Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.250
Cevap
4
Favori
421.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldPunch

ya millet kacamak cvp veriyo.grafikler guzel o kadar

-Demo kısa
    -Demoda online seçenek yok
    +Yapay zeka iyi, çatışmalar yoğun ama yakın çatışmalarda AI biraz sapıtıyor
    +Grafikler beklendiği gibi ama Crysis'teki kaplamalar yok
    +Kontroller iyi sayılır ama alışmak biraz zaman alıyor

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Evet benimde dikkatimi çekti.

Özellikle @UFUK_ŞEN çok sesiz kaldı kafam karıştı.

Bu arada arkadaşlar demodaki grafik neyse tam sürümde odur.

Boyutu küçük diye tam sürümde daha iyi grafik olacak diye bir şey yok.

Oyunun 1 bölümü kesip hazırlıyorlar demo diye yolluyorlar nete işte.

hayır buna inanmam
    mesela fifa09 demosu tam sürümle normal grafik arasında azda olsa fark vardı ,sonuçta burda boyut küçültüyorlar ,elbette kaplamalarda ve diğer graifk detaylarında azda olsa bir düşme olacaktır

• arkadaşlar bir arkadaşımız tam sürümden kesip koymuşlar diyorlarda ben inanmadım çünkü 50 gb bluray diske belki tamamını doldurcak bir oyun geliyor ve bence daha iyi grafiklerde olur örnek:motorstorm 2 ve nba2k9
    sony 60 gb pal ps3,sony 40 ınc w3000 full hd lcd tv,2 sixaxis controller,1 dualshock 3 controller,logitech cordless pro ps3 klavye,jabra bt 160 bluetooth kulaklık,yamaha rxv-661 av receiver,jbl northridge E30,Apple Ipod Touch 8gb

OYUNLAR:resistance 1,motorstorm 1,dead space,assasin creed,uncharted,mgs4,gta4,midnght club LA,transformers,bf:bad company,little big planet,heavenly sword,resistance 2 PSN:erman88 ve as1987
  • quote:

şimdi anlamadım. Sadece grafikler güzel gerisi hikayemi yoksa başka mı bişe demek istedin anlamadım ki :P

Orjinalden alıntı: OgzTonY

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Evet benimde dikkatimi çekti.

Özellikle @UFUK_ŞEN çok sesiz kaldı kafam karıştı.

Bu arada arkadaşlar demodaki grafik neyse tam sürümde odur.

Boyutu küçük diye tam sürümde daha iyi grafik olacak diye bir şey yok.

Oyunun 1 bölümü kesip hazırlıyorlar demo diye yolluyorlar nete işte.

Birader sanki sen yaptında...
    fifa 09 'un fullu demodan kat kat iyidi(grafik vs... bakımından)

FIFA 09 da demodan full sürüme değişen tek şey seyirci textureleriydi.

Atkı sallama olayıydı oda, o kadar başka fark yoktu.

Oyun bitirilmeden, oyun test edilmeden demo çıkmaz arkadaşlar.

Pre-alpha-beta versiyonları hatırlıyorsunuzdur, onlar geliştirilecek versiyonlardır DEMO çıktımı oyun bitmiş demektir.

• oyun herşeyiyle güzel diğer arkadaşın aksine oynanabilirliği ve akıcılığı çok hoş buldum.atmosfer muhteşem ötesi,kaplamalar gayet iyi,düşman yapay zekası üst seviyede,oyunda 4 zorluk seviyesi bulunmakta biz 2.de oynuyoruz,birçok dil seçeneği mevcut,bence muhteşem ötesi olay olay şok şok dehşet-ül vahşet güzel bir oyun çıkmış ortaya

