Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hepsi fıss zaten Kryeck bende onu diyorum..Bioware, Ubisoft, Bungie , Namco, Bizarre firmamı yahu...Adam kalkmış Mass Effect gibi üfürükten oyun yapıyor.
    Hironobu kalkıyor Blue Dragon gibi beş para etmez 50 saatlik RPG yapıyor..
    Digeri utanmıyor HALO3 yapıyor, öbürü PGR gibi ne idüğü belirsiz oyunu sürüyor.System Shock gibi rezil bir oyunu yapan adamlar hiç arlanmadan kalkıyor Bioshock gibi birşey yapıyor..

Halbuki bir Haze oylemi, yada Uncharted, Lair dimi...Yüzyılın oyunları..Sonra bi Killzone 2 mesela..Geçmişinde başarıdan başarıya koşup rekorları alt üst eden bir oyunun devamı nede olsa....

Neyse, napıcaz bu Haze siz ve UT3 süz bilmiyorum...Tüm fıss oyunlarla kaldık başbaşa

Fıss elbette Rpg ile aram kötüdür oblivion da amalelik yapa yapa rafa kaldırmak zorunda kaldım halbuki fps olduğu için bir şans vermiştim.. Fıss çünkü ne üdüğü belirsiz bir Blue Dragonmuş Bioshockmuş kaldı ki biz burda senelerin oyunu Unreal den bahsediyoruz ama yine de şanslısın size de gelecek. Gerçekçiliğin dibine vurmuş bir oyuna laf atıyorsun ya helal olsun. Bir de arkandan şu destek çıkan Kz2 oyuncu!suna bak sen. Neyse sen mantıklı olmalısın neticede çocuk değilsin sen sadece Halo yu seviyorsun aynı benim mgs yi sevmem gibi ama bu oyunla o oyun karşılaştırılmaz. Adamlar patlayan kafadan çıkan kanı bile modellemiş üstün de durmuş (ki bunu Soldier of Fortune den başka oyunda görmemiştim bunda bile o kadar yoktu) sen halo diye sayıklıyorsun.. Ortamı boşuna geriyorsun arkadaşım.

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

hepsi fıss zaten Kryeck bende onu diyorum..Bioware, Ubisoft, Bungie , Namco, Bizarre firmamı yahu...Adam kalkmış Mass Effect gibi üfürükten oyun yapıyor.
    Digeri utanmıyor HALO3 yapıyor, öbürü PGR gibi ne idüğü belirsiz oyunu sürüyor.System Shock gibi rezil bir oyunu yapan adamlar hiç arlanmadan kalkıyor Bioshock gibi birşey yapıyor..

Halbuki bir Haze oylemi, yada Uncharted, Lair dimi...Yüzyılın oyunları..Sonra bi Killzone 2 mesela..Geçmişinde başarıdan başarıya koşup rekorları alt üst eden bir oyunun devamı nede olsa....

Neyse, napıcaz bu Haze siz ve UT3 süz bilmiyorum...Tüm fıss oyunlarla kaldık başbaşa

Fıss elbette Rpg ile aram kötüdür oblivion da amalelik yapa yapa rafa kaldırmak zorunda kaldım halbuki fps olduğu için bir şans vermiştim.. Fıss çünkü ne üdüğü belirsiz bir Blue Dragonmuş Bioshockmuş kaldı ki biz burda senelerin oyunu Unreal den bahsediyoruz ama yine de şanslısın size de gelecek. Gerçekçiliğin dibine vurmuş bir oyuna laf atıyorsun ya helal olsun. Bir de arkandan şu destek çıkan Kz2 oyuncu!suna bak sen. Neyse sen mantıklı olmalısın neticede çocuk değilsin sen sadece Halo yu seviyorsun aynı benim mgs yi sevmem gibi ama bu oyunla o oyun karşılaştırılmaz. Adamlar patlayan kafadan çıkan kanı bile modellemiş üstün de durmuş (ki bunu Soldier of Fortune den başka oyunda görmemiştim bunda bile o kadar yoktu) sen halo diye sayıklıyorsun.. Ortamı boşuna geriyorsun arkadaşım.

Abicim sen bırak bu işleri en güzeli...

