Şimdi Ara

Killzone 2 vs. Halo3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kelimeyle muhteşem, süper, olağanüstü, inanılmaz, manyak, deli ötesi, aşmış, uçmuş.....daha tarif edecek kelime çok yani Killzone 2'yi, ne mutlu ps3 sahibplerine ve bana...

Aksiyon kamerası yeter tek başına ve chainsaw tabii..Hey yavrum be, şu grafiklere bak, daha ne yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 18:54:06 >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

GeOW a laf yok

Hocam ne adamsın Şimdi beğenmedinmi KZ2'yi? Bu arada COD4 dediğin kadar varmış, ağzım açık izledim videoyu.

Mesela arkadaşlar kan efektleriyle filan coşmuşlarda, GeOW da olan birşey.Hatta düşmanları kes, yerde bak, bagırsaklarını, midelerini görürsün ve yüksek kalite üstelik.Bunlarıda es geçmeyelim, yani daha önce görülmemiş seviyede birşey yok diyorum ortada..

• koray alme yaw ama cidden killzone yağımcıları doğru söylemiş çeneleri kapatacağız valla kapadıla yaw ama çok iyi yapmışlar o kan ne öle yaa
  • Gerçekten HD videoyu izleyince şunu gördüm hem sony hemde guerilla sözlerinin altında kalmadı. Bu arada GeOW ve Killzone2 nin kan efektlerini karşılaştırmak gereksiz bence Killzone 2 deki o kafa patlama sahnesini seyreden hiçkimse GeOW dan bahsetmez bile bunu KorayG arkadaşın verdiği giflerdede görebiliyoruz.
  • Aydınlatma var hocam, daha önce böyle bir aydınlatma görmedim ben. CG videodan kalan tekşey şahane aydınlatma. Genel grafik kalitesi konusunda COD4 kıyaslamanda katılıyorum sana, yalnız Halo3'den daha iyi olduğunu düşünüyorum grafiklerin.

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray'ın beğenme şekli farklı.. KZ2 iyi ama trailerının aynısı olmadıı için diğerleri daha iyi gibi bir tavrı var, ilginç bir stil tabi

Hayır abicim ne alaka, GeOW ve COD4 grafik olarak daha iyi KZ 2 den...Kan efektimi istiyon, bagırsak böbrek mi, yüksek kalite karakterlermi, aksiyon kamerasımı, multimi...
    Dedim ya, daha iyisini görmesek heyecanlanırdık..

Bak Adventure, bu olayların bir benzeri Killzone zamanı oldu.O zamanda videolarla bu şekilde tartışmalar oldu endem forumlarında.Yine PS fanları gazı almış, gösterilen videolara bakıp HALO2 yi silmişlerdir.Sonucu çok iyi biliyorsun..İlk gün 125 milyon $ lık satış yapan HALO2 bir yanda, oynanışı, yerlerde sürünen yapay zekası ile vasat seviyede kalan Killzone...

O nedenle şu kısacık video ile ne GeOW la, ne HALO3 le filan bir tutup silmeyin oyunları.KZ2 ezdi geçti, bitti bu olay tarzı yorumları yapmayın.Yanlış yaparsınız.Atmosferde benzersiz filan, bunlar desteksiz, fanca yorumlar oluyor.

Grafikleri güzel, benzersiz yada ilk degil.Atmosferi güzel, yine ilk yada rakipsiz degil.Bunları ilk kez görüyormuşcasına yorumlar sonunda hüsran olabilir..Benden söylemesi yani

• Süper ya izledikçe hayran kaldım. Halonun her tarafına veriyor bu oyun. PS3 almak lazım bu oyun çıkmadan.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • işte karşınızda halo 3 ss'i

killzone 2 de işte böyle bir şey

Killzone 2 vs. Halo3

hangisi daha güzel? tek bir kişi dışında herkes kz2 der değil mi? o kişi niçin böyle amma? oluyor böyle

Acaba Güney Kutbu'nda yeni bir Napoléon bulunabilecek mi?

• Tam olarak ne zaman çıkacak killzone2 sakın 2008in bilmem kaçıncı çeyreği demeyin bekle bekle bitmez
  • Görüntüler güzel ve o kadar konuşulmasına layık bir şekilde geliyor.. Yalnız şu kan efektinden ötürü yasaklamasınlar güzelim oyunu? Fakat Korayg'ye şu konu da katılıyorum.. CoD4'ün de bu oyundan altta kalır bir yanı yok..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

işte karşınızda halo 3 ss'i

/>

killzone 2 de işte böyle bir şey

Killzone 2 vs. Halo3

hangisi daha güzel? tek bir kişi dışında herkes kz2 der değil mi? o kişi niçin böyle amma? oluyor böyle

süpersin hocam

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?

• atışmalar başladı bugün temizlik var forumda.

Orjinalden alıntı: MAGIC3

Resimdeki kadına kese kağıdı lazım o nasıl bir surattır ya.

Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • abi içim gitti ya nasıl bir kan efektidir yaa ben en iyisi gidip ps2 imi oynıyım
  • Halo'nun son resmi dışında öyle omuzlara alınacak kadar güzellikte bir görüntüsü bu konu altında yok ama isteyen 100lerce saat araştırıp en kötü oyunun bile mest edeceği bir görüntü bulabiliyorken,SS'lere bakaraktan oyun karşılaştırmanın ne kadar saçma birşey olduğuna siz de hak verirsiniz.Oyun içi video karşılaştırmaları makyaj ve hile ihtimaline rağmen mantıklı fakat SS karşılaştırması için aynı şeyi asla söyleyemeyeceğim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.