öncelikle önceden verildiyuse veya yanlış tercümelerim varsa özür dilerim
    evet dünde n beri araştırdığım haberlerde bi kaç ayrıntı buldum bunları paylaşmak istedim
    kz2 online temel olarak cod4 online a benzemekte.eğer yanlız olarak bi oyuna girmek istiyorsanız bu durumda oyun size iki seçenek veriyor:Quick Join ve Regular Join
    quick join tahmin ettiğiniz gibi hiçbir ayar yapmadan ayarların sadece oyun tarafından belirlendiği bi oyuna girmennizi sağlıyor.Reguar join de ise bu seçenekleri kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.
    private olarak oynadığınız oyunlarda bütün ayarlar size bırakılmış harita,oyuncu sayısı,görevler hatta kullanılacak silahlar size bırakılmış.
    online rank sisteminde ise 12 military ranks 46 madalaya ve kurdele ve 100den fazla player stats bulunmakta.
    online badge system de ise konunun en başındaki gibi 6 sınıf bulunmakta.bunların birincil ve ikincil özellikleri var.benim asıl ilgilendiğim nokta şu oldu bu sınıfların bazılarının birbirleriyle birleşme uyumlulğu var.internette en çok verilen medic ve engineer sınıfları olmuş.bu iki sınıf birleştirilere medic engineer olabilir ve hem tamir edip hem iyileştirebilirsiniz.ancaak burda bi istisna var.birinci seçitiğiniz sınıfın sadece birincil özelliğini ikinci seçtiğiniz klasın sadece ikincil özelliğini kullanabiliyorsunuz.
    bu sınıflar ise ne başta size seçnek olarak sunuluyor.seçtiğiniz sınıfın ilk özelliğini seçtiğiniz zaman kullanabiliyorsunuz ancak ikincil özelliği kullanmak için bu snıfn rozetlerini azanmak yani bayaa geliştirmeniz lazım.daha sonraları rankları birer biere atladığınızda dier sınıfları açabilir,sınıfları açıp madalyaları kapabilir ve ikincil özellikleri açabilirsiniz.
    oyunda respawn sistemi de biraz daha farklı.sağ tarftaki bir haritada respwn yerlerini görebileceksiniz ayrıca bazen tam ateşli bir çatışmanın ortasında bulabileceksiniz.
    bunu zaten herkes biliyordur sanırım oyunda 5 oyun türü var.bunlar;Assassination, Bodycount, Capture and Hold, Search and Destroy ve Search and Retrieve.bu oyunların maksimum süresi 100 dk.evet 100 dk.bu oyunlardan benim favorim assassiantion.bunun sebebi izlediğim videolardaki eğlence özellikle hedef seçilen kişilerin bazen kheycandan sağa sola salkça kaçmaları çok güzeldi s&d a benzerliği nedeniyle s&r i pek merak etmiştim ancak bulduğm bilgilerde pek anladığım bişey yok.ancak sadece şunu anladım.bu oyun 3 bölümden oluşuyor.1.bölümde Helghast Assassination Mission oynanıcak yani Helghast lerdeki bir hedef yok edilmek zorunda 2.bölümde ise klasik s&d devreye giriyor.ilk olarak helghast lar saldırı pozisyonun yani bombayı kurmaya çalışıyor.ikinci olarak ISA bombayı kurmaya çalışıyor.yani maçta over time gibi bir skor oluşmuyor.maç ya 2-1 yada 3-0 bityor.
    gel gelelim bu konuyu asıl ilgilendiren ayrıntıya yani clanlar ve squadlar.oyunda squad-clan sistemi biraz daha gelişmiş.clanlar en fazla 64 kişiden oluşabilecek.clan kurmak için belli bi rank a ulaşmalısınız.clan lideri clan üylerinin günlük,haftalık,aylık ve en gerksiz yıllık performansını görebilecek.clanlar killzone dahilinde turnuvalara katılabilcek.bu turnuvalar max.256 klandan oluşucak ve turnuva başlangıcından itibaren clnlara oyuncu alımı olmayacak.turnuva süresince bir clandan ayrılan bir kişi turnuva bitene kadar turnuva dahilindeki bir clana giriş yapamayacak.turnuva maçlarında maçlar max 16vs16 şeklinde olucak.maç kazandıkça tabii ki clan rank atlayabilcek.turnuva aralarında ise clan lideri clan arayan oyuncuları en ince ayrıntılarına kadar inceleyebilcek.seviye,madalyalar,favori sınıf ve silahları yani oyun dahilindeki herşeyi.
    gel gelelim cod5 ile başlayan squad akımına.squadlar en başta cod5 le hiçbir alakası yok.squadlar 4 kişiden oluşabilcek.squadlar oyun içinde birbiriyle tamamen bağlantılı olucak.mikrofon konuşmaları squadlar dahilinde.squad içindeki bir kişi squad arkadaşlarının sınıf,sağlık ve konum bilgilerini görebilecek.1 oyunda en fazla 8 squad bulunabilecek.ayrıca squad üyeleri squad liderinin yanında respaen hakkına da sahip olucak.çok yakından arkadaşım olan ign yazarlarından biri squadlarla ilgili bir videsunu şöyle anlatmış.4 kişiden oluşan bir squad karşı takımla çatışmaya girerler.3 kişi kıran kırana bir mücadeledeyken birihızlıca koşup görünmeden düşmanın arkasına dolaşır.dha sonra(burdan sorasını biraz zor çevirdim yanlış olabilir) squad düşmanı bombarrdıman içine alır ve düşman askerlerin büyük kısmı ölür.(tabii respawn diye bişi var acele etmek lazım )neyse daha sonra buarkadaki arkadaş bu respawn süresi içinde bombaları biiir gzel döşer ve artık düşmanın yapacağı birşey kalmaz ve günü kurtarırlarr..
    evet arada atlamış olabilirim bişiler yada siz bunları zaten biliyoduk yaaa diyebilirsiniz ama dış güçlerin yaz yaz boşver baskıları bu yazıyı meydana getirdii...kz2 nin çıkması az süre kala bu bilgiler şahsen merakımı daha da arttırdı.özellikle clan bölümleri.merakle bekliyoruzzz...
    not:şahsımca internetten toplanmıştır.yabancı siteler vs.

