Gitmişler çocuk yaptı diye affetmişler..... Asla kabul etmiyorum. Kendi kafasına göre yapmıyorlar bu saldırıları, provakasyon olsun seçim olmasın diye yapıyorlar. Affedilmesi yanlış. Olayda fiziki eylem var. Bugün bir çocuk Erdoğan posterin çakıl taşı atsa en az 2 yıl yatırırlar. İmamoğlu'ndan sonra... Kılıçdaroğlu'nun aracına taşlı saldırı https://www.gercekgundem.com/siyaset/son-dakika-imamoglundan-sonrakilicdaroglunun-aracina-tasli-saldiri-422061< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 9 Mayıs 2023; 20:59:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu'nun Otobüsüne Bir Çocuk Taş Attı, Kılıçdaroğlu Şikayetçi Olmadı!

-
-
Alla alla herkes saldırıya uğruyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hani bazı insanlar belli olgunluğa arınmaya gelince böyle sinirleri alınmış olurya kk son 2 senedir falan o durumda.
Samimi mi değil mi bilmem ama imajı o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demokrat dedem yaaaa....
Biri 13 yaşında laf atan çocuğu mahkemeye verir,dedem taş atanı bile affeder.
fark bu işte.
-
-
ironiden anlamayan nesle aşina değiliz..
O arkadaşı tanırım troll falan değildir , yıllardır yazar yeri gelir tartışırız da fikirlerimiz de çatışır. İroni yapmış sadece.
-
Oda bana aynısı demişti bende ona ironi yaptım kipisss aşina olamayacak kadar yaşlı değiliz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ezanları susturamayacaksın,bayağımızı indiremeyeceksin.
biz bu yola kareli ceketlerimizle çıktık.
hülllooğğğğğğ
-
Hee o çocuğun size karşı düşünceleri şimdi değişti.
Valla bunlar çok iyi niyetli.
Tamam da bu kadar olunmaz.
Bugün taş attı. Yarın.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 9 Mayıs 2023; 21:25:3 >
Birileride 13 yaşındaki çocuğun whattsap yazışmasından dolayı mahkemelik etsin.Dedem sen bu dünyaya fazlasın be.Mütevazilikte üstüne yok.İşte iki insan arasındaki dağlar kadar fark.
-
Boş işler. Malum zatta zamanında oy için neler yaptı.
samimi ile samimiyetsiz farkını anlayamıyorsun. sen ıssız bir adada, tek başına yaşamalısın. diğer insanların seni çekmesi ayıp bir şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhammed bir kasabaya tebliğe gittiğinde çocuklar taşlıyor hatta bu yüzden dişi kırılıyor.
Melekler “Sen iste helak edelim” dedikleri halde Muhammed kabul etmiyor…
Abooovv sen ne diyon ne demek istiyon neyi amaçlıyon
ironiden anlamıyorsan üyeliğini sildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kâniatın Efendisinden niye sıradan bir kimseymiş gibi bahsediyor ve onu yüceltici bir kelime mesela "Efendimiz", "Hazreti" gibi mübarek isminin başına yazmıyorsun? Burda, hemen herşeyi danışıp, fikir sorup milletten yardım istiyorsun, konular açıyorsun, fikirlerini alıyorsun. Seni böyle yüceltici kelimeler kullanmaktan ve yazmaktan alıkoyan şey nedir, bana açıkla, kurtulmana yardımcı olayım. Yoksa takıldığın kızın bunla alakası var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Mayıs 2023; 23:19:50 > -
ben de ironi yaptım belli ki sende bunu anlamamışsın adi bakim üyeliğini sildir
-
birkaç konuda aynı ss’i atıp duruyorsun. pek ironiye benzemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
O arkadaşı tanırım troll falan değildir , yıllardır yazar yeri gelir tartışırız da fikirlerimiz de çatışır. İroni yapmış sadece. |
ironiden anlamayan nesle aşina değiliz.. |
Demokrat dedem yaaaa.... Biri 13 yaşında laf atan çocuğu mahkemeye verir,dedem taş atanı bile affeder. fark bu işte. |
Ezanları susturamayacaksın,bayağımızı indiremeyeceksin. biz bu yola kareli ceketlerimizle çıktık. hülllooğğğğğğ |
Benzer içerikler
- battlefield 1 çanakkale haritası
- en rahat meslekler
- eyt iptal mi olacak
- gerçek atatürk kimdir
- yossi kohen kimdir
- hbo türkiye
- ısı pompası olan elektrikli araçlar
- kuantum bilgisayar nedir
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- yeşil pasaport fiyatları 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X