Şimdi Ara

Kibarca Nasıl Reddedebilirim? (Abiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En baştan hemen anlatayım konuyu. Beyler ben ve bir kaç arkadaşım üniyi kazanınca bizi bir tanıdığımız götürdü bir derneğe kayıt etti. Kayıt dediğimde sadece adımızı numaramızı e posta adresimnizi aldılar öyle çok geniş çaplı bir şey değil. Derken ilk kayıt anında anladık cemaat işi olduğunu çünkü makrube lafı falan geçti hatta yanımdaki arkadaş ne diyo bu falan dedi kulağıma hatta bu kendini tutamayıp pilavlı var pampa falan demeye başladı tabi biz bayağı güldük abiye belli etmeden. Herneyse bu abi bizi kaydederken ünide etkinlikler falan olcak işşte sigarayla savaş vb. etkinlikler falan dedi. Bizde tamam seve seve geliriz dedik. Ancak gel gelelim abi bizi yurda falan çağırmaya başladı şimdi. Türkiye maçı olduğğu akşam çağırdı gelcez dedik gitmedik. :D Ertesi gün tekrar aradı abiye "Sana karşı mahçubum abi dün gelemedik benim ailem izin vermedi arkadaşta beni gelmiyo diye gelmedi dedim". Adam tuttu bu gün gelin o zaman dedi. Bende abi yarın derrneğe gelip konuşcaz senle falan dedim. Adam bırak derneğii illa yurda gel diyo. Her neyse derneğe gittim dün dernek kapalı. Yurdada gitmedik şehrin biraz dışında kalıyo.
    Sonuç olarak bu abi tekrar aradığında biz yurda gelmeyiz ancak ünide yapacağın etkinliklere katılırız demek istiyoruz ancak bunu nasıl yapcaz.

• justlook78 kullanıcısına yanıt
    sülük gibiler
  • Ömür boyu pilavlılara çağırılacaksın asla kurtulamayacaksın tek çözümü intihar
  • "biz yurda gelmeyiz ancak ünide yapacağın etkinliklere katılırız" de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

"biz yurda gelmeyiz ancak ünide yapacağın etkinliklere katılırız" de.

işte direk bunu dersem sıkıntı yaparmı diye çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

sülük gibiler

+1

Sülük gibiymişsiniz , ben o tarz insanları sevmem de gitme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

sülük gibiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kibarca reddet. yoksa yakanı bırakmazlar
  • Kibarlıktan anlamayacakları için ısrarla aynı standart üslupla hayır demeye devam et. Onlar asla caymazlar sadece seni unuttuklarında rahatlayacaksın. Dershaneye giderken hocamın söylediği söz : "Bizim misyonumuz pazara kadar değil mezara kadardır."
  • Sol gazete, bira ve kupeyle git

• makrube istemediğin bir şeye zorlayamazlar düşüncelerim ters de gitme
  • Açık açık söyle anlayış gösterir. Bu kadar büyütmeyin böyle şeyleri. Zorla sizi biryere götürmezler istemediğiniz sürece.
  • Ahuhuuuuuhhaa

• bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorsan adolf hitlere sor
  • Bi kac gün git hocam ondan sonra yurtta falan laf arasinda staj tarzinda is yapabilecegim is buldum de. Hem bi miktar para alacagim hem de tecrübe kazanacagim de. Sonra 1 ayda bir gidersin arada iste.

eger yetmezse baska bi gün yeğenim geldi de (kız olsun ) ailemde yakina tasindi. Yegenimin okulu burdaymis. Ben ilgilenmek zorundayim falan de. Oda yeterli degilse.

Hafta sonlari babamin tarlasi var orada calisiyorum hem deniz kenari kisa tatil yapiyorum de.

Ajansa kayit oldugunu soyleyebilirsin.

Bir yarismaya katildigini soyleyebilirsin. 2-3 ay idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonkarahisarlılastirama -- 12 Eylül 2013; 13:19:06 >
  • kibarca reddetmişin zaten bugüne kadar sonuç alamamışın bundan sonra kesin bir dille reddetmelisin yoksa bırakmazlar peşini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır

kibarca reddetmişin zaten bugüne kadar sonuç alamamışın bundan sonra kesin bir dille reddetmelisin yoksa bırakmazlar peşini

İmza
  • Şimdi ailemden yana muzdaribim diyeceksin.O hoş sohbetleri tavuklu pilavı üzülerek ve istemeyerek özleceğimizi belirtmek istiyoruz.Durum böyleyken ailedem izin vermiyorken en içten duygularımızla artık biz yurda gelemeceğimizi ancak ünide yapacağınız etkinliklere katılacağımızı onaylarınıza arz ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 12 Eylül 2013; 13:24:18 >
  • Ciddi olarak soyluyorum ara telefonu anasına avradına sulalesıne sov ertesı gun senı tekrar arayıp gel der..
  • onlar kibarlıktan anlamaz kardeş sert bir dille söylemen lazım. Bunlara elini versen kolunu kaptırırsın aman diyim bulaşmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.