Şimdi Ara

Killzone 2 vs. Halo3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halo o kadar güzel degil ama halo bıldıgım kadarıyla güzel oyundur
  • Killzone 2
    İleride bir PS3'ümüz olursa oynarız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKSBAKs -- 12 Temmuz 2007; 11:34:56 >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • HALO Killer deniyor, adamlar Ekimde HALO ile çıkarmaya tırsıyor.2008 in bilinmeyen bir zamanına atıyorlar.Killzone da HALO2 den yedikleri tokatla almışlar demek derslerini.Bu seferde Gears of War 2 dövmesin dikkat..Çok geciktirmeyin.

Burada fanlarıda anca böyle saçma sapan resimlerle karşılaştırma yapabilir.Er meydanında görseydik keşke.Şöyle aynı zamanlarda çıksaydıda bi kapıştırsaydık
    Korkma Guerilla, 3 senedir yetiştiremedinmi HALO3 çıkışına, Sony nin HALO killer denen tek oyununu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 11:51:30 >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Killzone 2'nin Textureleri silik ve düşük çözünürlükte. Videolara bakmaya devam edin oyunun HDTV'lere taktığınızda zaten çok daha rahat göreceksiniz. Karanlıkta geçen ve detaylı kaplamaların olmadığı bir oyunla gün ışığında geçen bir oyun çok çok farklı şeyler...

Orjinalden alıntı: karabeyefe

Killzone 2'nin Textureleri silik ve düşük çözünürlükte. Videolara bakmaya devam edin oyunun HDTV'lere taktığınızda zaten çok daha rahat göreceksiniz. Karanlıkta geçen ve detaylı kaplamaların olmadığı bir oyunla gün ışığında geçen bir oyun çok çok farklı şeyler...

BUNA BAK O ZAMAN
    />

/>

HAA unutmadan oyun pre alpha aşamasından.
    susun bakiyım artım Xciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 12 Temmuz 2007; 11:55:47 >

• Killzone2'ye kesinlikle lafım yok;çok dehşet oyun fakat bazı arkadaşlar Halo'yu oldukça fazla birşekilde küçümsemeye devam ediyor.Eh birazcık Halo'nun içeriğine dikkat;standart bir Fps'nin dışında onlarca araç ve tonluk zırhlıları kullanabiliyor olacağız.Hatta bazı insanların sırf Warthog (Halo serisindeki klasik canavar jipimiz) yüzünden Halo hayranı kesilmiş durumda olduğunu biliyorum ki gerçekten hayranı olunacak şekilde tasarlanmış bir tatlı.Yani Halo'yu illa yerecekseniz bunları unutmuşsunuz,hatırlatayım dedim.

• Killzone2 güzel bir oyun olmuş,bu gerçek.Ama asla Halo3'ü tokatlayabilecek seviyede değil..

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

yahu ne Killzone u HALO nun yanında...Geçin artık bu fantezileri...Killzone COD4 le yarışsın

/>

• çıkmamış oyunların nesini savunuyorsunuz? şimdilik en fazla grafikler karşılaştırılabilir. ikiside çıkmadan tokatlama, bu bundan daha iyi olayları olamaz!!

GeOW a laf yok

Aksiyon kamerası yeter tek başına ve chainsaw tabii..Hey yavrum be, şu grafiklere bak, daha ne yaw

/>

Aksiyok kamerası dediğin adam koşarken sallanan görüntü mü şu resimdeki gibi?

Güzel bir şey o

• killzone 2 önde görünüyor

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

yahu ne Killzone u HALO nun yanında...Geçin artık bu fantezileri...Killzone COD4 le yarışsın

ne diyor bu ya? tamam hiçkimse sevmiyor ama bir ben acıklı durumunu söylüyorum. kontrolden çıktığında benim dışında bir kişi de şunu uyarsın. halosuna holasına başlıcam şimdi

yeter korayyy

• yüklenmeyin tamam. belki gerçekten üstün görüyodur halo'yu siz farklı düşünüyorsunuz diye yeremezsiniz. sonra ps3 topiclerinde korayg'ye hep bir laf atışı var. o da geliyor cevabını yazıyor. yeni cevap geliyor ona da cevap veriyor ve ps3 karşıtı gibi gözüküyor o zamanda. sadece düşüncesini çok göstermek, açıklamak zorunda kalıyor. ondan göze batıyor.

