Şimdi Ara

Killzone 4 2012'de Bizlerle !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guerrilla Games, henüz konuşmak için çok erken olsa da Killzone 4'e çok sıcak baktıklarını ancak dağıtıcı firmadan gelecek izne bağlı olduklarını söyledi. Sony Computer Entertainment, 2011 yılı sonbahar süresine kadar olan Killzone 3 satışlarının sonucunda bir karar vereceği açıklamış. İlk üç oyunun senaryosuna sadık kalınarak serinin dördüncü oyununun önümüzdeki sene raflardaki yerini alabileceği konusuna da sıcak baktıkları bildirildi.Guerrilla Games'in PlayStation 3'e özel geliştirdiği Killzone serisi, görünüşe göre devam edecek. Guerrilla, Killzone 4 için yeterli miktarda fırsat olduğunu söylüyor.Killzone 3 projesinde yardımcı yapımcı olarak çalışan Steven ter Heide, Killzone evreninde seriyi ve hikayeyi devam ettirebilmek için yeterli miktarda alan bulunduğunu söyledi. Heide konuşmasına "Killzone 3'ün sonunu açık bırakıyoruz, çünkü Killzone bir süre daha ortalardan kaybolmayacak" şeklinde devam etti.

http://www.merlininkazani.com/Killzone_4ten_ne_haber-haber-41190p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Mayıs 2011; 11:29:32 >

• 3. oyun beni atmosferiyle mest etmişti ve tadı damağımda kaldı. KZ4 mutlaka gelir. Zaten oyunun sonundan belli devam edeceği.
  • zaten gelmezse ayıp olur, üçüncü oyunun sonu bağlanmamıştı.
  • 3. seride senaryonun sonu baglanmamisdi evet illaki KZ4'un gelecegi belliydi, fakat sahsen ben bir sene sonra gelecegini tahmin etmiyordum. Bu yuzden benim gibi dusunenler adina buyuk supriz oldu. Ayrica belitmemde fayda var Guerrilla Games KZ4 haricinde yep yeni iddali farkli bir oyun uzerinde daha calisiyor. Fakat bu yeni oyun RPG turunde kuvvetle muhtemel bu yeni IP oyun projesinide 2012 de cikarticaktir. Guerrilla Games 2012 ye damga vurmaya geliyor.
  • Gelsin Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Gelsinde single modu cod gibi kısacık olmasın
  • Bu tür oyunların 4 ü de gelir 5 ide 6 sıda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • multiyi değiştirsinler grafik falan iyi zaten ellemesinler çok uzasın oyun az yine Türkçe olsun tabi
  • Cok güzel bir haber bu, Insallah Türkce gelir. Killzone 3 Türkiyemizde ne kadar satti, bilgisi olan varmi?
  • 3. Oyun müthişti bence. Ülkemizde en çok satan oyun KZ3 mü Gow 3 mü PS3 için?
  • süper haber!!
  • Böyle güzel bir oyunun devamı gelmeliydi zaten.
  • hamdolsun.
  • İyi haberde daha 3. oyunu alamadık
  • Güzel haber
  • Killzone 3'teki atmosferi bozmadan 12-13 saatlik bir single modla şimdiki sattığının 3 katını satacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

İyi haberde daha 3. oyunu alamadık

Aynen. Bütçeyi denkleştiremedim bir türlü.
  • Cod serisine dönmez inş her yıl bir oyun ve sadece harita ve single değişiyor

böyle olursa alınmzz birde devamı geleceği kesindi zaten
  • Bu kadar erken gelebileceğini sanmıyorum
  • Bence kesin gelir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.