Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu gitse CHP'ye oy verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kılıçdaroğlu gitse CHP'ye oy verir misiniz ?

(En Son Oy Tarihi: 6.1.2017)
Giriş
  • Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu gitse yerine Aykut Erdoğdu veya Muharrem İnce gibi isimler gelse CHP'ye oy verir misiniz ?

Benim görüşüm şudur arkadaşlar, CHP dışında atılmış her oy AKP'ye atılmış oydur. Bunu kesinlikle diğer partileri küçümsemek amacıyla söylemiyorum, yanlış anlamayınız. Fakat CHP'nin zaten elinde bulundurduğu %25-30'luk bir oy kitlesi var. Örnek olarak HEPAR'ı verebiliriz. Böyle güzel bir partinin iktidara gelmesini tabii ki de isteriz. Lakin %1 oy alabiliyor. İktidara gelmesi mümkün mü ? Maalesef hayır. Ama dediğim gibi CHP'nin belirli bir kitlesi var ve bunun üzerine koyarak iktidara gelebilir. Umarım yazdığımı diğer partileri kötülemek gibi anlamazsınız. Değerli görüşlerinizi hem oylayarak hem de yorum olarak atarak belirtirseniz çok memnun kalırım. Herkese iyi günler dilerim.

Not: Sorum zaten CHP'ye oy veren arkadaşlara değil, şuan Kılıçdaroğlunun izlediği politika yüzünden oy atmayanlara. Özellikle onlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 6 Ocak 2017; 16:22:28 >

• Muharrem ince gelirse onun icin anadoluyu teker teker dolasirim.
  • hdpye ve töröre karşı daha sert tutumda olsa,
    muhafazakar insanlara karşı daha saygılı olsa belki.
  • Emine Ülker Tarhan keşke istifa etmeseydi onu Chp başında görmek isterdim. Hakiki ulusalcılardandı.
  • Gitse verirdim

Not: Akpli değilim.

Çabuk aktroller gelmeden.

Düzgün bir eleştiriyi büyük ihtimal chpye oy atanlardan alabilirsin, akp kesiminden alamayacaksın, çünkü onlar tek bir kişiye oy veriyorlar <3 <3
  • CHP'liyim ama maalesef severek oy vermiyorum, alternatifsizlikten oy veriyorum. Hatta başkan ve zihniyet değişmedikçe sonraki seçimlerde Hepar'a vs. oy atmayı düşünüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu iyi adam ama siyasette iyilik kazanmıyor. Kötü olacaksın yeri geldiğinde. Ve maalesef çok pasif. Mesela bu olaylar herhangi bir Avrupa ülkesinde yaşansaydı hükümet düşerdi ama muhalefet sayesinde bu olaylardan hükümet daha da güçleniyor. Ulusalcı, milliyetçi ve sert konuşan ayar veren başkan lazım. Trump gibi. Zaten %25 kemik bir oyu var CHP'nin değişmez. %10 milliyetçilerden gelir. %5 Artık yeter diyen eski akplilerden gelir. %40 2019'da seçim kazandırabilir.
  • Gitse de gitmese de oyum chpye. Sırf o var diye gidip akpnin 1 numaralı destekçisi mhpye mi verecem? Hdp zaten söz konusu degil. Ayrıca milletvekili dahi çıkaramayan gelecegi olmayan partileri düşünmem bile.

