Şimdi Ara

Kaddafi'den Türkiye'ye mektup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Savaş gemilerini tüm ülkelerden önce tepemize yollayan sevgili Türkiye

Abd uşakları ülkemizde kargaşa yaratıp binlerce insanımızı öldürdüğünde bu uşaklara silah, muhimmat ve para desteğinde bulunan Türkiye

Siyasi karalamalar yapılırken gıkı çıkmayan üzerine hakkımızda karalama yapan aziz Türkiye

Irak halkının başına gelenlerin Libya halkınında başına geleceğini bilen işbirlikçi Türkiye

Müslümanım diyerek haçlı ordusuyla birlikte halkımızı katleden Türkiye

Abd ye ayak takımlıgı yapan namuslu Türkiye

Petrolümüze, vatanımıza, namusumuza göz diken teröristlerle birlikte hareket eden şerefli Türkiye

6 aydan bu yana 20 binden fazla insanımızın öldürülmesine destek veren delikanlı Türkiye

Sessizliğiniz şuçlulugunuzu Aklamaz, Hiç bir hainlik bedelsiz kalmaz sevgili Türkiye

Kıbrıs savaşında tek destekçiniz olan beni ve ülkemi sırtımızdan vurdugunuz için

Kardeş tutumunuz için teşekkür ediyor aynı hainlikleri, acıyı ve göz yaşını yaşamamanızı diliyorum canım Türkiye...

Not:Yazıyı bir yerde buldum paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 23 Ekim 2011; 15:36:46 >

• Çok doğru demiş,Ortadoğu'da ya da son 50 yıldan beridir Dünya siyasetinde faal olarak egemenliği olan belki de son lider figür idi Kaddafi.

Nato toplantısında Natonun kitabını ve kağıtlarını kürsüde yırtıp,yetkililere fırlatması vb... pekçok enstantenik olayı vardı.

Biz elimizdeki 3 kuruşluk teröristi öldüremiyoz.Çoğu Türk vatandaşımızdan da iyi beslendiğine eminim.

Emperyalistler,diğer yanda kendi halkına,liderlerini öldürtüyor.Çok çok ironik.Kaddafiyi takdir ettim,kaçmadı,delikanlıca savaştı ve kendi topraklarında öldü.

Şu an bizim durumumuz malum;Abd,Siyonist Emperyalist güçlerin kucağında bir Türkiye,lanet olsun.
  • lan bu araplar çok kafalarını vurcaklar ama iş işten geçti artık kaddafiye halkına biraz sert davrandığı için diktatör dediler ama bence o sadece ülkesini abd fransa ingiltere gibi ülkelere ezdirmemek için yaptı bunları hem türkiyeye de çok yardımı oldu
  • Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

lan bu araplar çok kafalarını vurcaklar ama iş işten geçti artık kaddafiye halkına biraz sert davrandığı için diktatör dediler ama bence o sadece ülkesini abd fransa ingiltere gibi ülkelere ezdirmemek için yaptı bunları hem türkiyeye de çok yardımı oldu
    türkiyenin attığı kazığı tarih yazacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Çok doğru demiş,Ortadoğu'da ya da son 50 yıldan beridir Dünya siyasetinde faal olarak egemenliği olan belki de son lider figür idi Kaddafi.

Nato toplantısında Natonun kitabını ve kağıtlarını kürsüde yırtıp,yetkililere fırlatması vb... pekçok enstantenik olayı vardı.

Biz elimizdeki 3 kuruşluk teröristi öldüremiyoz.Çoğu Türk vatandaşımızdan da iyi beslendiğine eminim.

Emperyalistler,diğer yanda kendi halkına,liderlerini öldürtüyor.Çok çok ironik.Kaddafiyi takdir ettim,kaçmadı,delikanlıca savaştı ve kendi topraklarında öldü.

Şu an bizim durumumuz malum;Abd,Siyonist Emperyalist güçlerin kucağında bir Türkiye,lanet olsun.

