Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmazzz gamespot ps3 fanı ondan yazmış bu yazıyı
  • gp2x konusunda da gp2x nickli arkadaş var.psp karşısında kıytırık bi aleti savunur durur satıcısı olduğu için.korayg de ya ms çalışanı (temizlikçisi vs.) yada enayinin tekidir bu kadar savunduğuna göre.microsoft kabul etti hatalı diye adam kabul etmedi ya.
    quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

abi biri kovsun şu koray'ı kz2 başlığından, forumda mod yok mu ya? adamın nasıl bir insan olduğunu hala görmeyen var mı? ps3'ü güzel bir oyun çıktı diye adam destan yazdı. yahu nasıl bir iticilik, nasıl bir kıskançlık, adamın tek iyi oyun görmeye tahammülü yok. en iyisi azarlamak, horlamak gördüğün yerde. birisi şunun dizginlerini çeksin

• Gif'de eleman midesine mermiyiyi yiyor ve midesini tutuyor tamam ama sonradan eleman fantezi olsun diye saydırıyor kafasına peki kafasına mermi yiyen biri o sekilde dururmu.Adam öldü yani ölü olarak yere yıgılıyor diyelim yinede o kafaya gelen mermiler kisinin yonunu degistirir adam midesini tutup yere yıgılırken sonradan kafasına gelen mermilere hic tepki yok sekli verilmis bir heykel gibi yere yıgılıyor hani bir heykeli ates edersiniz parcala parcalana yere düser ya o sekile bürünüyor resmen

Bu dedigim sey biraz garip geldi bana onun dısında oyun hakaten süper hatta Ps 3 aldırma istegimi kabarttı diyebilirim.

Birde gamespot kotu birsey diyince yaw zaten onların amacı belli oluyor iyi birsey diyince gamespot yazısı ornek gosteriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

abi biri kovsun şu koray'ı kz2 başlığından, forumda mod yok mu ya? adamın nasıl bir insan olduğunu hala görmeyen var mı? ps3'ü güzel bir oyun çıktı diye adam destan yazdı. yahu nasıl bir iticilik, nasıl bir kıskançlık, adamın tek iyi oyun görmeye tahammülü yok. en iyisi azarlamak, horlamak gördüğün yerde. birisi şunun dizginlerini çeksin

Şu yazdığına bakıyorumda...

Diyecek bir şey bulamıyorum sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
    Birde gamespot kotu birsey diyince yaw zaten onların amacı belli oluyor iyi birsey diyince gamespot yazısı ornek gosteriliyor

Aslında bu iki taraf içinde yapılan bir şey.İki konsolun fanlarıda aynı şeyi yapıyor birbirlerine..
  • Yazdıklarında haksız değil,gelmiş geçmiş en iy fps oyununa çamur atılıyor yada atılmaya çalışılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Yazdıklarında haksız değil,gelmiş geçmiş en iy fps oyununa çamur atılıyor yada atılmaya çalışılıyor

Yaw bu kadar abartılacak ne var anlamadım kiNe oyunu,hani nerde

Bir videoyla gelmiş geçmiş en iyi oyun yapıyorsanız,tartışmamız çok anlamsız

• Seninle tartışmk anlamsız zaten,neden benim küçük abartılarımı görüyorsunda,yoldaşın koray^g'nin yaptığı............. yorumlara sesin çıkmıyor,evet cevap soruda bildinÇünkü o senin yol arkadaşın...
  • quote:

Seninle tartışmk anlamsız zaten,neden benim küçük abartılarımı görüyorsunda,yoldaşın koray^g'nin yaptığı............. yorumlara sesin çıkmıyor,evet cevap soruda bildinÇünkü o senin yol arkadaşın...

Yol mol ne oluyo withway mine
  • quote:

gelmiş geçmiş en iy fps oyunu

quote:

küçük abartılarımı

Efendim?
  • quote:

Yazdıklarında haksız değil,gelmiş geçmiş en iy fps oyununa çamur atılıyor yada atılmaya çalışılıyor

2 dakkalık video ile gelmiş geçmiş en iyi yapdın be hocam sende oyunu..daha oyun çıkmadı bile el insaf
  • Sage,

O mesafeden kafaya saydırdıında kurşunları, kafa patlıyosa şiddeti azaltır o patlama. TAmpon gibi düşün yani. O yüzden geriye doru gitmez. Bunu illa bu görüntü için söylemiyorum, genel anlamda söylüyorum. HAtta meşhur bir vietnamlı videosu vardır. Adamın kafaya sıkılan lursşun o denli hızlıdır ki kafa tepki vermez bile, olduğu yere yığıılır kalır.. Küçük bir örnek sadece.

