Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.250
Cevap
4
Favori
421.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: rds

Kratos bende üzülerek söylemek isterimki, demoda gördüklerin full sürümde göreceklerinin devede kulağı :) Nasıl cümle oldu ama. Anladın sen :)

Demoyla full sürüm arasındaki fark nedir?Açıklarsan sevinirim...hikaye dersen olmak zorunda zaten ilerde görücemiz bölümlerden bahsediyorsun?Yoksa benim bilmedigim grafikler demodan daha mı iyi?Demo neyse FULL sürüm de odur...Daha iyi dersen karşılaştırmalı ss rica edicem sizden.

Orjinalden alıntı: Alastor1

quote:

Orjinalden alıntı: rds

Kratos bende üzülerek söylemek isterimki, demoda gördüklerin full sürümde göreceklerinin devede kulağı :) Nasıl cümle oldu ama. Anladın sen :)

Demoyla full sürüm arasındaki fark nedir?Açıklarsan sevinirim...hikaye dersen olmak zorunda zaten ilerde görücemiz bölümlerden bahsediyorsun?Yoksa benim bilmedigim grafikler demodan daha mı iyi?Demo neyse FULL sürüm de odur...Daha iyi dersen karşılaştırmalı ss rica edicem sizden.

cvp bu videoda

Hemen reklamımı yaptım
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Orjinalden alıntı: MaxCavalera

Oyunu bir kere bitirdim şimdi en zorda bir kere daha bitiriyorum.Yapay zeka en zorda daha isabetli vuruyor ve daha güçlü.Ancak bunlar dışında değişen bir başka birşey yok.Oyunun genelinde script olaylar var.İlerki bölümlerde de halen düşmanların ilk çıktıkları yerler script.En zorda düşmana yaklaşmak çok zor ama yakında gene sapıtıyorlar..Oyunun multiplayer'ı en iyisi olmaz.CoD serisinin multiplayer'ı kolay kolay geçilmez..Killzone 2'nin multiplayer'ı CoD ve diğer başka oyunlar yanında ağır kalır.Killzone 2'nin zaten diğer Fpslere göre ağır bir oynanışı var.CoD'taki serilik Killzone 2'de olmaz.Botları Unreal Tournament'taki kadar zorlayıcı bulmadım.En zorda bitirdikten sonra oyunla ilgili genel olarak kendi yorumumu daha geniş şekilde yazıcam..

Multiyi oynamadan bu kanıya nasıl vardın ? İlk önce çıksın ve oynayalım. Söz söylemek sonra gelir.

kesinlikle katılıyorum.

elite botlarla oynadın mı, cunku oyunu elite te bitiren bir baska arkadas, skirmirsh in elite botlarının cok zor olduklarını soylemisti. aynı zamanda killzone 2 nin kendisi, yani singleplay'deki yavaslıkta yok. gerci killzone 2 de yavaslık yok, gercekcilik var. ama multi de sorun olmasın diye daha arcade havası vermisler.

neyse, bu yazdıklarını bir koseye not ederiz. bende multisini inceledim hatta yukarda yazdım, KZ2 nin multisi saglam bir kullanıcı kitlesi tarafından benimsenecegine ve kabul gorecegine inanıyorum.

KILLZONE 2 den sonra COD da diretmek isteyenler devam ederler. adam sıkıntısı olacagın hiç ama hiç sanmıyorum.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• arkadasşlar benim PSN:Strongiron bende elimden geldigi kadar hepsini eklemeye calısıyorum kill zone un multisi geldiginde hemen birlesir gireriz heheh
    ve arkadaşlar herkes yavaş demişti ve ben demoyu oynadım oyun harika geldi cod 4 falan diyorsunuz hala.bir benzetme yaparsak
    nba live=cod
    nba 2k= killzone

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya hızlı koşma hangi tuş ile yapılıyor?
    ve arkadaşlar herkes yavaş demişti ve ben demoyu oynadım oyun harika geldi cod 4 falan diyorsunuz hala.bir benzetme yaparsak
    nba live=cod
    nba 2k= killzone

alternate 2 de mi ayarlar, onda sol stick i bastırdıgında kosuyorsun, L3 mü ne oluyordu o, sol stick bastır,
  • yok normal ayarlarda oynuyorum yani ana ayarlarda.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Gündüz online haritaları kötü gözüküyor ya mesela şu :

