Bildirim
KILIÇTAROĞLUNA ŞOK SORU.GİTMENİZ İÇİN KASET Mİ GEREKLİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: White Devil
Böylesine terbiyesizce bir soruyu ancak düşük zekalı bireyler sorabilir ve buna aynı seviyedekiler güler, siyaset anlayışınız yalandan, pislikten, komplolardan ibaret.
Pardon ilahi adalet kardeş anlayamadık ilahi adalet kemali.. -
Merhaba.
Kasedi olan gitti mi?
Halen aktif siyaset yapması CHP' nin yüz karasıdır. -
Bu yayın ne zaman yapıldı bilseydim açıp gülerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece KK için değil ama piyasadaki toz tutmuş tüm liderler için aynı şeyi söyleyebilirim ama bir tek KK hakkında kaset iddiası çıkmadı herhalde?
RTE: Kasedi çıktı ama kabul etmiyor
Bahçeli: STAR gazetesine göre "değişik" ilişki kasedi varmış:http://www.internethaber.com/cirkin-iddia-ulkuculeri-sokaga-doktu-349460h.htm
Figo ve Selo: Bunların heykelli bile kasedi var ama umursamıyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: White Devil
Böylesine terbiyesizce bir soruyu ancak düşük zekalı bireyler sorabilir ve buna aynı seviyedekiler güler, siyaset anlayışınız yalandan, pislikten, komplolardan ibaret.
Tipik akp zihniyeti ne beklersin başka
En sonunda bir düdük yıldızı geçecek ülkenin başına görecekler kasetleri... KK öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Adam kendisine böylesine düzeysiz bir eleştiri yapılırken bile "lütfen sorusunu sormasına izin verin, dinliyorum" diyor. Malum şahıs olsaydı orada korumalar onu oracıkta komaya sokardı. -
Ayıp her şeyden önce, kendinin 3 katı yaşında, okumuş etmiş bir insan böyle lafları işitmeyi hak etmiyor. Kendilerini(Sn. Kılıçdaroğlu'nu) çok sevmesem de bunları yazabiliyorum, buna insanlık denir, örnek alın troller. Ben chp fanboyu değilim, bunun ayıp olduğunu anlayabilmek için chp fanboyu olmak da gerekmiyor. Sn. Kılıçdaroğlu güzel bir şekilde dinlemiş ve gerekli cevabı vermiş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
KILIÇDAROĞLU GAYET SAKİN BİR ŞEKİLDE ÜSLUBUNU BOZMADAN DİNLEYİP CEVAP VERİYOR
TAKDİR ETTİM -
Adamin yaptığı yanlış ama guldum
Bu akpli arkadaşa kılıçdaroğlu öyle cevaplar verdi ki çocuk öyle kala kaldı isteyen izler. Dün tüm programı izledim çok mantıklı konuştu Kemal bey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaki ilk siyasi yorumum. Pek sevmem bu işleri, geçerken uğradım konuya.
Soru soran gencin hangi fikirde olduğunu biliyor musunuz?
Haydi soru sordu diye adamı linç edelim.
Kafasındakileri ortaya saçıp dökmesin.
Çevremizde ne oluyor, gerçekler nedir araştırmayalım.
Ne gerek var soruya, sorguya , sorgulamaya!
Abiler bilir, arkadaşlar bilir, başkanlar bilir, liderler bilir ........... vs. vs.
Aykırı soranı hemen yargılayalım.
Eğer AKP iktidardan gitmiyorsa, bunun birinci nedeni karşısında duran papağanlar korosudur. Her partinin YIKILMAZ! ve YENİLMEZ! lideri var ve çevresinde ŞAKŞAKÇI'ları.
Tek dayanak noktaları AKP'nin beceriksizliklerini bulup, bulamadığında ise kelime oyunları yapıp eleştirmektir.
Bu kafa ve bu liderler değişmediği sürece yenilmeye mahkumsunuz!
Ama ya AKP ........ diyenler.
Önce muhalefet değişsin bakın onlar da nasıl değişiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tek_Türk
Forumdaki ilk siyasi yorumum. Pek sevmem bu işleri, geçerken uğradım konuya.
Soru soran gencin hangi fikirde olduğunu biliyor musunuz?
Haydi soru sordu diye adamı linç edelim.
Kafasındakileri ortaya saçıp dökmesin.
Çevremizde ne oluyor, gerçekler nedir araştırmayalım.
Ne gerek var soruya, sorguya , sorgulamaya!
Abiler bilir, arkadaşlar bilir, başkanlar bilir, liderler bilir ........... vs. vs.
Aykırı soranı hemen yargılayalım.
Eğer AKP iktidardan gitmiyorsa, bunun birinci nedeni karşısında duran papağanlar korosudur. Her partinin YIKILMAZ! ve YENİLMEZ! lideri var ve çevresinde ŞAKŞAKÇI'ları.
Tek dayanak noktaları AKP'nin beceriksizliklerini bulup, bulamadığında ise kelime oyunları yapıp eleştirmektir.
Bu kafa ve bu liderler değişmediği sürece yenilmeye mahkumsunuz!
Ama ya AKP ........ diyenler.
Önce muhalefet değişsin bakın onlar da nasıl değişiyor.
Orda linç falan yok. Kılıçdaroğlu sözünüde kesmiyor. Ama erdoğan ananıda al git derken sıkıntı yok. Sıkıntı hep muhalefet dimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çocuklarinizi neden Atilim Üniversitesinde okutmamaniz gerektigine dair bir kamu spotu olmuş.
Çocuğun yaptığı terbiyesizliğe bak.Aynısını RTE'ye biri yapsaydı şu an hapisteydi.
quote:
Orijinalden alıntı: okean
Sadece KK için değil ama piyasadaki toz tutmuş tüm liderler için aynı şeyi söyleyebilirim ama bir tek KK hakkında kaset iddiası çıkmadı herhalde?
RTE: Kasedi çıktı ama kabul etmiyor
Bahçeli: STAR gazetesine göre "değişik" ilişki kasedi varmış:http://www.internethaber.com/cirkin-iddia-ulkuculeri-sokaga-doktu-349460h.htm
Figo ve Selo: Bunların heykelli bile kasedi var ama umursamıyorlar
FigoÇok iyiymiş bu bundan sonra figo
Yalnız gerçek figo'ya ayıp olmasın az oynamadım fifa 07 de adamı
-
Kasedi çıkıp yüzsüz bir şekilde oy bekleyenler varken Kılıçdaroğlu'ya sıra var daha. -
Aynısı Tayyip'e yapılsa tutuklanmıştı, adam edebi ile dinlemiş. Bunlara alışmamız lazım artık, siyasiler bize hizmet için seçilmiş insanlardır. Bugün var yarın yoklar, bazıları gibi padişah yerine koymamak lazım. Her lidere bu sorular sorulabilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: V.Vasquez
Çocuklarinizi neden Atilim Üniversitesinde okutmamaniz gerektigine dair bir kamu spotu olmuş.
Hocam 2 3 kişi akpliydi orda sadece
İste bu yuzden chp oy alamiyor .
O cocugu orada koruma yollayip dovdurtse o cocugu okuldan attirsaydi ne guzel olacakti oysa ki . Halkin istedigi de bu zaten kendilerini asagilayanlara oy veriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iş kurmak istiyorum
- elektrikli traktör ne oldu
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- topçu kışlası
- ekrem imamoğlu kaç yabancı dil biliyor
- bitcoin haram mı diyanet
- paramount plus türkiye
- sıfır araba fiyatları
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- disney plus üyelik iptali
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X