Çok doğru

• quote:

lan bu araplar çok kafalarını vurcaklar ama iş işten geçti artık kaddafiye halkına biraz sert davrandığı için diktatör dediler ama bence o sadece ülkesini abd fransa ingiltere gibi ülkelere ezdirmemek için yaptı bunları hem türkiyeye de çok yardımı oldu
    Evet aynısını yaşayacağız zaten.

Füze kalkanı, özelleştirmeler, zamlar, yapılan yolsuzluklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Bir farkla ,bizdekiler izini hemen kaybettir,hiçbirinde liderlik yok,yürek yok.
  • quote:

Kürtlere toprak verin derken iyidi ama.

Kendisini sevmem ama libyalı birisi olsam bu adamı desteklerdim heralde diktatör mikdatör iyi hizmet etmiş
  • Aynı sitede şehit sayısı 50'yi geçince hükümet düşermiş ve Çukurca'da ki saldırıda 100 şehit var deniyor mu?
    Psikolojik savaş bunlar. Flypgs iyi uçuşlar diler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Kaynak
    siz osmanlıyı ingilizlerle anlaşıp vurun sonra merhamet bekleyin

sen şov yapmaktan başka hiçbişey yapmadın şimdi de ipten düştün kaddafi

sound of freedom
  • quote:

quote:

Doğru söylüyorsun.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Mektup falan değildir bu ya bizim halk yayınlamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Kendisini sevmem ama libyalı birisi olsam bu adamı desteklerdim heralde diktatör mikdatör iyi hizmet etmiş

Alıntıları Göster
    Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Alıntıları Göster
    Yalnız beyler moralinizi bozmak gibi olmasın ama mektup fail. Çünkü Türkiye de uçak gemisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

siz osmanlıyı ingilizlerle anlaşıp vurun sonra merhamet bekleyin

sen şov yapmaktan başka hiçbişey yapmadın şimdi de ipten düştün kaddafi

sound of freedom

Alıntıları Göster
    Kaddafi'nin Türkçe'si de mükemmelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Doğru söylüyorsun.

Alıntıları Göster
    kaddafiye helal olsun diyorum. adam milyarder olduğu halde kaçmadı. söylediği gibi ülkemde savaşarak ölücem dedi. ve öyle oldu.
    kendisinin ölümüne çok ama çok üzüldüm. kendisi böyle bir ölümü hak etmiyordu.
    maalesef emperyalist sistem dıştan yıkamadığını içerden yıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Yalnız beyler moralinizi bozmak gibi olmasın ama mektup fail. Çünkü Türkiye de uçak gemisi yok.

Uçak gemisi demiyor ki zaten savaş gemisi diyor. Tabi bunu yazan Anadolu'dan bir vatandaş değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Uçak gemisi demiyor ki zaten savaş gemisi diyor. Tabi bunu yazan Anadolu'dan bir vatandaş değilse

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mektup zaten ironi taşıyan bir mektup;kendisi kaleme almasa bile,olan orda yazıyor.

Bizim bu süreçteki pozisyonumuz işe o mektuptaki idi.

Sen kavga ediyorsun,sana bir tek destek çıkan bir çocuk var;ama yeri gelip sen onu 5 kişiye karşı dayak yemesine ve ölmesine izin veriyorsun,bir de malzeme yardımı yapıyorsun.Aval aval izliyorsun olanı biteni.

Adam sana Kıbrıs hareketinde;o kadar ambargoya karşı delikanlı ve mertçe petrol yolladı,üslerini kullanmana izin verdi,jet lastiği vb... bir ton yardım yaptı,hatta Kıbrısa girmişken hepsini alın,ordum hizmetinizde vb... diye telkinde bulundu.

Biz buna raconda;kahpelik,döneklik,i..nelik,o... ç..luğu vb... deriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 23 Ekim 2011; 16:01:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Bak Bakayım Yukarı
     Kaddafi'den Türkiye'ye mektup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 23 Ekim 2011; 15:58:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.