Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ateş efektine falan baktım cgi den çok daha kötü.ama düzeltirler heralde çıkana kadar.
  • quote:

Xry Tarih 13 Temmuz 2007; 9:43:36
    ben de ateş efektine falan baktım cgi den çok daha kötü.ama düzeltirler heralde çıkana kadar.

Aynen katılıyorum.Gerçekten büyük bir eksiklik olmuş.Çok basit kalmış ateş efekti.Neyseki daha alpha version.Düzeltilecektir büyük bir ihtimal.
  • Sonra killzone gelmiş geçmiş en iyi fps deyince adımız fana çıkıyor,ign yazmış,gamespot yazmış,ama nedense gerçeği bizim xbox fanarı algılayamıyor.Teknolojinin nimetlerini,bazı şeylerin Bluray ve Cell sayesinde olabileceğini göremiyorlar,ve bunları göremeyen insanlar adımı PS fanına çıkarıyorlar ki,360 da onlardan daha çok oyun bitirdiğime adım gibi eminim,neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Sonra killzone gelmiş geçmiş en iyi fps deyince adımız fana çıkıyor,ign yazmış,gamespot yazmış,ama nedense gerçeği bizim xbox fanarı algılayamıyor.Teknolojinin nimetlerini,bazı şeylerin Bluray ve Cell sayesinde olabileceğini göremiyorlar,ve bunları göremeyen insanlar adımı PS fanına çıkarıyorlar ki,360 da onlardan daha çok oyun bitirdiğime adım gibi eminim,neyse...

Daha çıkmadan,sadece bir videoyla ''En İyi Fps'' seçildiya,helal olsun bee..

• Adventure yani savununda şu hatayı savunmak içinde bu kadar ugrasmayın.
    Kendi kendinize nasıl çelişiyorsunuz belli degil..İlk gif de herif horon tepiyor resmen (ki HD videonun 3:25 inden itibaren her ölme efekti bu şekilde).Ayaktan yada koldan vurmalarda ise ne tepki verecek bilmiyoruz.Adam düz ateş ediyor, kimi zaman geç tepki veriyor.Duvarı dönüyor yarım mt ötesindeki adama ateş ediyor, saydırıyor, 1 sn sonra horona başlıyor.Tek farklı animasyon yere düşerken karnını tutan bir asker animasyonu idi

Sırtındaki yakıt şeyini vuruyor, infilak ediyor, adam tek parça yerde..

Biraz görün bazı şeyleri, pre pre pre pre alpha diye böyleyse bilemem.Fizik tepkileri, olayları şaşıtıcı degil.İlk kez görülende degil..

Şimdi gelelim şu aşağıdaki gif lere...
    Askerliğinizi yaptınızmı bilmem.Yapmadıysanız yapınca anlarsınız.G3 le 200 mt atışlarında bile ateş ettiğin yerde inanılmaz tepki olur.
    Mermi bilmem kaç yüz mt ile gider sn de.O şiddette çarpan bir merminin (20 mermide degil, tek mermi) bir etkisi olur.En basidinden şu ikinci gifdeki gibi durmazsın.İzlerken bile bir terslik oldugu ortada...
    Diyorsunuzki bir etkisi olmaz, o zaman ilk GIF deki olay hatalı..Birinden biri yanlış ama hangisi ? Yani şu kadar bariz garip duran görüntüye ragmen hala inatla aksini iddia ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Temmuz 2007; 10:56:13 >

