Şimdi Ara

Killzone 2 vs. Halo3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Killzone 2 vs. Halo3

Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

Killzone2

Killzone 2 vs. Halo3

Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

Killzone2

Killzone 2 vs. Halo3

Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

Killzone2

Killzone 2 vs. Halo3

Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

Killzone2

Killzone 2 vs. Halo3

Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

• bu resimlere bakarak grafik açısından killzone daha güzel. bir de şey var. halo renkli killzone hep aynı renk.

şu sorun var iki oyunun SS leride aynı çözünürlüktemi?

bu arada editlemek istediğim bi nokta var.. kullanılan REnk paleti ile oyun grafiklerini karıştırmayalım, evet KZ2 de daha yakın renkler kullanılmış, HALO da komik robot renkleri bile var ama daha renkli bi renk şeması kullanılmış, bu açıdan Halo daha renkli görünebilir ama grafik kalitesinde bakmamız gereken bu değil, E3 2005 videosundan en büyük farkıda KZ2 nin; çok daha soğuk renkler kullanılmış olması idi. Şimdi o insanlarn tenlerini daha cnalı renkler patlamaları daha canlı renkler kullanılsa idi, o videoya çok daha yakın bi çizgi çizecekti video.. burası kesin. yani renkten dolayı gelen bi CGI den uzaklaşma var.

ama sonuç hala şu anda 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Temmuz 2007; 17:30:15 >

• ss lerle oyun mu karşılastırılır yaw. Saçmalık silsilesi.

Sizlerde katılım gösterin arkadaşlar karşılaştırılabilir nitelikteki screenleri koyabilirsiniz dilerseniz ilk mesajada eklerim, gerçi önümüzdeki günler gametrailers videolu olarak bir karşılaştırma sunucaktır.

bu halo 2 olmasın
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 2 vs Rdr 2
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam sizlerdende katılım bekliyoruz videolar ortada buyrun tokuşturalım.
  • başlığa bak , bence bu 2 oyunu karşılaştırmayın bile çünkü tarzları çoook farklı o yüzden grafikleriden tutunda seslerine kadar,kullanılar renklerden atmosferine kadar herşeyi değişik, benim tarzım daha çok KZ den yana, bilimkurguyu çok sevmeme rağmen ben Metroid Prime daki orjinalliği halo da bulamadım, bence Metroid in atmosferi Halo dançok daha sağlam

• Killzone ve Halo, 2 ayrı oyun. Bikere dokuları çok farklı (bundan kaıt kaplamayla alakalı olan dokular değil) oyunun genel doksunu kast ediyorum. REnk paletleri, atmosfer, bambaşka ikisi de. O yüzden karşılaştırmalar havada kalır. Herkes keyfine göe alacaktır bu görüntüleri beynine. Benim keyfim ve zevkim KZ'dan yana, çünkü ben buyum. Bu ortamlardan zevk alıyorum. REnkli olmayan bir fps dünyası benim daha hoşuma gidiyor. Black, KZ gibi.. HAlo ise bambaşka, o da katıksız bir bilim kurgu. Ama Halo, atyorum biraz daha Terminatör dokusundaysa, ya da James Cameron tarzındaysa, Killzone biraz daha Alien, Ridley Scott dokusunda, tarzında.. Her ikisini de severim ama oyunlarda KZ tarzı sanatsal yaklaşımlar daha ilgimi çeker. Genli, gerçek hayatın tozlu, sisli grafiklerine daha yakın bir görüntü beni daha çok tatmin ediyor..

O bakımdan karşılaştrmak bir yere kadar. Ama grafik olarak şu görüntülerde KZ öne geçiyor. HEm grafik hem atmosfer hem de ainmasyonlar..

• Tazecik Killzone 2 GIF'leri.

İkinci resimde elemandan çıkan kana, dinamik gölgeye ve ışıklandırmanın kamera yansımasına dikkat.

Oyun tarihinde bir ilk bu, hacmi olan kandan bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 17:49:53 >

•  Killzone 2 vs. Halo3

Killzone 2 vs. Halo3

kan çıkıcak uleeennnspydir bu sözüm sana

• Halo fena tokatlanmış.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Efruz, kanı bırak kafası patlıyo elemanın orda... darmadağın oluyo herif baksana beyin meyin salata gibi oldu mübarek helghast..

(helga)

Orjinalden alıntı: Adventure

Efruz, kanı bırak kafası patlıyo elemanın orda... darmadağın oluyo herif baksana beyin meyin salata gibi oldu mübarek helghast..

(helga)

Abi eleman mermiyi yedikçe duvara yansıyan gölgenin dinamiğine bakar mısın, yok böyle bir olay ya.

Mermiyi yedikçe hamsi gibi sekiyor adam, animasyonun dibine vurmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 17:52:19 >
    Xbox Live® Gamertag: OTACON TR | Xbox 360 NTSC-U | LG L194WT-SF 19"

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • Hacmi olan kan cellfactor de de vardıama güzel olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.