Kılıçdaroğlu var diye atatürkçü olup da oy kullanmayan ya da başka partilere verenin IQ su en fazla 50dir. Net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitse ne olur. Chp'nin değil, Chp zihniyetinin işi bitti, asla iktidara gelme ihtimali yok.
  • Ulkenin siyasi parti liderlerine bakiyorum da. Yani Devlet Bahceli gitse yerine Meral Aksener gelse oyumu MHP ye veririm.
    CHP'den Kilicdaroglu gitse yerine kimin gelecegine bakmadan oyumu CHP'ye veririm.
    Bunlarin ikiside olmadigi icin oy kullanmiyorum yaklasik 10 yildir. En son 2007 genel secimlerinde oy kullandim.
  • Erdoğan'ı devirme çabalarınızı Kılışdar'a harcasaydınız ülke bugünkünden daha güzel olurdu.
  • bir muhafazkar partiyi bence başka bir muhafazakar parti indirebilir.

bugün tayip erdoğan istifa etse akparti çekilse

tekrar seçimler olsa insanlar yine muhafakazar görüşlü bir partiye oy verirler

Bizim ülke ideolojiye oy verir. Atatürkçü biri dünyanı en berbat yönetimi olsa da chp ye verir

muhafazakar biri de aynı şekilde muhafazakar partiye oy verir. Bugün akp yarın başkası.

o yüzden kılıçdaroğlunun orada olması ya da olmaması çok bir şey değiştirmez bence.
  • Kılıçdaroğlu Chp yönetiminde olmazsa Chp'ye oy vermeyi bırakacağım.
    Başkanlık gelirse de işimden emekliye ayrılacağım bu kadar netim bu konularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Erdoğan'ı devirme çabalarınızı Kılışdar'a harcasaydınız ülke bugünkünden daha güzel olurdu.

Maaşın ne kadar senin ? Aktroll seni
  • Haysiyetsizin biri benim mesajımı şikayet etmiş ... Adminlere soruyorum yazdığımın neresi hakaret neresi yalan !!! Ne hakla mesajımı siliyorsunuz ???

Bu forumun akp yandaşı olduğunu bilirdimde bu kadarına da pes...

Yakında zaten hiç girmeyeceğim bu foruma
  • Atatürk gelse yine vermezler
  • Baykal gidincede CHP yükselişe geçecek deniyordu, fakat hiç bir değişiklik olmadı. CHP seçime genel başkansız bile çıksa alacağı oy aşağı yukarı bellidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertsnow

Baykal gidincede CHP yükselişe geçecek deniyordu, fakat hiç bir değişiklik olmadı. CHP seçime genel başkansız bile çıksa alacağı oy aşağı yukarı bellidir.

Açıkçası bu sefer durum farklı, MHP seçmeni içinde çok büyük bölünmeler var. Bunların büyük kısmı yüksek olasılıkla CHP'ye oy atacak. Üstüne birde yeni bir genel başkan gelirse (Halkın sevdiği, güvendiği Bkz:Muharrem İnce, Aykut Erdoğdu benim aklımdaki kişiler) o zaman büyük bir artış görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methy

quote:

Orijinalden alıntı: desertsnow

Baykal gidincede CHP yükselişe geçecek deniyordu, fakat hiç bir değişiklik olmadı. CHP seçime genel başkansız bile çıksa alacağı oy aşağı yukarı bellidir.

Açıkçası bu sefer durum farklı, MHP seçmeni içinde çok büyük bölünmeler var. Bunların büyük kısmı yüksek olasılıkla CHP'ye oy atacak. Üstüne birde yeni bir genel başkan gelirse (Halkın sevdiği, güvendiği Bkz:Muharrem İnce, Aykut Erdoğdu benim aklımdaki kişiler) o zaman büyük bir artış görebiliriz.

2018'de yapılacak olan kongrede Bahçelinin kalacağını düşünmüyorum. Tersi olsa bile MHP'den gelecek oy CHP'ye yaramaz. Baraj altı kalması en çok AKP'nin işine yarayacaktır.

Ayrıca Kılıçtaroğlunda herhangi bir sorun görmüyorum. Dünkü konuşmasını dinledim gayet güzeldi. Anlayabilene tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desertsnow -- 6 Ocak 2017; 17:39:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP ve AKP asla oy vermeyeceğim partilerdir.Umarım giderler ve Türk siyaseti kutuplaşmadan kurtulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.