Birebir kopyaladım...

kaynak:http://www.playstationturk.com/Forums-file-viewtopic-t-18323.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 5 Şubat 2009; 20:25:56 >

• ohh be boyle yorumlar yazin yoksa kalpten gidecem
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Herşey güzelde şunu söylemesem içim rahat etmeyecek, silahlar üzerindeki kaplama beni rahatsız etti ve bazı yerlerdeki toprak kaplamaları detaysız geldi.
    Hocam Demo çıktımı oyun bitti anlayışı bence yanlış. Önceki dönemlerde beta sürümüne ait demolarda oynadık. Mesela Motorstorm'un ilk oyunu demo iken adeta SubHD idi, rezil ötesi grafikler... Sırf bu yüzden oyunu geç alıp, dehşet grafikleri gören ve pişman olanlardanım. Demo dediğimiz şey bir bölümün kesilip alınması kadar basit bir şey değil. Demo'da bir defa oyunun çekirdeği olan grafik ve fizik motor mevcuttur. Sürüme göre oyunun gold hali ile aynı da olabilir, farklıda. Daha sonra bir çekirdek üzerine hangi bölüm verilecekse, kodları eklenir ve demo piyasaya sürülür. Anlayacağınız söylediğiniz gibi basit bir olay değil. Yanlış bilgi arkadaşları da yanlış yönlendirebilir, özellikle KZ2 gibi bir oyunun demosunda insanların daha hassas olacağını düşününce...
  • silahlar muhtesem gorunuyordu yaa
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • izlemek isteyen varsa msn den canlı yayına alayım

Orjinalden alıntı: SolidRock

@Miex
    Hocam Demo çıktımı oyun bitti anlayışı bence yanlış. Önceki dönemlerde beta sürümüne ait demolarda oynadık. Mesela Motorstorm'un ilk oyunu demo iken adeta SubHD idi, rezil ötesi grafikler... Sırf bu yüzden oyunu geç alıp, dehşet grafikleri gören ve pişman olanlardanım. Demo dediğimiz şey bir bölümün kesilip alınması kadar basit bir şey değil. Demo'da bir defa oyunun çekirdeği olan grafik ve fizik motor mevcuttur. Sürüme göre oyunun gold hali ile aynı da olabilir, farklıda. Daha sonra bir çekirdek üzerine hangi bölüm verilecekse, kodları eklenir ve demo piyasaya sürülür. Anlayacağınız söylediğiniz gibi basit bir olay değil. Yanlış bilgi arkadaşları da yanlış yönlendirebilir, özellikle KZ2 gibi bir oyunun demosunda insanların daha hassas olacağını düşününce...

Motorstorm'un yayınlanan demosu oyunun betasıydı zaten.

• Ufuk Abi ver MSN'i geliyorum :D
  • grafik 9/10

oynanış 9.5/10

atmosfer 10/10

benim düşüncem

96/100

-Dağhan Dizdaroğlu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.