İlk defamı gördün o kanı ? 360 ın olsaydı 1 sene önce görürdün..Bagırsaklarla birlikte..
    Ayrıca tüm AAA klas 360 oyunlarına fıss diyen adam germiyormu ortamı merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 16:51:19 >

• koray onun gibi bi kan görebilirmiyiz SS fln olsa??? aynı yansımalı hacimli bir kan lütfen... nerdeymiş bizde görelim.
  • Gears of War oynayanlar anlatsın serhan arkadaşımıza...serhan sen oynamamışmıydın GeOW ? Oyle bişeyler demiştin zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Gears of War oynayanlar anlatsın serhan arkadaşımıza...serhan sen oynamamışmıydın GeOW ? Oyle bişeyler demiştin zamanında

anlatsın demiyor serhanuygur göster diyor bende merak ettim iki tarafı görmeden yorum yapmak olmaz bi kac screen koyarmısın bakalım
  • HEp aynı oyunlar sayılıyo, dikkat ediyorum.. Sonra da Ps3'de oyun yok deniyor. Sonra yine aynı oyunlar sayılıyor. Sonra Ps3'de bu var dendi mi 'sanki bizde para yok, ps3 alamayacaz' deniyor, sonra yine 360 oyunları sayılıyor.. Sanki diğerlerinde de 360'ı alacak para yok.. Sonra bi zaman geliyor, ps3'e sonradan gelecek time exclusive oyunları sayılıyor, 'muhaha siz bekleyin' deniliyor.. Aynısı ps3 için söylenince komik cevaplar veriliyor..

HAyır anlamıyorumki, ut3 ertelendi işte,demek ki 360 için de ertelenebiliyormuş. Dikkat ederseniz çoğalacak bu ertelemeler. Demedi demeyin, 1,5 yıldır dediğimiz nerdeyse herşey doğru çıktı, aman diyorum..

edti: Bi de şimdi kan olayı çıktı.. YAhu her oyunda kan vardır, yok demedik ki. Ama böylesi yok. Atma recep din kardeşiyiz diye bi laf vardır. HAcimli, bariz bir hacmi olan kandan bahsediyoruz. Anlatamadık gitti yav. HAla yüksek çözünürlüklü bağırsaktan bahsediyorsun koray. TAmam yav, sen takıl onla.. Bi de kokoreç yap, alla alla bu kadar da olmaz ki ama di mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 12 Temmuz 2007; 17:10:40 >

• Ben bu aralar sırf Gears Of War oynuyorum. Ama Killzone 2 kadar değil koray fazla abartıyosun biraz

• Şu oyunun hala rakibi çıkmadı.Ne grafik ne oynanış olarak.

Adventure neden çogalacak ertelemeler hayırdır

Yaw bu ps fanları öldürecek insanı...Hey Allahım yarabbim..Hacim kan diyorsunuz volumetric dumanlar kaybolmuş...Adam rükuda mal gibi duruyor kafaya saydırılırken sonra fizik diyorsunuz.Bitirdiniz ulen tüm oyunları...Gears of War bitti, HALO bitti, Crysis bitti...Yürü be Killzone 2...Ne oyunmuşsun, pardon videoymuşsun yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 17:15:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

Abicim sen bırak bu işleri en güzeli...

İlk defamı gördün o kanı ? 360 ın olsaydı 1 sene önce görürdün..Bagırsaklarla birlikte..
    Ayrıca tüm AAA klas 360 oyunlarına fıss diyen adam germiyormu ortamı merak ettim...

koray yahu .. kırk yılın başında ps3'e BİRTANE oyun gelicek , sende çocuklara çok yüklendin. bırak sevinsin birazda fanboycular . niye bukadar uzatıyorsunki. adam başta demiş ben rpg'den anlamam /sevmem diye. niye uğraşıyorsun bioware'i anlatmaya , yada final fantasy'nin yaratıcısının yaptığı blue dragon'u anlatmaya. boşa kürek çekiyorsun. boşver. rahat bırak sevinsinler fanboycuklar. kafadan çıkan kandan bahsediyorlar , sanki bu zamana kadar hiçbir oyunda olmayan şeylerden bahsediyorlarda sende cevap veriyorsun . boşverrrr. pc oyunu Unreal consollarada çıksa ne olur , xbox'a 3ay sonra çıksa ne olur. Sohbet ettiğin kişi fanboycuksa , mantık aramıcaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Ben bu aralar sırf Gears Of War oynuyorum. Ama Killzone 2 kadar değil koray fazla abartıyosun biraz

/>

kardeşim sende abartma ? kz2 kadar olmuyan neymiş. oynadınmı kz2 'yi ? biliyormusun nasıl bir oynanabilirlik var . sadece bir video ile şuan oynuyabildiğin bir oyunu karşılaştırıyorsun. hele bi çıksın ondan sonra karşılaştırma yaparız hep beraber değilmi

• Koray,

Sen bekle hele, çoğalınca öğrenirsin sebebini

aerich,

İnsanlara 'fanboycuk' gibi tahrik edici sözlerle hitap etmesen diyorum.. HAyır o fanboycuksa, sen ne olursun onu merak ediyorum, sana da mı bi isim yakıştıralım şimdi? Böyle provoke etmeden tartışabilmeyi de bir becerebilmek lazım, di mi? Olmuyo böyle.. Tartışacaksak bişeyler paylaşarak tartışalım, araya girip provoke edeceksek susalım bence..
  • Adventure valla olmaz, şimdi söyle ögrenelim hemen....Yoksa sık sık HALO mu cıkaracakmış MS
  • krycek
    quote:

