Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FaRCoN

quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    HALO ya karşılık niye veriyorsun onuda anlamadım.Adamlar HALO ile ilgili görüşlerini yazmışlar, bilinmeyen şeyleri bizzat oynayıp belirtmişler.Inatla çarpıştıralım diyorsun yani iki oyunu.

inatla çarpıştıran sensin bu konuların buraya gelmesine sebep olan sensin Adventure'a laf atma adam doğruları söylüyor.bu oyunu haloyla kıyaslayan bile sensin.güneş geçmiş başına belli.

Biri birisine birşey dediyse bırakın kendisi cevaplasın. Sizin araya dalmanıza gerek yok.

• özür dilerim AlpTéKiN her konuya yazan biri değilim ama çok sinirim bozuldu bi kere halonun grafiği iyi diyor sonra kz2nin tek üstün yanı grafiği diyor sonra karşılaştırıyo oyunları başkaları karşılaştıranca onlara suç atıyo çok sinirlendim tekrar özür dilerim
  • craysis için bilgisayarımı upraget edecektim vazgectim ps3 alacam
  • daha oncede soylemistim bu forumda korayg nin fan post larından daha komik bir sey varsa o da konu hakkında 0 gorusu olup o yorumlara katılanların varolmasıdır..

hadi korayg nin halo hakkında tam bilgisi var diyelim, ama halo hakkında 0 bilgisi olup sadece adından ve daha onceki oyunlarının basarısından yola cıkarak oyunu dunyanın en iyi oyunu yapanlara ne diyicez?

korayg kabul ediyo ben fanım dunyanın en iyi oyunu bile olsa adı halo degilse ya da xbox a cıkmıyorsa o oyun benim icin birsey ifade etmiyor diye(ya da buna benzer bisi)

boyle biriyle bile tartısılabilinir birseyler soylenebilir de yukarda yazdıgım tipteki insanlara ne yazsak bos..aslında korayg ilede tartısılmaz ikide bir aynı seyleri soyledigi icin adam ps3 de oyun yok der sayar xbox oyunlarını biri gelir ps3 oyunlarını sayar(aynı zamanda cıkıcak) xbox taki xx oyunun grafikleri daha iyi der bi kac kisi ustune gidince(mantıklı yorum) muhaha siz alın oyunlarınızı 150 ytl e(ben 80 e alıyorum) ben 4 ytl e maal ediyorum oyunlarımı der, der oglu der..

yeter ya halo nun yarısı bile etmez dediginiz oyun almıs basını yurumus,oyle fps olmaz dediler oynanısın nasıl oldugunu gorduk cidden biri anlatsın ne istiyo bunlar? alın oynayın kardesim halo 3 unuzu biz killzone 2 i bu gorduklerimizden sonra cok rahat bir sekilde bekliyecez(2008 basında cıkıyomus ocak sonu gibi) multiplayer ı da aynı grafikte olucak psn de bedava saatlerce oynarız turnuvamızı yaparız sizde oynarsınız halo3 unuzu yeter yani olay elestiriden cok cekemezlik olayına dondu..bir olaya objektif olarak yaklasmak bu kadar zor mu? ha bi de kendini objektif sananlar var buralarda onlarda ayrı bi komedi..ya da bi seyi begenmedigi icin kendini ustun gorenler milyonda 1 ler ya cok efsane oldular ya da kendilerini oyle sanıyolar

elestiri nedir bilmeyen insanların buralarda gezdigini gordukce uzuluyorum gercekten..fb topic inde en buyuk fb demek suc mudur?milyonlarca gs,bjk liyi rahatsız eder mi bu?biri burda daha once gormedigi grafik ve oynanısı olan bir fps gordukten sonra(kendi konsoluna cıkıcak) bu oyun gelmis gecmis en iyi fps diyemez mi?

umarım kitlenir bu topic bazı seylere yeniden baslamak cogu kisi icin rahatlama hissi yaratıcaktır..umarım yeni kz2 topiclerinde burda gordugumuz yasadıgımız seyleri tekrardan yasamayız..

• ben simdi ps3 ümde hd videoyu seyrettim orda çok daha güzel görünüyor ama karakter modellemelerinde iş yok çok sıradan.......
  • level forumlarında ertu23 nickli arkadaşın koyduğu karşılaştırmalı screenshot u koyiim dedim cgı daki grafiklere baya yaklaşmışlar.

