Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu istifa eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

...

Bu bölümde saygı çerçevesinde,düzeyli bir şekilde tartışabilir,bilgi aktarımında bulunabilirsiniz.

Tartışmaları hakarete,küfüre ve saygısızlık boyutuna taşıyan tüm üyeler gerekli uyarı ve cezayı alacaklardır.

Devlet adamlarına,parti yöneticilerine,parti çalışanlarına hakaret,küfür ve saygısızlık eden üyelerde aynı şekilde uyarı ve cezai yaptırımlara maruz kalacaklardır.

Bu şekilde davranan üyelerimiz istisnasız 15 gün bölüm yasağı alacaklardır.Hakaret ve küfür cezaları tüm forumda nasıl uygulanıyorsa bu bölümdede aynen uygulanmaya devam edecektir.

Sizlerden özellikle ama özellikle ricamız seviyeli ve samimi bir şekilde tartışmanızdır.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Yukarıdaki uyarı metnine lütfen riayet ediniz.

• Sarıgül chpnin genel başkanı olacak Melih Gökçek bunu aylar önce söylemişti.

KK'nin çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
  • Allah başımızdan eksik etmesin.
  • imkanı yok bir seçimden önce kazanamzsam edeceğim demişti onda bile etmeyen adam
  • Seçim fiyasko oldu. Ben böyle bişey görmedim. O kadar tape rağmen oylar bir gram oynamıyor. Ne diyelim inş biz yanılıyoruzdur. İnş onlar haklıdırda herşey dedikleri gibidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstifa ve Prim Günü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kılıçdaroğlu istifa etmemeli.. böyle pasif muhalefet lideri AK Parti için büyük nimet.
  • İstifa edeceğim diye konuştu mu ? Video kaydı filan var mı ?

Bence daha Sarıgül'ün başkan olmasına var gibi. Hani bu seçim olmazsa gelecek seçim diğer seçime kadar olan bir sürede Sarıgül başkanlığa gelebilir.
  • ben şahsen kılıçdaroğlundan memnunum.
  • SARıgülün başarısı altında kendi durumunu gözden geçirir gibi geliyor bana
  • Yok hacı bu seçimdede olmadı
  • sarıgül alamazsa chp genel başkanı'dır.
  • sarıgül istanbul u kaybederse kılıçdaroğlu nu indirir o koltuktan
  • Etsin, koskoca CHP ne hale düştü.
  • Sene 2016 hala aynı

• 2 sene geçti hala etmedi etmez kaset çıkması lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

2 sene geçti hala etmedi etmez kaset çıkması lazım .

Kaset devri de geçti. Dijital bir şeyler kullanılması lazım anca o zaman.
  • Etmez. Çünkü kendi, partide diktatör oldu. Hala bu adama inanıp seçim kazanmayı bekleyenler var.
    Tayyip Erdoğanın bi sözü var ya "Bu muhalefet oldukça biz daha çok seçim kazanırız" diye aynen öyle.
    Partiyi sol marjinallerle dolduran Atatürkçülüğü partiden silen kişi Kılıçdaroğlu.

• 2019 da akp yi tekrar iktidara taşımak gibi emelleri var niye etsin.....tahminen akp 2019 da çok büyük hatası olmazsa %55 e yaklaşır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.