Şimdi Ara

Kıbrıs kızları güzel olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internette bir kızla tanıştım fakat resmini görmedim henüz. Kıbrıs'ta yaşıyormuş. Güzel midir sizce oranın kızları nasıl olur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kıbrıs Kızlarının Fiziksel Özellikleri

Kıbrıs, güzelliğiyle ünlü bir Akdeniz adasıdır ve Kıbrıs kızları, fiziksel çekiciliğiyle tanınırlar. Hem Yunan hem de Türk etkisinin bir karışımını yansıtan benzersiz bir güzellik anlayışına sahiptirler.

Kıbrıs kızları tipik olarak koyu renkli saçlara ve gözlere, zeytin rengi tene ve dolgun dudaklara sahiptirler. Yüz hatları genellikle yumuşaktır ve geniş, ifadeli gözlere sahiptirler. Yunan kökenli olanlar daha açık tenli ve sarışın olma eğilimindeyken, Türk kökenli olanların tenleri daha koyu ve saçları daha siyahtır.

Kıbrıslı kadınlar genellikle zayıf ve atletik bir yapıya sahiptirler. Yüzme, voleybol ve basketbol gibi sporlara aktif olarak katılırlar. Sağlıklı bir yaşam tarzını benimserler ve genellikle sağlıklı ve taze beslenirler.

Genel olarak, Kıbrıs kızları dikkat çekici fiziksel özelliklere sahiptir ve adanın zengin kültürel mirasının bir yansımasıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nefes alıyordur harika yani
  •  Kıbrıs kızları güzel olur mu ?
  • elınden guzeldir be sıkma canını
  • Google'a kıbrıs kızları yazacaktım ki bu çıktı;

Kıbrıs kızları güzel olur mu ?
  • bakımlı hoş ve sıcak cana yakın olma ihtimali yüksek rahattırlar türk kızı gibi değildirler öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir*

bakımlı hoş ve sıcak cana yakın olma ihtimali yüksek rahattırlar türk kızı gibi değildirler öyle

evet baya cana yakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm Kıbrıslı kızlar canayakın ve iyilerdir.Güzellik konusu ise Türkiye'ye orantıla işte o konu da ne desem boş.Şive işine gelince kimi kıbrıslı kızlara kıbrıs şivesi çok yakışıyor.Bir de bazıları biraz kıllı olabiliyor.
  • Kıbrıs kızı da ne ingiliz mi rum mu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKN.

Kıbrıs kızı da ne ingiliz mi rum mu ne?

valla hem ingilizce hem rumca mı yunanca mı ne konuşuyor orasını bilmiyorum sorarım

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Gördüğüm Kıbrıslı kızlar canayakın ve iyilerdir.Güzellik konusu ise Türkiye'ye orantıla işte o konu da ne desem boş.Şive işine gelince kimi kıbrıslı kızlara kıbrıs şivesi çok yakışıyor.Bir de bazıları biraz kıllı olabiliyor.

yorumun için teşekkürler kızın konuşması gerçekten çok şirin lool diyo ama nasıl diyo bi görseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: GKN.

Kıbrıs kızı da ne ingiliz mi rum mu ne?

valla hem ingilizce hem rumca mı yunanca mı ne konuşuyor orasını bilmiyorum sorarım

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Gördüğüm Kıbrıslı kızlar canayakın ve iyilerdir.Güzellik konusu ise Türkiye'ye orantıla işte o konu da ne desem boş.Şive işine gelince kimi kıbrıslı kızlara kıbrıs şivesi çok yakışıyor.Bir de bazıları biraz kıllı olabiliyor.

yorumun için teşekkürler kızın konuşması gerçekten çok şirin lool diyo ama nasıl diyo bi görseniz

O zaman ingiliz değildir,rumlar Türkleri sevmez.

• Arkadaslarda bahsetmis, kıbrıslı kızlar jhakkaten inanilmaz cana yakin, mütevazı. Özel bi caba sarfetmedigim halde bircok kizla konustum, tanistim.Bizim kizlarla alakalari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.