Hep karanlık ortamda geçse keşke, oradan buradan azcık ışık vuruyor, daha bi mysterious falan heyecan daha fazla
  • Demo ile full ün arasında fark var derken o demodakinin grafiği daha kötü demek istemiyor.Yani fullde farklı bölümler olduğu için daha iyi grafikli yerler var demodaki bölüme nazaran demek istiyor.Yoksa demo daki bölümle ,fulldeki aynı bölüm arasında pek fark yok
  • sanırım son bölümdeyim ve heyecan som safhafa
  • GoldPunch bu arada vidyonu izledim,iyi ama patlama sahnesinin demo versiyonu geçmişsin tam roketi alıyorsun orda full sürüme geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

çok zor son bölümm yaaww ölüm adetaaa

zaten son bölümdeki ölümün haddi hesabı olmuyo
    hele en zor seviyede oynıyanlara ALLAH sabır versin diyorum.

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

çok zor son bölümm yaaww ölüm adetaaa

zaten son bölümdeki ölümün haddi hesabı olmuyo
    hele en zor seviyede oynıyanlara ALLAH sabır versin diyorum.

KILLZONE 2 üstadları, son bolumu veteran'da bitirebilir miyim, spoiler vermeyelim lütfen.

ben simdi tren e bindim ama o bolumun basında durdum, yani colu gecip, trene binmeyi basardım, 6 bolum bitti, 7. nin basında durdum. hergune bir mission gelenegini bozmak istemiyorum.

bu arada multiye yoneldim.

arkadaslar multisi, cod modu gayet guzel gomer, en azından benim icin gomer.

biraz once RADEC ACADEMY haritasında, 15+1 botlarla mac yaptım. botları recurcuit yani en az zekadan sectim ve acayip keyifli bir kapısma oldu. RADEC ACADEMY haritası yakın kapısmaları pata küte savaşların kült haritalarından olacak. sütunların doküldüğü harita. yarim saat mi, 1 saat mi ne mac yaptım, üstelik botlarla 1 dakika bile sıkılmadım.

ÇÜNKÜ, SESLER MÜKEMMEL, PARTİKÜL EFEKTLERİ HARİKA, DÜŞMANIN ÖLMESİ ÇABUKTA DEĞİL, ZORDA DEGİL. AKŞAMLEYİN STRESLİ BİR GÜNDE GEL EVE, 15 BOTLA KAPIŞ, O DERECE GÜZEL OLMUŞ.

ayrıca dirildiğim yerde, helghast olarak dirildiğim yerde banyo fayanslarının kaplaması mükemmeldi. şimdi arada ''ALONE IN DARK'' diye bir oyun açtım, inanın oyunu görünce miğdem bulandı, acayip kalitesiz geldi, kaplamalar, grafikler.

KILLZONE ETKİSİ, KILLZONE EFFECT çok kötü olacak arkadaşlar bu kaliteye alıştıktan sonra bir daha nasıl tatmin olacağız bilmiyorum. KILLZONE 2 birçok şeyi değiştirecek.

bugünlük bu kadarla yetinmek istiyorum, aslında single play'e fena halde devam edesim var ama yok tutacağım kendimi.

• Oyun Çok Kötü Tüm hayallerim yıkıldı cod 5 bin kat daha iyi.Eksi olarak oyunu cok gerçekçi yapmıslar oynarken korkuyorum gerçekten vuruluyorum sanıyorum.Ayrıyetten hayatımda hiç kan görmediğim için oyunu oynayınca kustum....vede adamlar ölürken tüylerim diken gibi oluyor sanki gerçek bir insan ölüyor , yere düşüş stilleri adamları yakınca haykırışları ... ben oyunu gerilmek içinmi oynuyorum canım ??? Ayrıca bu bir oyun düşmanlar neden bu kadar akıllı ? böyle saçma şeymi olur stres atmak için vurmak ve oyunu oynamak istiyorum.Ama adamlar gerçek adam gibi siper alıyorlar hopluyolar zıplıyolar nasıl iştir bu ya .. .. .. .. Ayrıca Oyundaki adamların gözünün üstünde kaşı var .. .. Böyle dandik bir oyun görmedim almayın paranızı çöpe atmayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 22 Şubat 2009; 20:27:38 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.