanabileceğini düşünüyorum. Çünkü, ps3 de hala oynayan var. Tabi bu benim düşüncem.

@bozcan

TDM dışında extended warzone denemeni öneririm. Bu modda takımca görev yapmanız gerekiyor. Keşfetmediyseniz kurcalayın derim. Görevler zevkli oluyor :)

http://psnkardeslik.com
  • Destiny oynamasam multiplayer olarak oynayacağım tek fps oyunu diyebilirim. Çok uzun süredir girmiyorum. Keşke yeni bir KZ daha çıksa da diyemiyorum piyasa da destiny, cod, bf gibi yoğun oyuncu kitlesine sahip oyunlar varken tekrar oyuncu toplaması imkansız diyebiliriz. Ben de tam aksine plus ile bedava verilecek oyunlardan biri olacak diye düşünüyorum.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.