Şimdi Ara

TOYOTA AURİS 2010 1.6 KULLANMIŞ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2010 model 1.6 Toyota auris özellikle engebeli çukurlu tümsekli toprak arazide daha belli oluyor yavaşça ilerlerken arka alt taraflardan böyle kasılmaya benzer ses geliyor. Misal sağ arka tümseğe denk gelip sol arka çukura veya tam tersi durumlarda araç arka alt takımından kasılmaya benzer bir ses geliyor. Normal sürüşte tümseklerde vs bişey yok alt takımı göstermek için aracı lifte kaldırdım ustalar alt takım sağlam diyo arkada zaten torsiyon çubuğu var başka da bişey yok burç ve amortisörden başka bişey yok tümseklerde vs ses yok ama tümseğe çok hafif frenle girersem o zaman geliyor bir de bu otoparkların diyelim rampasından çıkıyorum aracın önü düzlüğü kavuştu arkası rampada kaldı tam o anda bir kasılma sesi geliyor bir türlü bulamadım tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

• Usta değiştirin ya iyi bir ön düzenciye gidin. Sonuçta bu parçaları kontrol ederek bulanabilecek bir arıza. Rahatsız edecek seviyelerde kasılma sesleri olmaz Toyotalarda. Genelde de Z-rotlar zamanla bozulur diğer alt takım parçaları kolay kolay arıza vermez.

teşekkür ettim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.