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)
  • Şu grafiklere bakıp da bilmeyen birisi hangisi trailer hangisi oyun içi anlayamaz.. Daha pre-pe alpha'da durum buysa, hakikaten oyunun bitmiş halinde trailerı bile geçeceklerinden şüphem yok -ki bunu da söylediler, gerçtik bile dediler, bence E3'de herşeyi göstermediler, özellikle oyunun son halini gösterdiklerine inanmıyorum. Bunu bile göstermelerinin yeterli olacağına inanmış olacaklarki son sürümde bombayı iyice patlatacaklar. Herşey ortada işte.. Tam bir sanat eseri olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Adventure pes abicim pesssss..Yani bariz bir fizik kuralı için bile savundukça savunuyorsun.İnatlaşmaya biniyor iş böyle.O gif de saçmalıyor, en kötü kurşunların gittiği yöne devrilir insan.Bunu niye kabullenmiyorsunki ? O kadar yakından o şiddette 20 mermi yiyen oylemi düşer ?

arkadaslar efsane avciları diye ingilizceden cevrilen orjinal adı "mythbusters" olan bir program var. discovery kanalında yayınlanır, adam savage ve kardesinin adı gelmedi aklıma iki holivud efekt uzmanı sehir efsanelerinin gercek olup olmadıgını test ederler.

internette "mythbusters" diye aratırsanız linki gelir, cok meshur oldular. adamların programı tam yuzde yuz bilimsel degil ama ellerinden geldigince duzgun test ediyorlar sehir efsanelerini.

efsanemiz şu, "kurşunların gittigi yönde devrilir insan", koray böyle demiş, fizik kuralı yazmış.

şimdi arkadaşlar holivud filmlerini bilirsiniz. vurulan adam 3 metre arkaya firlar, duser. neyse bizim "efsane avcıları" bir bölümlerinde bu soruna kafayı taktılar. insanla birbir es agırlık ve doku uyumunda jellerle dolu maket mankenleri hemen hemen tüm kalibre silahlarla vurdular.

az buz degil arkadaslar "barret'in 0,5 kalibre"lik o efsane dev sniper tufegi var, pompalılar var, seri m16lar var. vurulan nesneler gidim kımıldamadı. incecik baglantılar ile tutturulmuslar bir kisi, bunların hic bir cekim etkisi yok sadece havada asılı durmaları icin, bunlarda pat diye oldukları yerde dustuler. ha o kadar yakın mı diyeceksiniz. evet o kadar yakından tam dibinden saydırıyorlar bana mısın demiyor, pat öne düşüyorlar.

seri yayılım atesi acıyor herifler, baret ile vuruyor bana mısın demiyor.

sonra acıkladılar, vurulunca geriye iki metre uzaga dusme efekti holivud'un bir numarası imis. normalde vurulan insan ne kadar buyuk kalibreli, caplı bir silah olursa olsun pat oldugu yere dusuyormus. mesafe de fark etmiyormus.

neyse umarım ben yanlıs anlamadım, koray. sen geriye fırlaması lazım diyorsun degil mi? yanlıs anladıysam özür tabi. ama baslıkta karalıyıcı öyle abuk sabuk şeyler yazmışlar komik olmus. oyun bomba gibi geliyor iste hersey ortada.

özetle oyunda adam kanlar fıskırırken pat onune dusuyorsa, gercekci demektir. yok 2-3 metre geriye, kursunların yonune gidiyorsa sallamasyondur.

ha koray bu, doğru anladıysam kesin bir yarım sayfa mazeret bulur ama gercek bu arkadaslar. eger killzone 2 de böyle yaptılarsa ne mutlu bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 13 Temmuz 2007; 0:13:33 >

• Yahu elbette Holywood saçmalığı o yav.. Bir kurşunun adamı yerinden edebilmesi kolay mı sanıyosunuz? NEyse, anlatamadık sabahtan beri sağolsun nejat güzel açıklamış.. Mythbusters'ın o bölümünü de izlememiştim valla yav bak kaçırmışız