Adamlar patlayan kafadan çıkan kanı bile modellemiş üstün de durmuş (ki bunu Soldier of Fortune den başka oyunda görmemiştim bunda bile o kadar yoktu) sen halo diye sayıklıyorsun.. Ortamı boşuna geriyorsun arkadaşım.

serhanuygur

quote:

koray onun gibi bi kan görebilirmiyiz SS fln olsa??? aynı yansımalı hacimli bir kan lütfen... nerdeymiş bizde görelim.

/>

umarım yeterlidir ayrıca gow daki kaplamaları şu ana kadar hiç bir oyunda görmedim ne killzone2 ne crysis daha önce grafik görmediğiniz için patlayan kafayı görünce direk dumur oldunuz halbuki daha iyi grafiklerle 1 yıldır oynuyoruz.

• Ps3'ün gücü, şirketlerin ona yönelmesi.. Daha sayayım mı?

Şu rüku meselesi nedir Koray? Taktın o işe.. Hayır, bi insan mideye kurşunu yerse öne eğilir, normaldir.. Bu tip gerçekçiliği önceden görmediğin için yadırgaman da normaldir bence.. Kurşunu yedim mi direk geriye fırlayan tipler göremeyecez bu oyunda pek, alışsan iyi olur

Edit: Geow'daki kanla KZ2'deki kanı da aynı yaptınızya.. Daha ne diyelim. İyi izleyin KZ2'yi iyi.. Arada fark var. YAhu bu Kz2 ne hikmetse tüm dünyayı salladı bi burdakileri sallayamadı. YA da fazla salladı bşları döndü.. YA da burdakiler gerçk oyuncuya, dünyanın geri kalanı sallama.. Helal olsun, yürrüyün be, KZ2 ne ki? HAlo dayı varken. Ama HAlo kutsaldı, geow da öyle.. Onlaın üstüne oyun yok, olamaz, olamayacak... HAyır bi de Geow'un aksiyon kameası ve grafikleri dışında sunduğu başka bişey söyleyebilseniz tamam diyecem o da yok.. Nelervaad edilmişti senaryoda, ne flashbackler, ne enstantaneler.. Olmadı, olamadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 12 Temmuz 2007; 17:38:29 >

• HALO 3...En dikkate değer olan ise neredeyse gerçek denilebilecek güneş ışınlarının ormanın içine sızması. Halo 3 önemli ölçüde high-dynamic ışıklandırma kullanıyor ve bu gölgeleri karanlık, fakat aynı zamanda güneş ışınlarını doygun gösteriyor. Animasyonlar ve karakter modelleri de ayrıca iyi yapılmış. Master Chief oldukça gerçek ve inandırıcı gözüken yeşil kamufulaj zırhı ile brute larla karşılaşıyor ve brute un açtığı ateş ve patlamalar sonucunda zırhın üstünün soyulması mümkün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray,

Sen bekle hele, çoğalınca öğrenirsin sebebini

aerich,

İnsanlara 'fanboycuk' gibi tahrik edici sözlerle hitap etmesen diyorum.. HAyır o fanboycuksa, sen ne olursun onu merak ediyorum, sana da mı bi isim yakıştıralım şimdi? Böyle provoke etmeden tartışabilmeyi de bir becerebilmek lazım, di mi? Olmuyo böyle.. Tartışacaksak bişeyler paylaşarak tartışalım, araya girip provoke edeceksek susalım bence..

Provoke'den bahsediyorsun ama asıl provoke edenleri es geçiyorsun adventure.kryeck nickli arkadaşın yazdıklarına bi bak istersen.(olayın başlangıç noktası)
  • bu ayakkabı suratlı kadının kaplamaları çok güzel yüzüne vuran ışıktan da nur saçılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xry

HALO 3...En dikkate değer olan ise neredeyse gerçek denilebilecek güneş ışınlarının ormanın içine sızması. Halo 3 önemli ölçüde high-dynamic ışıklandırma kullanıyor ve bu gölgeleri karanlık, fakat aynı zamanda güneş ışınlarını doygun gösteriyor. Animasyonlar ve karakter modelleri de ayrıca iyi yapılmış. Master Chief oldukça gerçek ve inandırıcı gözüken yeşil kamufulaj zırhı ile brute larla karşılaşıyor ve brute un açtığı ateş ve patlamalar sonucunda zırhın üstünün soyulması mümkün...

yarıldım akşam akşam.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.