• napsın adam karşı duvaramı yapışsın? adam vurulurken yaptıgı harekete horon tepme diyorsun bu nası bi mantık, adam nasıl vurulacak ya? yani vurulmanın özel bi hareketimi var? bence kulp takma adına komik sözler söylüyorsun, adam vurulunca nası tepki verir? veya bundan daha güzel görünen bir sahne gifi koy rica ediyorum... KAN efekti için de senden daha iyi bir kan efekti istedim ama

verdiğiniz SS lere baktım, YA DÜRÜSTÇE SÖYLE ORADAKİ KAN EFEKTİMİ DAHA GÜZEL BURADAKİ Mİ RİCA EDİYORUM DÜRÜST OL YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 13 Temmuz 2007; 11:03:35 >
  • Killzone2 kötü bir oyun değil,bence çok güzel bir oyun olmuş..Ama abartıldığı güzellikte değil arkadaşlar,Hele hele şu videoya bakarak ''En İyi Fps'' demek hiç doğru değil

Killzone2,

Halo3'ü tokatlamadı
    Crysis'den iyi durmuyor
    En iyi fps oyunu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 13 Temmuz 2007; 11:05:06 >
  • Pre-alpha bile olmayan bir yapımdan söz ediyoruz arkadaşlar bunu ne en iyi FPS ilan etmek doğrudur ne de Eylülde çıkacak Crisis'le ve yine Killzone'dan önce piyasada olacak Halo3 le kıyaslamak doğru değil bence. Şunu söyleyebilirim ki Killzone'nun çıkmasına daha bir sene var durun bakalım daha neler olur Allah bilir...
  • winchester gördüm SS leride, Lütfen Söyle hangisi daha güzel abi fanboy olmayın ya(winchstr sana demiyorum yani şu SS lere bakarken fanboy olmayın manasında) göz var nizam var, Killzone Çok daha iyi şu sahnede ya... of allahım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 13 Temmuz 2007; 11:06:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Mythbusters G3 denesin gorim ben onları

dostum, g3'ten daha buyuk kalibreli ve etkili silahları da denedi adamlar. 0,5 kalibrelik sniper tüfegi dostum. youtube a baktım ama videolarını bulamadım, ama forumlarda hangi bölümlerde oldugunu buldum. ikinci sezonlarında 25 bölümde ve 3. sezonda revisited kısımda var. yani ikinci kez de denediler adamlar abartarak. işte linkler, isteyen indirsin, videoları kontrol etsin.

http://mythbustersresults.com/episode25
    http://mythbustersresults.com/episode38

önemli edit:

arkadaslar uzun arastırmalarım sonucunda youtube'da ilgili videonun bir kısmını buldum vuruldugunda adamı arkaya düşürmeyen mermilere bir bakar mısınız heh heh, sevgili koray'a armagan ediyorum emeğimi.

resim
     KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

bu video

mythbusters çok cool bir program . bu yıl uzun metrajlı filmi çıkmış olması lazım diye hatırlıyorum sankin

• videoya bakarak en iyi FPS diyemeyiz tabiki, son oyun bundan iyisinide verebilir kötüsünüde bilemeyiz, oynadıktan sonra en iyi FPS seçeriz oyunu... ama şu var,

açık ara HALO yu tokatladı, hemde lafı edilemiyecek bi biçimde yani. lafını edene gülüyorlar...

Crysisten iyi durmuyor, ama ikisi çok farklı şeyler, atmosfer, renk paleti herşeyi farklı, karşılaştırılması sağlıklı değil, ama karşınıza aldıgınızda hangisi daha iyi duruyor, bencede Crysis.

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Killzone2 kötü bir oyun değil,bence çok güzel bir oyun olmuş..Ama abartıldığı güzellikte değil arkadaşlar,Hele hele şu videoya bakarak ''En İyi Fps'' demek hiç doğru değil

Killzone2,

Halo3'ü tokatlamadı
    Crysis'den iyi durmuyor
    En iyi fps oyunu değil

edit: Korayın bi tezi daha çöp oldu yukarıdaki Mythbusters linki ile... sıradaki kulp geliyor şimdi hazırlanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 13 Temmuz 2007; 11:12:47 >

• Bence Killzone2'nin kan efekti daha güzel,ben zaten Killzone2 veya Geow dan biri daha güzel demiyorum.. Bir video ya bakarak bunu söylemek doğru değil.Çıktığı zaman belki Geow'ın çok üstünde bir oyun olur(inşallah),ama şimdiden böyle bir tartışmaya girmek fanlıktan başka bir şey olmaz..
    O SS ler,360 da hangi oyunda kütle kan var dendiği için verildi

Çıksın bakalım bir oynayalım,ben çok güzel bir oyun olacağına eminim..Eğer Killzone2'yi illa bir oyunla karşılaştıracaksak,onunla eş zamanda çıkan bir oyunla karşılaştırırız değil mi,sağlıklı olan bu..

