Şimdi Ara

Trump seçimde kazanır mı sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ABD başkanı sayın Trump sol görüşlü Amerikan halkı tarafından büyük destek gördü lakin zencilere karşı tutumu halk tarafından ılımlı sonuçlanmadı seçimi kazanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• covid den sonra zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRUMP2020

• Kazanamaz
  • quote:

sol görüşlü Amerikan halkı tarafından büyük destek gördü

Troll müsün kronik cahil misin bilemedim
  • Hocam sırf şu virüs muhabbeti bile kazanmasına engel diye düşünüyorum. Abd halkı bizimkiler gibi değil. Trump çıkmış "vücuda dezenfektan enjekte edelim" gibi saçma sapan bir açıklama yaptı millet buna başka yeriyle gülüyordur bence bu bile yeter o ülkede seçilmemek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD, bizim alışık olduğumuz Avrupai siyaset görüşlerinin tamamen dışında ve buna uygunsuz bir siyasi yapıya sahiptir. Halk sol/sağ görüşlü, politikaları şu vs. diye değerlendirilmesi çok saçmadır. ABD halkının en az %40’lık kesimi başkan yardımcılarının adını bile bilmez. Halkın neredeyse yarısı oy bile kullanmaz, umursamaz. (350 milyonluk bir nüfusta, 100 milyon kişinin oy kullanmadığını düşünün.) Tek başına değerlendirilmesi çok zor bir siyasal yapı kısacası.

Soruya gelecek olursak benim görüşüm Trump gene kazanacak. Bush gibi bir sığırı bile 2 kez üst üste başkan seçmiş bir halktan bahsediyoruz. Durum o kadar trajikti ki Bush üzerine fıkralar yazılmaya başlanmıştı. ABD siyaseti öyle basit olgularla tartışılacak bir siyaset değil. Devasa bir ülke ve nüfus var sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.