Zavallıları görüyorum şu başlıkta..En başıda sapığım hiyeroglif çekiyor her zamanki gibi...

2 günlük oyunla HALO3 ü silip, türlü türlü zırvalıkları yazanlara cevapları yapıştırınca delirdikçe deliriyorlar.Önce kendi saçmalıklarınıza bakacaksınız.
    2 dk lık video ile ortalığı panayıra çevirdiniz.Gerçekleri yazdıkça hazmedemeyip delleniyorsunuz.

KILLZONE DA KIM HALO NUN YANINDA......Dahada delirin hadi bakalım.

/>

delirdim

• Oyun sadece grafik demek değildir kesinlikle.HALO serisi sağlam bir seri.Grafik olarak geçildi diye bitti öldü demek bencede saçma.Oyunlar çıksın bakalım,oynayalım bi.Hangisinin iyi olduğuna o zmn karar veririz.

Grafik olarak KZ2'nin 2 rakibi war.GeoW ve COD4.Hafiften de Unreal Tournament 3.

HALO3 gerçekten beklentilerimi karşılamadı.HD videosunu izledim.Bazı yerlerde animasyonlar bile çok kötü olmuş.Çevre detayları ise olmamış bence.Yani hayal ettiğim HALO 3 değil bu.

Tamam KZ2 Trailer'ı yakalayamamış.O patlama efektleri,o dokular yok oyunda.Ama yinede ışık efekleri,fizik motoru,animasyonlar ve karakterler bence çok sağlam.Bazen trailer'ı anımsatıyor.

HALO3'ün ise açıkça söyleyeyim trailerla alakası yok.Bi Master Chief'in modellemesi fena değil.Buda Microsoft'un ilk kandırması oldu

• Rükuyamı egilmiş o eleman, kafaya saydırıyor herif öne egilmiş duruyor ,biraz mal gibi geldi bana, tepki sıfır.İki sahne çelişiyor resmen

Şöyle ayakları yere bastıralım...Boş laklakla, gazlarla olmuyor bu işler..Kendine güvense Ekimde gelirdi, yememiş 2008 e kaçmışlar.Geçen sefer feci dayak yemişti Guerilla ondandır

Peki, oyunun nasıl göründüğü hiç kuşkusuz milyonlarca Halo fanının aklındaki soru. Bungie gördüklerimizin oyunun final versiyonu olmadığı söyledi. Yani gördüğümüz son versiyon değildi ama grafikler inkar edilemez şekilde betaya göre çok daha iyi ve daha ileri. Görüntüler parlak ve rengarenk oldukları kadar temiz ve canlılar. Ağaçların gölgelediği topraklar otlarla kaplı sık ağaçlarla örülür vadiler var. En dikkate değer olan ise neredeyse gerçek denilebilecek güneş ışınlarının ormanın içine sızması. Halo 3 önemli ölçüde high-dynamic ışıklandırma kullanıyor ve bu gölgeleri karanlık, fakat aynı zamanda güneş ışınlarını doygun gösteriyor. Animasyonlar ve karakter modelleri de ayrıca iyi yapılmış. Master Chief oldukça gerçek ve inandırıcı gözüken yeşil kamufulaj zırhı ile brute larla karşılaşıyor ve brute un açtığı ateş ve patlamalar sonucunda zırhın üstünün soyulması mümkün"

KAYNAK:http://www.gamespot.com/xbox360/action/halo3/news.html?sid=6174324&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 13:01:44 >

• quote:

korayg Tarih 12 Temmuz 2007; 13:00:59
    Rükuyamı egilmiş o eleman, kafaya saydırıyor herif öne egilmiş duruyor ,biraz mal gibi geldi bana, tepki sıfır.İki sahne çelişiyor resmen

Şöyle ayakları yere bastıralım...Boş laklakla, gazlarla olmuyor bu işler..Kendine güvense Ekimde gelirdi, yememiş 2008 e kaçmışlar.Geçen sefer feci dayak yemişti Guerilla ondandır

Koray o videoyu izlemedin galiba sen

Guerilla bu sefer işi sağlama alıyor.O yüzden bnce 2008'e sarkması normal.Belkide PS3'ün biraz daha satmasını bekliyorlardır.Çnkü satış oranı düşük şu an PS3'ün.Ayrıca gamespot'un vermişin yazılarınıda IGN'in KZ2 hakkındaki yorumunu okudun mu?Gerçekmiş fln diolar KZ2 için

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.