Ayrıca Halo'yu gerçekten tokatlayamaz dostum..Halo farklı bir dünya..Aynı MGS yi kimsenin tokatlayamayacağı gibi,Halo'yu da tokatlayabilecek bir oyun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 13 Temmuz 2007; 11:31:29 >
  • Arkadaşlar tamam iyi hoş da Killzone 'u hafife alıyorsunuz sanki. Dikkat ederseniz Sony MS'in ataklarına karşı en ufak bir cevap bile vermiyordu. Çıkışından beridir izlediği taktik tamamen aynıdır. En ufak bir fiyat politikasına gidildi mi, bir atak yapıldı mı? Sony neden aheste iş yapıyordu, çünkü elini masaya açmamıştı fakat görüyoruz ki Sony kartlarına güveniyor. Keza kartının sağlam olduğunu şimdi görüyoruz. Sony başından beri next-gen'deki iddiasını KZ2'ye bağlamış gibi gözüküyor. Devasa bir ekip, bir Hollywood yapımı bütçesiyle bu oyun üzerinde arılar gibi çalışıyor. Hatta MGS4 TGS 2005 videosunun sonunda Otacon Snake'e Killzone 2'yi göstererek '' Next-Gen savaşını kazanmanın anahtarına bakıyorsun. '' diyordu. Sadece bu bile Sony'nin KZ2 üzerine ne derece düştüğünün göstergesi. Yani şu an hunharca eleştirdiğiniz bu yapım Sony'nin next-gen savaşındaki en büyük kozu değil, başından beri savaşı üzerine kurduğu ver herşeyi üzerine endekslediği ''savaşı kazanma anahtarı.''

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

napsın adam karşı duvaramı yapışsın? adam vurulurken yaptıgı harekete horon tepme diyorsun bu nası bi mantık, adam nasıl vurulacak ya? yani vurulmanın özel bi hareketimi var? bence kulp takma adına komik sözler söylüyorsun, adam vurulunca nası tepki verir? veya bundan daha güzel görünen bir sahne gifi koy rica ediyorum... KAN efekti için de senden daha iyi bir kan efekti istedim ama

verdiğiniz SS lere baktım, YA DÜRÜSTÇE SÖYLE ORADAKİ KAN EFEKTİMİ DAHA GÜZEL BURADAKİ Mİ RİCA EDİYORUM DÜRÜST OL YA

Şöyle bi sakin sakin oku istersen yazıyı.Ben neyi anlatıyorum diye.Horon tepen daha mantıklı diyorum.Digeri sana normalmi geliyor ? Bunu söylüyoruz.Yok hareketsiz, domalıp duran normalse, horon tependemi hata var bu durumda ?

Gears of War SS leri verdik..Hatta aç oyna yarım saat.Daha ne kan efekti.Killzone 2 HD videosunu izledim kaç kere, yüzlerce saat Gears of War oynadım..GeOW daki kan efektleri bariz çok çok çok daha iyi.Ekrana sıçraması olsun, dagılması olsun..Bunu tartışmam bile..

Bu arada biride kalktı gelmiş geçmiş en iyi FPS yaptı oyunu. Hey yarabbim...Neyse ne haliniz varsa görün diyeyim artık...

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi fiziklerine, kan efektlerine, atmosferine, animasyonlarına sahip bugüne dek çıkmış en iyi, süper, devrimsel FPS i, ulu konsolun kutsal oyunu Killzone 2....