Anlamayana şöyle açıklayayım ben yine de dayanamadım Zannediyorki bazı arkadaşlar kurşun saniyede atıyorum 800 metre hızla gidyor mesela, bedene girdiğinde de bedeni alıp götürecek. Halbuki hızı anında kesiliyo, kurşunun o derece büzülmesi, eğrilmesinin sebebi de odur zaten. Suya, ahşaba, strafora, insan bedenine, kısacası nereye olursa olsun, en baba silahtan çıkan kurşunlar bile hızının katbe kat altına düşer. Ha girip çıkan kurşunlar ise ayrı, onlar kemiğe, sert dokulara, kaslara falan teğet geçen kurşunlar. ki onların da tabiki savurma etkisi doğal olarak yok. YAni, kurşunun gittiği yöne doğru düşer insan, düşer tabi, ama sadece filmler ve oyunlarda

Neyse bugünlük anatomi ve fizik kuralları paylaşımı bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray,

Sen bekle hele, çoğalınca öğrenirsin sebebini

aerich,

İnsanlara 'fanboycuk' gibi tahrik edici sözlerle hitap etmesen diyorum.. HAyır o fanboycuksa, sen ne olursun onu merak ediyorum, sana da mı bi isim yakıştıralım şimdi? Böyle provoke etmeden tartışabilmeyi de bir becerebilmek lazım, di mi? Olmuyo böyle.. Tartışacaksak bişeyler paylaşarak tartışalım, araya girip provoke edeceksek susalım bence..

• ben adventure'a katılıyorum. kz2 çıkınca meşhur 2005 trailer'ını da geçecektir, geçmezse birisi bu postu saklasın forumu da terkedicem, özür de dilicem. şu işi tatlıya bağlayalım, xbox 360, ps3 ve her ikisini de seven bütün oyunculara kz2 hayırlı uğurlu olsun şimdiden, zira çıtayı çok çok yükseltecek bir oyundur. ben kz2nin rakiplerinin de iyi oyunlar olmasını isterim çünkü bu bir bayrak yarışıdır, bir oyun örnek teşkil edecek ki ardından gelenler onu geçmeye çalışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood Theory -- 13 Temmuz 2007; 9:54:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AirBase

quote:

Koray,

Sen bekle hele, çoğalınca öğrenirsin sebebini

aerich,

İnsanlara 'fanboycuk' gibi tahrik edici sözlerle hitap etmesen diyorum.. HAyır o fanboycuksa, sen ne olursun onu merak ediyorum, sana da mı bi isim yakıştıralım şimdi? Böyle provoke etmeden tartışabilmeyi de bir becerebilmek lazım, di mi? Olmuyo böyle.. Tartışacaksak bişeyler paylaşarak tartışalım, araya girip provoke edeceksek susalım bence..

Provoke'den bahsediyorsun ama asıl provoke edenleri es geçiyorsun adventure.kryeck nickli arkadaşın yazdıklarına bi bak istersen.(olayın başlangıç noktası)

bosversene , herkez rengini gosterdi minik bir video ile. asil kendisi bir numarali fanboy oldugu icin fanlari desteklemesi normal. daha ilk basta bana fanboy demistide , simdide provokator olduk . bakalim daha neler olucaz daha oncedende dedigim gibi konustugun kisi fanboy ise , mantik aramicaksin. herneyse Millet sadece 3-4dk lik bir video'dan muthis fizik engine'i , enfes AI'yi , oynanabilirligini , etkilesimi falan cozdu ve gorulmemis gelmis gecmis en iyi sey ilan etti ya bravo valla. yakinda modellemelerin kac poligon oldugunu hesapliyip soyliyen olursa sasirmam kesinlikle.

• quote:

Yahu elbette Holywood saçmalığı o yav.. Bir kurşunun adamı yerinden edebilmesi kolay mı sanıyosunuz? NEyse, anlatamadık sabahtan beri sağolsun nejat güzel açıklamış.. Mythbusters'ın o bölümünü de izlememiştim valla yav bak kaçırmışız

Anlamayana şöyle açıklayayım ben yine de dayanamadım Zannediyorki bazı arkadaşlar kurşun saniyede atıyorum 800 metre hızla gidyor mesela, bedene girdiğinde de bedeni alıp götürecek. Halbuki hızı anında kesiliyo, kurşunun o derece büzülmesi, eğrilmesinin sebebi de odur zaten. Suya, ahşaba, strafora, insan bedenine, kısacası nereye olursa olsun, en baba silahtan çıkan kurşunlar bile hızının katbe kat altına düşer. Ha girip çıkan kurşunlar ise ayrı, onlar kemiğe, sert dokulara, kaslara falan teğet geçen kurşunlar. ki onların da tabiki savurma etkisi doğal olarak yok. YAni, kurşunun gittiği yöne doğru düşer insan, düşer tabi, ama sadece filmler ve oyunlarda
    d

