Şimdi Ara

killzone 2 mi? RESISTANCE 2 mi?bir yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3 dünyasında yenilerdenim.iki hafta oldu makineyi alalı.iki oyunum var birici uncharted 2 diğeri god of war 3.bir oyun daha alayım diyorum.ikisinide alacağım ama öncelik birisine vermem gerekiyor(ekonomik şartlar malüm).sizce hangisini önce almalıyım.ilginiz şimdiden için teşekürler...

• illa ikisinide oynamak istiyorsan önce resistance 2 yi al. çünkü killzone 2' yi oynadıktan sonra o resistance falan gibi fps ler aşırı basit ve zevksiz geliyor artık. ondan da zevk almak istiyosan önce resistance ı al derim.
  • illa birini oynarım dersen direk KILL ZONE 2 al, ama her iki oyunu da takas yolu ile oynarım diyosan önce Resistance 2 dene, KILL ZONE 2 ile takas et...
  • kz2 resistance 2 yi yere yatırıp 10 la çarpıp 2 ye bölüp 10 ekleyip 5 çıkartıp ezer.
  • multi si nasıl acaba killzone 2 nin?
  • multiside mükemmel. ama killzone 2 oynanış bakımından çok değişik bir oyun herkese göre değil onu söyleyeyim. yani seveni kadar nefret edenide var o oyunun. cod türündeki hızlı, atik, atlaya zıplaya adam öldürdüğün oyunlardan hoşlanıyorsan zevk almayabilirsin çünkü çok ağır ve gerçekçi bir oynanışı var killzone 2 nin. onun için sevmeyebiliyor bazıları. önce psn den demosunu indirip dene derim oynanışını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 10 Ağustos 2010; 22:20:54 >
  • İki hafta olmuş ps3 alalı sen kz2 daha almadıysan zaten büyük hata tabiki kz2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Killzone 2
  • önce kz2 yi al sonra da res 2 ile takasla ikiside harika oyunlar
  • Resistance 2'yi oynamadım ama Killzone 2'den iyi olacağını zannetmiyorum.
  • valla çok sağolun.herşey içi.
  • Bende 2 haftalık ps3 kullanıcıyım Wc 2010 ve killzone 2 ilk oyunlarımdı.
    killzone 2 den okadar zevk aldım ki arada orgazm oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FendersTraT -- 10 Ağustos 2010; 23:52:09 >
  • Killzone 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Bende 2 haftalık ps3 kullanıcıyım Wc 2010 ve killzone 2 ilk oyunlarımdı.
    killzone 2 den okadar zevk aldım ki arada orgazm oldum

• Resistance'yi hiç almasan da olur bana göre çok kötü bir seri konu desen berbat , sürekli birşeyler öldür ilerle mantık olarak Crysis gibi yani. Hele ki 2.oyun öyle salak bir şekilde bitiyor ki şak diye bekliyorsun ki oyun devam edecek ama yapımcı arkadaşların isimleri çıkıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

kz2 resistance 2 yi yere yatırıp 10 la çarpıp 2 ye bölüp 10 ekleyip 5 çıkartıp ezer.

Ne yaptın hoca ya

Bende Killzone 2 diyorumÇok süper ve müthiş bir oyun.
  • Kardes acele karar verme bence,Killzone 2 nin cok agir kontrolleri vardir.Ben de Single bitirdim ve multi de oynadim ama hemen de sattim,zaten bu islem 3 gün sürdü .. Resistance 2 bana göre daha iyi KZ2 den..KZ2 nin demosunu oyna once sonra karar ver..
  • ilk başta bende resistance 2 oynadım bitirdim kz 2 aldım banada çok yavaş geldi oynamadım duruyo öyle istiyosan pm at
  • Resistance 2 diyorum,hatta abartıp serinin ilk halkasını da edin,direklt Resistance 1'den başla,sonra 2'ye geç

Kesinlikle memnun kalacaksın.
  • 95 tane site-dergi incelemiş oyunu ve ortalaması 91 olan oyuna hala fos diyorsun. beğenmeyebilirsin ama cogunluk sevmiş bu oyunu

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.