Buda hediyem olsun, silahı adam zor tutuyor, bu silahla yarım mt den kafaya 20 mermi yiyen adamsa hiç tepkisiz durabiliyor.Killzone dur ne yapsa dogrudur diyelim artık

• Koray ilk gifteki tepkiyle senin vermesi gerektiğini söylediğin tepki aynı mı hocam? N'aptın sen.. Adam gelen kurşunlara tepkisiz mi kalacak? HAyır arkaya da savrulmuyor. O kadar kurşunu vücuduna sen yyesen bırak horonu break dance yaparsın be olm. BAk sana şunu bi açıklayayım abicim, karıştı çünkü iyice..

Şimdi bi insan vücuduna yerse kurşunu aynen birinci gifteki gibi horonu teper, çünkü vücut buna tepki verir, daha doğrusu otomatikman tepki verir insan. Beton gibi durmaz yani. Neyse, 20 kurşunu saydırırsın adama, herif horonu teper, sonra ağırlık merkezi nereye yakınsa o tarafa düşer. Bu bakımdan 1. gif gayet doğru..

Amaaa kurşunu kafaya ydiğin an iş anında biter, beyin olm bu beyin, vücutla ilişkisi kesildi mi anında yerdesin (istisnalar dışında, kafa kopsab bile 1-2 metre yürüyebilirsin de, vücudun katılaşmasıyla, kasların gerilmesi olayı, bilmem ne şoku diyolardı bu olaya, neyse..). Bu bağlamda 2. gif de gayet doğal.. Neticede yüzlerce ölüm şekli vardır. Adamlar da bunun üzerinden gidiyolar. Ama kurşunun gittiği yöne doğru ölüm şekli yoktur.. Onu bilirim.

Yani boşuna tartışıyoruz.. Tabi şimdiye kadar standrat ölme tripleri gördük oyunlarda, bunlar garip geliyor bazımıza. Hayır çok gerçekçi filmlerde mi görmediniz arkadaşlar yav? Gidin Bi scarface izleyin bakalım adam trandığında nasıl tepki veriyor yere düşene kadar. Horon mu tepiyor salsa mı yapıyor görün bence. Çok var bu tip gerçekçi ölüm sahneleri içeren.. Ama standart ekşın holivud filmleriyle karşılaştırınca tabi olmaz, bi shutgun ile 5 metre zıplayan adamlar falan.. BAkın onu isterseniz Drake's Fortune var. Uçan uçana.. süper. O da var yani, ölüm şekli bol Ps3 oyunlarında

• Arabaların nükleer bomba gibi patladığı Hollywood filmleriyle mi karşılaştırıyorsunuz fizikleri beyler şimidi?

Yapmayın Allah aşkına...
  • koray, adama mermi giriyor çıkıyor, roket yemiyor adam neden yerinde durmasın, horon teper gibi hareket yapabilir adamı tarıyorsun orda yani, ben yazdıklarını sakin okuyorum, ben killzone için kahramanlık destanlarıda yazmıyorum, ama ortada bi gerçek var, verdiler geow SS i, kanı gösterdiler, Killzone daki çok daha iyi duruyor, Geowdaki sanki katı bişey parçalanıyor gibi duruyor, haaaaaaaaa GEOW a kötü oyunmu diyorum??? HAYIR, ama şu fizik, hareketler, kan efekti ve teptiği horon daha iyi duruyor... Geow la karşılaştırıyorum oyunu. geow bencede şahane bi oyun, halo ile karşılaştırmıyorum bile.

