Şimdi Ara

FORD Focus 1.6 TDCi Trend düşünüyoruz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vereceğim ilandaki araçlar nasıl hangisi alınabilir veya alınmaz fiyatına özelliklerine göre siz başka ne tavsiye edersiniz ? Adanada olmalı .

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3895708

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3787447

Bu fiyatların dahada üstüne çıkamayız bilginize.

• galeriden araba alınmaz
  • Trend donanımlı focuslar genelde şirket çıkması oluyor.Bunu herhangi bir sigorta şirketinden kesinlikle soruşturun.

Haliyle kilometreleri 200-300 binlerden düşürülmüş olabilir.Bunu da araç yetkili servise düzenli bakıma girmemişse öğrenmeniz zor.

Ben olsam bu devirde bu tarz dizel araç alırken servis bakımlı olmayanlarını kesinlikle almam.Ya da eski sahibini tanıdığım, geçmişini bildiğim bir araç alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Trend donanımlı focuslar genelde şirket çıkması oluyor.Bunu herhangi bir sigorta şirketinden kesinlikle soruşturun.

Haliyle kilometreleri 200-300 binlerden düşürülmüş olabilir.Bunu da araç yetkili servise düzenli bakıma girmemişse öğrenmeniz zor.

Ben olsam bu devirde bu tarz dizel araç alırken servis bakımlı olmayanlarını kesinlikle almam.Ya da eski sahibini tanıdığım, geçmişini bildiğim bir araç alırım.

katılıyorum.
    birde linea da da dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

2. el aveo dizel bakın.
    Şirket çıkması arabalarla ne olduğunu bilmediğiniz araçlarla uğraşmayın.
  • quote:

Trend donanımlı focuslar genelde şirket çıkması oluyor.Bunu herhangi bir sigorta şirketinden kesinlikle soruşturun.

Yorumunuz için sağolun söylediklerinize dikkat edicez ayrıca bu işten anlayan ekmeğini bu işten kazanan yakınlarımız ile bakıcaz ben ön çalışma yapıyorum kendimce umarım bir problem çıkmaz eğer bir sıkıntı varsa farkedeceklerini düşünüyorum fakat söylediklerinizi aklıma yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 22 Eylül 2012; 16:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

galeriden araba alınmaz

Neden acaba biraz açıklama yapabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2. el aveo dizel bakın.
    Şirket çıkması arabalarla ne olduğunu bilmediğiniz araçlarla uğraşmayın.

Biraz marka takıntımız mevcut malesef ford - toyota - vw düşünüyoruz öneriniz için teşekkürler
  • quote:

+1 başlıkta focus trend gördüm şirket çıkması diye girdim
  • quote:

quote:

galeriden araba alınmaz

dolandırılmak istiyorsanız buyrun alın,trend model araçlar şirket çıkmasıdır ve galeri kilometresini düşürüyor buna emin olabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

galeriden araba alınmaz

dolandırılmak istiyorsanız buyrun alın,trend model araçlar şirket çıkmasıdır ve galeri kilometresini düşürüyor buna emin olabilirsiniz.

Uyarılarınız için teşekkürler fakat şöyle bir durum var özgen otomotivin sattığı skoda firmasının servis müdürü yakın akrabamız dolayısıyla 2008 model olan ford ile ilgili bir husus varsa her detayını anlatacaktır fakat diğer 2009 model focus için dediklerinizi dikkate alıcaz teşekkürler

• bence de galeriden almayın.
    1- Galeriden focus almanızı pek tavsiye etmem.
    2- Boş model focuslar genelde şirket aracı- Ghia veya Titanyum almak lazım SONY teypli.
    3-2006 ve üstü model ghia/titanyum temiz focuslar 31bin civarı başlar.
    4-Fiyat düşükse ciddi sorunlar olabilir. Alternatör, akü , lastik, jant, turbo hortumu belki turbo, amortisör ...bunların değişmesi gerekebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.