işin komik olan kısmı da bu Xbox360 ta Rainbow six vegas oynayan bir adam vurulan insan merminin gittiği yönde düşer diye savunma yapmaz mı ?Rainbow Six i bir daha açıp oynasın böyle düşünen vurdugunuz düşmanların hemen hemen hepsi oldugu yere yıgılıp kalıyo mantıklı olan da bu zaten.Ama iş Killzone 2 ye geldimi öyle degıl 20 tane mermi ile vurulan adam öle düşermi oluyo kafam almıyo doğrusu bu fanboyluktan da öte bi durum sanırım.

• Bir önceki sayfada xbox fanları bu başlığı terk etsin demiştim.. Zaten diğerleri şokta ve yazacakları birşeyi olmadığından bir tek korayg vardı bu başlıkta.. O da artık ağırdan almaya başlamış gibi.. Neyse..

Eğer bana sorarsanız 2005 killzone mu? 2007 mi? diye.. Kesinlikle 2007 derim.. 2005te anlatılmak istenenler çok kısıtlıydı.. Zaten biraz abartılı grafikten oluşuyordu.. ama 2007 deki gerçek oyun resmen 2005 i atmosfer ve ışıklandırma olarak yakalmış ve geçmiş.. Grafiklerde 1-2 aptal kaplama var onlarda hiç mi hiç önemli değil.. Bir oyunda grafikten çok atmosfer önemlidir.. Herkesin bir işe yaramaz dediği CELL çipi saolsunki 2007 yılında 2005 cgi tanıtımın ötesinde bir atmosfer ve video bulduk.. Ki grafiği kötü dediğiniz oyunun grafikleri Geow u şu haliyle tokatlamış durumda ve alabildiğine draw distance üstünede AA yapılmış görüntülerle karşılaştık.. Hala kötülemeye devam edenler varsa bu tavırlarına devam edebilirler.. Benden bu gecelik bu kadar

• Olaya şöyle bakmak lazım bence; 2007 Killzone hangi yerlerde iyi, hangi yerlerde kötü??? Açıkcası,

-Kan efekti ile gölge ve ışıklandırmada cgi video'yu geçmişler.
    -Yüz animasyonları ve mimiklerde nerdeyse cgi video ile aynı seviyede -ki oyun çıkana kadar dahada iyi olur.
    -Silah kaplamalarıda nerdeyse aynı düzeyde, ve sadece bizim değil her karaketerin silah detayları müthiş.
    -Atmosferde birebir yansıtılmış.

ama,

-Yer yer belirgin kaplama eksiklikleri var.
    -Patlama ve ateş efektleri -ki bilhasa patlama efekti cgi videonun oldukça gerisinde

Bunlar dışında ben olumsuz bir tarafını göremiyorum, yani bana göre Killzone 2 2005'deki videoyu %80 yakalamoış, ve oyunun çıkmasına 1 yıl gibi bir süre olduğunu düşündüğümüzde bu gelişimin %100 hatta cgi video'dan da iyi olacağı görüşündeyim.
  • quote:

Yahu elbette Holywood saçmalığı o yav.. Bir kurşunun adamı yerinden edebilmesi kolay mı sanıyosunuz? NEyse, anlatamadık sabahtan beri sağolsun nejat güzel açıklamış.. Mythbusters'ın o bölümünü de izlememiştim valla yav bak kaçırmışız

heh heh, dostum adven,

bende tesadüfen görmüştüm o programı. o deneyleri gözümle görmesem inanmayabilirdim. holivud o kadar etkilemiş, beynimize çakmış, biri vurulduğunda 40 metre geriye uçacak sanıyordum. elemanların tepesi attı en sonunda hepsi birden kuşandı taramalıları saydıra saydıra yürüyorlar mankenlere banamısın diyen yok.

koray'ın pseudo bilimsel duruşuna darbe vurduk ama ne yapalım gerçekler böyle. herşeyin fazlası zarar demişler eskiler, fanboyluğunda bir noktadan sonrası zarar. fanboyluk yaparken pat yakalıyorlar adamı, kötü duruma düşüyor insan.şaka bir yana, koray'da darılmamıştır dilerim. birazda hak etmişti bu durumu, kendisi kabul etmez ama kz2'nin üstüne haksız yere çok gitmişti forumda. zaten hangi başlığa girsem, ps3 ile ilgili olumlu olan koray'ın bir eleştirisini görüyorum. doğrusu neden böyle yaptığını da çözemedim.

