Şimdi Ara

Kılları yakarak almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kol kıllarımı almak istiyorum sizce hangi yöntemle almalıyım. Bi kaç bişe duymuştum kıllarımı yakarak aldım 5 -6 defa, artık çıkmıyo diyenler olmuş. Sizce doğrumudur. 8 aydır falan vücut geliştirmeyle uğraşyrm. Kollarımın daha iyi görünmesi için almak istiyorum.

• yaksan da kökü orda kalacak ve çıkmaya devam edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalama arkadaşım.... kendi belli eden kol kıllı da eder ... bu topraklarda kılsız adama iyi bakılmaz...
    kılı almaktan medet umana kadar bir kaç kilo arttır ağırlıkları... kaç santim kolların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

saçmalama arkadaşım.... kendi belli eden kol kıllı da eder ... bu topraklarda kılsız adama iyi bakılmaz...
    kılı almaktan medet umana kadar bir kaç kilo arttır ağırlıkları... kaç santim kolların...

Kollarımın olcusunu bu aksama dogru yazıcam. Ksrdesm bende bılıuorm hos karsılanmaz ama almakta kararlıyım. Iyı bır yontem bılıyosan yaz lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: kuros

saçmalama arkadaşım.... kendi belli eden kol kıllı da eder ... bu topraklarda kılsız adama iyi bakılmaz...

Kollarımın olcusunu bu aksama dogru yazıcam. Ksrdesm bende bılıuorm hos karsılanmaz ama almakta kararlıyım. Iyı bır yontem bılıyosan yaz lutfen.

En iyi yöntem epilasyon.Sıfırlamazsın azaltmak için gidersin yarıda kesersin.Sana 700-800 e patlar
  • Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için tşkr ederim. Yaşım 16 biraz fazla büyüttüm galiba bu kıl meselesini ama zaten vücudumda çok fazla kıl yok, en azından kısa bir süreliğine erteledim bu kıl alma meselesini. En azından yaza kadar.
  • em onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Makine Kılları Şertleştirir mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

em onları

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

em onları

Bi konu dışı repliği yaziyim dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.