Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.250
Cevap
4
Favori
421.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

Orjinalden alıntı: High Fidelity

multi yok..

Nese Nasıl Demo

ben 3 ay öne multisini oynamıştım, oyun zaten süper,atmosfer manyak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 5 Şubat 2009; 20:03:15 >
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • Demoyu simdi bitirdim.. Grafikler guzel ancak gameplay akici ve zevkli degil. Bir Cod4 veya Halo3'deki akicilik yok maalesef ancak oynarken alisilabilir ona bir sey diyemem. Kontrol tuslar nedeniyle oldukca kotu bir cok kisinin kendisine gore custom ayar cekecegini saniyorum. Fotograf ekleyebilirim ama zaten ekleyecek bir cok arkadas var kasmayalim simdi konuyu.

Bu demodan sonra oyunu alacagimi sanmiyorum, Online oynayabilecegimiz bir demodan sonra belki ama.. belki..

(teker teker gelin )
  • eve yeni geldim, başladım indirmeye, şu an %20 de. ardından da re5 inecek

gerçi killzone dan sonra re5 falan kalmaz ama olsun bulunsun o da.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • beyler grafikler nasıl cgı teknolojisine yakın mı yani bizim oyanaycağımız tam sürümün grafikleri aynı mı olacak??
    sony 60 gb pal ps3,sony 40 ınc w3000 full hd lcd tv,2 sixaxis controller,1 dualshock 3 controller,logitech cordless pro ps3 klavye,jabra bt 160 bluetooth kulaklık,yamaha rxv-661 av receiver,jbl northridge E30,Apple Ipod Touch 8gb

OYUNLAR:resistance 1,motorstorm 1,dead space,assasin creed,uncharted,mgs4,gta4,midnght club LA,transformers,bf:bad company,little big planet,heavenly sword,resistance 2 PSN:erman88 ve as1987
  • %100 bitti kamerayı alıyorum birazdan elime ama lcdyi annem kapacak galiba melekler korusun başladı.ne güzel değil mi

bekleyin fullhd kamera ile çekim yapıcam

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Demoyu simdi bitirdim.. Grafikler guzel ancak gameplay akici ve zevkli degil. Bir Cod4 veya Halo3'deki akicilik yok maalesef ancak oynarken alisilabilir ona bir sey diyemem. Kontrol tuslar nedeniyle oldukca kotu bir cok kisinin kendisine gore custom ayar cekecegini saniyorum. Fotograf ekleyebilirim ama zaten ekleyecek bir cok arkadas var kasmayalim simdi konuyu.

Bu demodan sonra oyunu alacagimi sanmiyorum, Online oynayabilecegimiz bir demodan sonra belki ama.. belki..

(teker teker gelin )

Eyvah eyvah naptın hocam sen, yerler seni burda.

• yapay zeka güzel, grafikler güzel
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • %6 da :) 1 saate biter:P

Orjinalden alıntı: GoldPunch

ya millet kacamak cvp veriyo.grafikler guzel o kadar

Evet benimde dikkatimi çekti.

Özellikle @UFUK_ŞEN çok sesiz kaldı kafam karıştı.

Bu arada arkadaşlar demodaki grafik neyse tam sürümde odur.

Boyutu küçük diye tam sürümde daha iyi grafik olacak diye bir şey yok.

Oyunun 1 bölümü kesip hazırlıyorlar demo diye yolluyorlar nete işte.

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Demoyu simdi bitirdim.. Grafikler guzel ancak gameplay akici ve zevkli degil. Bir Cod4 veya Halo3'deki akicilik yok maalesef ancak oynarken alisilabilir ona bir sey diyemem. Kontrol tuslar nedeniyle oldukca kotu bir cok kisinin kendisine gore custom ayar cekecegini saniyorum. Fotograf ekleyebilirim ama zaten ekleyecek bir cok arkadas var kasmayalim simdi konuyu.

(teker teker gelin )

Eyvah eyvah naptın hocam sen, yerler seni burda.

Haci napiyim gercekleri konusuyoruz.. Zaten gormezden geliyolar gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

ya millet kacamak cvp veriyo.grafikler guzel o kadar

Evet benimde dikkatimi çekti.

Özellikle @UFUK_ŞEN çok sesiz kaldı kafam karıştı.

Bu arada arkadaşlar demodaki grafik neyse tam sürümde odur.

Boyutu küçük diye tam sürümde daha iyi grafik olacak diye bir şey yok.

Oyunun 1 bölümü kesip hazırlıyorlar demo diye yolluyorlar nete işte.

Birader sanki sen yaptında...
    fifa 09 'un fullu demodan kat kat iyidi(grafik vs... bakımından)

• Kontroller çok kolay ,

Grafik çok iyi,

Çömeldiğin zaman,daha rahat ateş ediyor

Kan olayı biraz abartılı ama hs attığın zaman baya zevkli.

Atmosfer çok iyi seni olayın içine taşıyor.

Yapay zeka çok iyi adamın üstüne gittim direk silah dipçiği ile bana saldırdı.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.