Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'ndan HDP'ye ziyaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Haluk Koç ile Genel Başkan Başdanışmanı Cemil Erhan'dan oluşan heyetle HDP'yi ziyaret etti.

Bir saat süren ziyarette Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Eş Genel Başkan Yardımcısı Fatma Kurtulan ve Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile görüştü.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kemalbay'a yeni görevinde başarılar dilerken, güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasinin olduğu yerde terör de olmaz, terörün olduğu yerde demokrasi de olmaz. Biz terörsüz, düşünce özgürlüğüne hiçbir sınır getirmeyen, 'Düşüncelerini açıkladı' diye hapishanelerinde milletvekillerinin, gazetecilerin, aydınların olduğu bir Türkiye de istemiyoruz." dedi.

edit: konuyu açmamdaki amaç kılıçdaroğlunun selahattin demirtaş gibi içerde olan vekilleri savunmasının yanlış olduğunu anlatmaktır. milletvekili dediğide aydın dediğide teröre destek vermiştir / övmüştür. bunlardan aydın veya vekil olmaz olamaz. söylemleriniz çok yanlış sayın KILIÇDAROĞLU. ama içinizden geldiği gibi davranıyorsunuz sizi anlıyorum. et tırnaktan ayrılmıyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 9 Haziran 2017; 17:12:13 >

• Kaynak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Kaynak ?

http://www.memurlar.net/haber/673510/kilicdaroglu-ndan-hdp-ye-ziyaret.html
  • Ne var bunda?

Adam kankalarını ziyaret edemezmi?

• Kendi ayaklarına sıkıyorlar. Ülkenin muhalefeti bile iktidara çalışıyor anasını satayım.
  • Çok çağdaşca bir hareket. Kendilerini tebrik ediyorum. (!)

• Küresel Sorosçu çetenin başka ayaklarından.Şaşırmadık,şaşıran da yoktur,olmamalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu adam Atatürkçü değil şuandaki yonetimin Atatürk'le alakasi yok dedim benim mesajimi sildirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • proje muhalefetten ne bekliyorsunuz ki? kaç kere dedim akp iktidara geldiğinden beri mhp de chp de projedir diye. amaçları akp'nin iktidarda kalmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 9 Haziran 2017; 15:36:10 >
  • Afferin Kılıçtaroğlu afferin sayende vatan sever tek bir chp'li kalmadı sana oy verecek.

Sen bu kafa ile gittiğin sürece sittin sene bir mok olamazsın.

Chp=pkk.

Bu arada akp'nin açılım bitmeden önceki siyaseti güdüyor ama aptal haberi yok onun artık pirim yapmadığının.

• silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

ben bu adam Atatürkçü değil şuandaki yonetimin Atatürk'le alakasi yok dedim benim mesajimi sildirdiler.

kardeş sen bir atatürkçü ol bize de öğret olur mu
    dini istismar edenlerden farkınız yok
  • Ne var bunda. Terörü öven milletvekillerine özgürlük istemek suç mu? Afferin Kemal iyi yoldasın.

• Hep böyle yeni birşey değil ki
  • Apoyla görüşen partiye oy verenler, resmi ve mecliste bulunan bir siyasi partiyle görüşülmesini eleştiriyorlar. Çok ilginç.

• Ya seni o partinin başında tutan destekleyen ne kadar adam varsa Allah selamet versin ne diyim. Yazıklar olsun ya. Sende RTE nin kuklası değilsen artık birşey bilmiyorum ya. Teslim ettiniz bir adamın eline ülkeye. Bu insanlar nasıl oy versin sana.

Gittiğin parti kürt yanlısı bir parti değil direk pkk gibi leş bir terör örgütünü gizliden vede açıltan destekleyen bir parti. Şaka gibi ya. Maaf ettiniz el birliğiyle hakkeden yazık olsun o partinin başında seni tutan ne kadar adam varsa.

Artık yeni bir partiye ihtiyacımız var çünkü inanıyorum ki büyük bir çoğunluk mecburiyetten akp mhp ve chp üçlüsüne oy veriyor.

• Kürtlerden en az oy alan partinin kürtçülerle dolu olması ve onları ziyaret etmesi zaten ayrı bir ironi.Bile bile yapıyorlar zaten.Seçmenin isyan ediyor yapma diyor ama sen inatla onların peşinden koşuyorsun.Bari bu kadar belli etme sayın muhalefet partisi lideri.Atatürkün emanetine saygısı olsa o koltuktan çoktan gitmiştin. Atatürkten sonra keske chp kapatilsaydi simdi iktidarın elindeki oyuncaktan başka bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Kaynak ?

Bu haberede kaynak istemek. PESSS doğrusu. Tum kanallar bangir bangir yayinliyor.

• KK'nın, Bahçeli kabul etseydi Başbakan yardımcısı olacak adamı ziyaret etmesinden doğal ne var? 7 Hazirandan sonra Bahçeliye HDP ile koalisyon kurmayı ret ettiği için kızıp küfreden tayfa şimdi gelmiş KK'yı eleştiriyor? Hatta CB seçimlerinde Selo'ya oy verenler bile şimdi gelmiş KK'yı Selo'yu ziyaret etti diye eleştiriyor. 4 5 milyon kürdün oy verdiği adamı neden ziyaret etmesin? O Kürtler yarın yine oy verecek!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Ben bu ülkede medyaya inanmam kardeşim. Bir çok kaynakdan haberi kontrol etmedikçe.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.