Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kabul etmiyorum ki bende öyle birşey olmadı çünkü.
    quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Killzone2'de olay imput lag değildir..Aslında oyunda lag yok,yapımcılar anında tepki vermeme olayını bilerek yaptı ve yanlış olduğunu anlayıp Killzone3'de daha iyi bir seçeneğe yöneleceklerini yani daha duyarlı yapacaklarını açıkladılar..

Ekleme: İmput lagda ses uyuşmazlığı olur,keşke daha iyi araştırsaydın.Killzone2'd böyle bir durum yok..(Sonunda kabul etmeye başladınız anında tepki vermediğini, ne kadar imput lag a bağlasanızda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR
    Adamlar iyileştirmeye neden gidiyorlar eğer siz haklıysanız?

quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Problem yenilige ayak uyduramayan ve oynamayi beceremeyen sizlerde...

Cogunlugun oyunun kontrolleriyle ilgili problem yasamasi da bu gercegi degistirmiyor... KZ3'un kontrollerinde degisiklige gidilecek olmasi da bunu degistirmez zira o degisiklik KZ2 oynamayi beceremeyen kisilere de hitap edip daha fazla satis rakamina ulasmak icin yapiliyor, KZ2'nin kontrollerinin kotu olmasindan dolayi degil...

Oynayamiyorsaniz sucu baska tarafta aramayin, oynamasini bilen gayet de guzel oynuyor...

Sadece hardcore kesime degil, daha buyuk bir kitleye hitap etmek, boylece daha cok satmak ve daha cok para kazanmak ... Daha acik nasil yazilir bilemiyorum artik...

• Analoğu çevirdiğinizde ekranda çok daha geç görüyorsunuz yaptığınız hareketi ya da zıpladığınızda.Onu kastediyorum.Kimseye de oyun hatalı diye dayatma gibi bir fikrim yok.Beni ne ilgilendirir kimin alıp almadığı , rakip bir yapımcıda çalışmıyorum sizler gibi bir kullanıcıyım neticede.Bir konu hakkında tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşalım dedik bazı arkadaşlar batırdı resmen.Olayı nerelere çektiler.İsterseniz kapatalım bu konuyu.
  • millet alışmış halo da 10 metre zıplamaya.. sağa sola çekirge gibi gitmeye gerçekçi kontroller gorunce hemen lag var çok geç tepki veriyor.. heyy allam
  • Felsefe profesörüm tüm çatışmalar kavram karmaşasından başlar demişti.

+1 durum daha yazdım artık altına.
  • Ya ben oyunu oynadım bitirdim, ne lag ne başka birşey görmedim

yama ile giderildiğine göre, halen lag var diyenler kabahati monitörde arasınlar.

KZ3 kısa olmasın yeter.
  • KZ2 yi baştanbitireyim en iyisi.
  •  KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

Hatırlatırım: 11 Haziran tarihinde GTTV'de ilk oyun içi video yayımlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 6 Haziran 2010; 11:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

Hatırlatırım: 11 Haziran tarihinde GTTV'de ilk oyun içi video yayımlanacak.

Şiddetli bir şekilde bekliyoruz

• yaramaz köpek de yardım ediyor ya düşünemiyorum nasıl oyun olcak.
  • killzıne 3 tede anlaşılan adam kağnı arabası gibi yürüycek
  • Patch 1.21 ne zaman çıktı ya da nasıl yapılıyor ?
    Ben auto aimsiz 15 günde anca Veteran'da bitirdim. Elite kasanlar nasıl yaptılar diye günlerce düşündüm
  • bu oyunun tek artısı dünyanın en iyi online serverına sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Patch 1.21 ne zaman çıktı ya da nasıl yapılıyor ?
    Ben auto aimsiz 15 günde anca Veteran'da bitirdim. Elite kasanlar nasıl yaptılar diye günlerce düşündüm

Düşünülmez, yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

bu oyunun tek artısı dünyanın en iyi online serverına sahip

Her girdiğimde 100 kişi anca var normaldir
  • Sırf burda söylendi diye bir bakıyım dedim şu lag olayına, bende zerre kadar lag olmadı, ne dönüşlerde ne de sağa sola hareketlerde. Sanırım bu, kullanılan Televizyon/Monitörlerle ilgili bir sorun. Ben Panasonic PZ42E model Plazmayla kullanıyorum. Açmışken biraz oyniyim dedim, şu oyuna şurası böyle burası şöyle diyorlar ya tuhaf gerçekten de. Bence bu oyun adama konsol aldırır
  • Umarım oyun içi videoda gelişmeleri görürüz.Daha iyi grafik,atmosfer,daha şiddetli savaş bunların yanında daha iyi patlama efekleri olsun fizikler gelişsin bir zahmet 2 silah taşıyalım en önemli eksiklerden.
  • Şuana kadar gördüğüm bütün videolardan anladığım tek şey grafikler aynı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.