@winchstr haklısın bende aynı fikirdeyim, bende şu anda hangi oyun daha iyi peşinde değilim, ama gördüklerimi söylüyorum, yoksa ben inşallah XboX Ta alacam (almanyadaki arkımın gelişi ile birlikte) yani XboX EXl leride oynayacam bol bol, onlarla da eğlenecem, ama objektif olmakta fayda var... şu oyun Koray ın kulp taktıgı kadar birşey değil, yani bazen eleştirilerini ben zevkle okurum korayında ama bazen eleştirmiş olmak için eleştiriyor gibime geliyor,. : ) tabi onun bilecğei iş ben karışamam ona ama , cevap verme zorunlulugu hissediyorum bazen.

• Koray,

Verdiğin videodaki adamın silahının tepmesiyle, kurşunu yiyen adamın tepkisinin bir alakası mı var??? Silah o mermiyi ateşleyen mekanizmadan dolayı tepiyo.. Bambaşka şeyleden bahsediyoruz sanırım..

Neyse, harbiden uzadı. Anlaşıldı sen beğenmiyosun hiçbişeyi KZ2'nin. Şimdi de kan efektleri daha iyi oldu.

Bişey sorcam Koray, abicim diyosunki 'oyuna kötü demedim, iyi, ama trailera yaklşamamış' falan filan. O zaman söyler misin nesini iyi buldun bu oyunun?? HAyr, kan kötü, animasyonlar kötü, o kötü bu kötü.. Nesi iyi??

Edit: Bu arada arkadaşlar, Gamespot bile 'en iyi fps olabilecek mi? Göreceğiz' demeye getirdi... Yani tabiki sırf görüntülere bakarak anlayamayız, ama unutmayın ki adamlar 15 dakika boyunca gözleriyle gördüler bu oyunu. Okuduğum tüm yazılarda da ortak görüş 'trailerını' bile geçebileceği yönünde..

Crysis bence de getirdiği yeniliklerle bomba olacak, ama atmosfer sorarsanız KZ2 derim, bu benim zevkim açkçası. Çünkü arada atmosfer bakımından dağlar kadar fark var. Mesela herkesin öldüğü farcry'yı ben çok da beğenmedim.. TArz meselesi çünkü. Fps olmaları dışında hiçbir ortak özellikleri yok neticede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 13 Temmuz 2007; 11:34:32 >

• Tamam Adventure, siz haklısınız...DÜnyanın gelmiş geçmiş en müthiş oyunu..Daha önce görmedik, en iyi FPS.EN iyi fizik, kaplama, animasyon vs vs vs herşeyin en iyisi , en üstünü bu oyunda...

Yani neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.Adam kafadan yer cansız düşer direk , ama bu gif deki gibide böyle egilmiş olarak vücut tepkisiz durmaz...
    Mythbusters daki olay tepkisizliği degil, adamın 3-5 mt uçmasının, patlamasının saçmalığını gösteriyor.Adamda onu anlatıyor zaten...

Neyse dedigim gibi, böyle müthiş, süper, gelmiş geçmiş en iyi oyuna laf ettiğimiz için affola...Şimdiden tüm zamanların en iyi FPS i olarak ilk sırada olacaktır..Inanılmaz efektler, görmediğimiz grafikler, fizik içeriyor...Her asker farklı animasyonla ölüyor, inanamadım.Ne desek boş...

edit :

Kan kötü degil, en iyi degil diyorum.GeOW da yapılmışı var, çokta güzel.Kabullenin.Acı ama gerçek.Animasyonlar kötü demiyorum, unique degil diyorum.HD videosu orada.3:25 den itibaren izleyin.
    Ben ne diyorum;
    Oyun FPS olarak güzel, PS3 deki kalburüstü oyunlardan..Ama ne en iyi, ne hiç yapılmamış olanı yapmış.Fizikleri normal, animasyonları normal, görülmedik şeyler degil.Ne gelmiş geçmiş en iyi fps ne crysis i ne halo yu tokatlar...Biz normal karşılıyoruz ama siz kendinizi kaybettiniz.Herşeyin en iyisi bunda deyip çıktınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Temmuz 2007; 11:34:52 >

• O değilde 2008 E3 nasıl olur acaba?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.