GAmnespot'u örnek vermem ise HAlo'ya karşılıktı. Yoksa adamların yorum yaptığı yok aslında, gördüklerimizi söylemişler. HAni oyunu oynadık, sizin görmediklerinizi gördük, yorum yapıyoruz gibisinden bişey yok ortada. Biz ne gördüysek onu görmüşler ve yazmışlar. Bize abartıyosun diyenler, bu yazıyı okusunlar, demek ki onlarda abartıyolar herhalde, bunun için koydum o yazıyı. Yoksa sitelerin verdiği notlara göre, oun bunun söylediği şeylere göre yorum yapacak zamanı çoktan geçtki be hocam. Bak Rsdient evil fragmanına bile 'en kötü fragman' yakıştırmöası yapıldı bu forumda.. HAni görmesem fragmanı inanırım. O hesap işte.. Fragman olarak belki de gösterilen en iç gıcıklayıcıve salam fragmanlardan biri yani bu bahsettiğim. Ama anlaışlabilir olması için bazı şeyleri sanırım sitelerle desteklemek gerekiyor. Problem orda..

Neyse, KZ2 kim ne derse desin tek kelimeyle sağlam geliyor. Bitmemiş ve daha 2008 yılında çıkacak bir oyun. Daha fazla söze gerek yok.k

• Killzone 2'nin buvideolardan gördüğüm kadarı kaplamaları ve patlama efekti zayıf kalıyor o kadar.

Onlarıda hallederlerse ki hallediceklerdir eminim, oyun kusursuz olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

gelmiş geçmiş en iy fps oyunu

quote:

küçük abartılarımı

Efendim?

wnchstr o arkadaşı bırak ps3 aldığından beri fanı oldu çıktı siyah kasaya vurulmuş olsa gerek. gelmiş geçmiş en iyi fps demeden önce halo3 ün yarısı olabilecekmi onu düşünmek lazım.

• Adventure pes abicim pesssss..Yani bariz bir fizik kuralı için bile savundukça savunuyorsun.İnatlaşmaya biniyor iş böyle.O gif de saçmalıyor, en kötü kurşunların gittiği yöne devrilir insan.Bunu niye kabullenmiyorsunki ? O kadar yakından o şiddette 20 mermi yiyen oylemi düşer ?

HALO ya karşılık niye veriyorsun onuda anlamadım.Adamlar HALO ile ilgili görüşlerini yazmışlar, bilinmeyen şeyleri bizzat oynayıp belirtmişler.Inatla çarpıştıralım diyorsun yani iki oyunu..Biri 2 ay sonra çıkıyor öbürü meçhul.Daha çok var.Killzone 2 yi çıktığı zamanki oyunlarla karşılaştırırız.HALO3 çıkınca zaten görürsünüz nedir ne degildir diye...Şu kısacık videolarla en iyi fps yapmayanmı kaldı,HALO yu silenmi kalmadı, Crysis den iyi yapmayanmı kaldı, ne ararsan yani...Oyunsuzluk başa vurmuş ben onu anladım.Gears of War da yıkmadık bu kadar ortalığı..Bak 1 sene once hacimli kan, modellemeler, kaplamalar daha iyi, aksiyon had safhada..Herşey var işte..Kim yaptı bidon, beton, kapak bilmem ne muhabbeti ? Bu kadarmı içinize attınız ?

• Bana göre oyunun herşeyi mükemmel. Tek eksik yani yani kıl olduğum yanı gölgeler!! Neden pixel pixel yau
  • Savundukça savunuyosun diyene bak Olm bilirim anatomiyi de fizik kurallarını da gayet iyi, hayatımız anatomi kitaplarının ve çizimlerinin bilmem nelerinin arasında geçmese eyvallah diyecem de... Kaldı ki saniyelik bir görüntüye takan sensin.. Hayır bulamadın başka bişey ona takıldın, yalan mı? Ben de olabilecek olayı açıkladım sana. O kafaya domdom kurşunu gibi kurşun girdikten sonra kafa mafa kalmaz, patlar gider, ondan sonra daha ne tepkisinden bahsedebiliyosun onu anlamadım. GEow'da da aynı işte. Kafa patlıyo herif yere yığılıyo, ben mi yanlış görüyorum? Hani kurşunun gittiği yöne yatmıyo herif. Neden? Çünkü kafa mafa patladıktan sonra vücüudun tepkisi bellidir, olduğu yere yığılır.. NEyse, çok kafa patlattık bu kafa patlatma meselesine. Oyun çıksın istediğin yere yatırırsın adamları

Gamespot yazısını da vermemin sebebi belli işte.. Adamlar ne kadar beğenmiş, FPS'deki son nokta mı olacak, oyun çıkınca göreceğiz demişler.. HAni biz diyince komik oluyo, bi de o çok sevilen GS'dan duyunca bakalım ne idyecek millet, onu merak ettim.. Ama tık yok

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    HALO ya karşılık niye veriyorsun onuda anlamadım.Adamlar HALO ile ilgili görüşlerini yazmışlar, bilinmeyen şeyleri bizzat oynayıp belirtmişler.Inatla çarpıştıralım diyorsun yani iki oyunu.

inatla çarpıştıran sensin bu konuların buraya gelmesine sebep olan sensin Adventure'a laf atma adam doğruları söylüyor.bu oyunu haloyla kıyaslayan bile sensin.güneş geçmiş başına belli.
  •  KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)
  • ya advanture ve koray amma taktınız fizik kuralıydı adamın düşmesiydi falan filan oyunlar çıksın ondan sonra yorum yaparsınız.killzone gelmesine çok var,yazın gelecek oyunları konuşulaım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 12 Temmuz 2007; 19:54:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.