• Mythbusters G3 denesin gorim ben onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 13 Temmuz 2007; 3:46:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Mythbusters G3 denesin gorim ben onları

dostum, g3'ten daha buyuk kalibreli ve etkili silahları da denedi adamlar. 0,5 kalibrelik sniper tüfegi dostum. youtube a baktım ama videolarını bulamadım, ama forumlarda hangi bölümlerde oldugunu buldum. ikinci sezonlarında 25 bölümde ve 3. sezonda revisited kısımda var. yani ikinci kez de denediler adamlar abartarak. işte linkler, isteyen indirsin, videoları kontrol etsin.

http://mythbustersresults.com/episode25
    http://mythbustersresults.com/episode38

önemli edit:

arkadaslar uzun arastırmalarım sonucunda youtube'da ilgili videonun bir kısmını buldum vuruldugunda adamı arkaya düşürmeyen mermilere bir bakar mısınız heh heh, sevgili koray'a armagan ediyorum emeğimi.

resim
     KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

bu video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 13 Temmuz 2007; 5:12:58 >

• Nejat_80,

Abicim o mermi zaten düşürmez, düşürecek zaman kalmaz, çünkü o merminin girdiği yerde düşecek şey kalmaz.. Direk darmadağın

Bu arada tam da merak ettiğim açklama yapılmış;

quote:

IGN

Killzone 2 supports 7.1 surround with location-specific audio, providing players the opportunity to experience sound and music that are not only dynamic but in context to indoor and outdoor locations..

7.1 ses sistemi sayesinde, sadece seslerin dinamiklii değil kapalı ve açık alandaki ses farklarını da bariz bir şekilde tecrübe edeceğiz. Ps2'de büyük bir eksik ile 5.1'i standart olarak sunamayan Sony, bu sefer 5.1'i bırakın 7.1'i bile standart olarak sunma yoluna girerek hatasını affettirecek görünüşe göre. Anlaşılan Ps3 sayesinde 7.1 ses sistemi şart oldu...

Bu arada IGN'in KZ2 hakkındaki yazısını okumayı unutmuşum.. Gerçekten etkilenmişler. İlk levelın tümünü görmüşler. Guerilla'dan biri oynadığı için 15 dakikada bitmiş bölüm. Detayların ve ışıklandırmanın inanılmaz olduğunu söylüyolar. Özellikle ışıklandırmanın şimdiye kadar gördükleri en etkileyici ışıklandırma olduğunu da belirtmeden geçememişler. Düşmanların tepkileri çok iyiymiş, merdivenlerden yuvarlananlar, binalardan gerçekçi bir şekilde düşenlerin yanında yerde son nefesini vermeye çalışan, dizlerinin üstüne çökmüş elleriyle biyerlere tutunmayı deneyen ve sonunda ölen bir düşman askeri dikkatlerini özellikle çekmiş.. Oyunun 2005'deki trailera çok yaklaştığını ve bazı yerlerde de nerdeyse aynı olduğunu söylüyorlar. Düşmanın yani Helgaların havayı kontrol edebilmelerinin oyunda çok büyük bir rol oynayacağını belirtmiş yapımcı. Oyunda progresif sağlık var, yani Halo tarzı (bu arada FEAR 2 de bu yönteme geçmiş), bi yerlere sığındıkça gücümüz artıyor yani. Aksiyonun durmadığı özellikle dikkati çeken nokta, kurşunlar uçuşuyormuş. Grafiklerdeki ve karakterledeki detayların, poligonların son derece 'üst düxey'de olduğu belirtiliyor. Öyleki bir adamın omuzundaki detayları bile etüd etmeniz gerekiyor, incelemeniz lazım demişler.. Çevre ile etkileşimin de sağlam olduğunu belirtiyorlar. Unreal Engine 3'e nazaran çok daha fazla detay olduğunu söylüyorlar, herşeyde son derece fazla detay göze çarpıyor. Öyleki tek bir levelın kapasitesi 2GB! Blu-ray olmadan bu detaya ulaşmanın imkansız olduğu belirtiliyor yapımcı tarafından.. Yerdeki çöpleden, elektrik tellerine, kutulara, bilmem nelere kadar herşey inanılmaz detaylı... Multiplayerın da sağlam geleceğini yaine yapımcı belirtmiş. Evet bunu 2 dakkalık demoyu izleyen bizler değil, 15 dakkalık oyunu kendi gözleriyle gören ve genelde zor beğenen IGN söylüyor. Oyunun daha bitmemiş olduğunu da hatırlatmak isteriz, saygılarımızı sunarız

Neyse, kısa bi özet geçtim aşağıda yaptığım alıntıdan. 3 sayfalık yazıdan önemli olan bazı detayların alıntısını aşağıda veriyorum.

quote:

The opening was once again fantastic, but we couldn't help but sit there and think, "When are we finally going to see some in-game footage?" The only thing was that we had been looking at in-game footage. As soon as our soldier hits the ground and his gun comes into view, very much like what we saw with the opening to Resistance, we couldn't help but think, "Holy hell, all of that was in-game?"

Indeed, it's quickly apparent that Guerilla has come much closer to the original trailer than most anyone thought possible. It's not 100% identical to be sure, but there are times (quite often) when it's really, really damn close.

While not featuring as much normal mapping in pro-pixel leatherization diffusion as Gears of War, it bests it in other ways. For one, there's more polygonal detail in, well, everything. Soldiers' faces looked unbelievable, and while you can pick out polygons while studying their shoulders, we must repeat that you have to study them. Streets and buildings are lined with stuff, and there's not really a better way to encompass that. Power lines, boxes, railings, window sills, trash... it's all there. While there aren't as many effects going on as we've seen in some UE3 gamers, there's unmistakably more detail to everything.

The lighting is also smoother. While UE3 games like Gears boast realtime lighting for everything, Killzone 2's lighting scheme mixes realtime and pre-canned lighting for an extremely smooth and, frankly, extremely impressive lighting model. The art direction, what with its dark colors and overly-gritty feel, keep the game from looking "real", but that doesn't mean it isn't absolutely immersive. I will personally say that I can't remember seeing a more impressive lighting model than this. More realistic? Maybe. But more impressive? No.

The big explosion at the end that we referred to has to do with the destruction of an electrical canon, the end-goal of the level. Throughout the mission, the sky lit up repeatedly with lightning that lit up the environment. We originally thought this was solely the work of mother nature and unrelated to the battle, but once we finally got a view of the city from a few stories up we saw that some of the electricity was coming from something man-made, or Helghast-made, to be precise.

The Helghast are capable of utilizing, and perhaps even controlling, the weather. This level has you seek out an electrical canon that first absorbs lightning, and then re-use the energy as an offensive weapon. We're not sure how much weather will play out in the rest of the game, but at the end of the demo Guerilla noted that weather will indeed play a part in actual gameplay, and that the Helghast will certainly make use of it.

Aside from the very nice use of lighting and polygons, Killzone 2 has a few more tricks up its proverbial sleeve. The animation system looks to be blend of pre-canned and ragdoll animation. Helghast would fly back up against a wall, roll down stairs and the like, but we also witnessed one dying soldier crawl on his hands and knees for a bit while breathing his last breath, and another seemingly attempt to catch himself with his arms as the rest of his body went limp. The animation system was mind-blowing in any way, but it also fit nicely into the world.

The demo we lasted was the extent of an entire level and lasted over 15 minutes in length by our count, but remember that it was played by a Guerilla rep and that it'll take a newcomer a good bit longer to get through. Though there were a few pauses for loading at certain spots, Guerilla says that it'll have its streaming tech implemented by ship time and that you won't see any loads mid-level. When you see just how much stuff is here, you'll understand why this may not be an easy task.

If you would like a number to go with that, try 2GB. That's how big the single level was on disc, to which the Guerilla rep noted that the game's level of detail would not have been possible without Blu-ray.

As for multiplayer, the only details that we saw were part of a short PowerPoint presentation at the end, but Guerilla promises an "extensive multiplayer component", one that will make use of Home in some fashion. Sounds good to us.

İncelemenin tümü

• Yahu boş verin Killzone 2 Neymiş Halo 3 her tarafıyla yeniyor. Bunu küçücük vitaminler bile bilir.

yukarıda yazdığım gibi yorumlar Artık yetti ulen. Finish the Fight!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 13 Temmuz 2007; 6:45:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.