Şimdi Ara

Kgs Ogs yardım amaçlı sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece Çeşme otobanına girdim , urla da gişelerden çıkacağım vakit kgs kart limitim yetersiz olduğunu gördüm , malesef geçen yaz oradan geçtiğimde açık olan dolum merkezi artık belli saatlerde hizmet vermekteymiş

yolu bana tarif eden arkadaşım "ogs bölümünden geç , yaklaşık 40 tl ücret cezası var dedi" artık mecburiyetten Ogs bölümüne daldım , tabela 24 tl gösteriyordu.

dönüşte o yolu kullanmadım , merak ettiğim bu cezayı nasıl ödeyeceğim , gecenin 1 yarısı acil işim olsaydı o yolu sürekli kullanmak zorunda kalsaydım hiç mi haklı 1 tarafım olmayacaktı. 24 tl tamam para değil belki ama unutup gidersem yarın 1 gün önüme ciddi bir mebla gelmesinden çekinceliyim , bu tip durumla karşılaşan yada bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olmalarını istiyorum.

• OGS'den kaçak geçiş yaptınız sanırım,10 gün içerisinde OGS cihazı alırsanız cezanız iptal olur.
    24 lira olması şaşırtıcı geldi,en uzak mesafenin 10 ya da 11 katı gibi bir cezası var diye biliyorum.
  • Doğrudur normal çeşme izmir sınır oda 2.5 tl civarı birşey ödeniyor, 10 katı civarı olmuş , ogs ihtiyacım yok daha farklı nasıl çözüm bulabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

OGS'den kaçak geçiş yaptınız sanırım,10 gün içerisinde OGS cihazı alırsanız cezanız iptal olur.
    24 lira olması şaşırtıcı geldi,en uzak mesafenin 10 ya da 11 katı gibi bir cezası var diye biliyorum.

+1
    ucretli yolda en uzak mesafenin 10 kati biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım gelecek cezayı ödersin, bir daha gittiğinde de doğrudan geçiş yapar Seferihisar'ı geçtikten sonra Shell'e gider kart alırsın. Yolun iki tarafında olan Shell de dolum yapıyor kendi kartına. Bir sıkıntı yaşamazsın. Artık geçişlerdeki o gişeler mesai saatlerinde çalışıyor. Bir sıkıntı olmaz.
  • peki ogs den kaçak geçip sonra kgs kartımıza plakamızı tanımlarsak ceza yiyiyormuyuz?
  • arkadaşlar, kgs kartları ve dolumları sadece gişelere yakın shell istasyonlarında mı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İleride karşınıza bir şey çıkmaz. O meblayı ödersiniz sadece. Farklı bir sorum olacak benimde. HGS testleri yapılmaya başlanmış. En azından benim kullandığım Aydın-İzmir otobanında. Bazı uyanıklar oradan geçti ki belkide OGS sandılar yanlışlıkla geçtiler. Bu HGS'nin OGS'den farkı nedir yani.
  • 3 hafta önce aynı yerde aynı durumla karşılaştım mecbur OGS'den kaçak geçiş yaptım.

Karayollarının sitesinden nerdeyse hergün sorgulama yapıyorum, geçiş ihlali bulunmamaktadır yazıyor.

Telefonla arıyorum ama ulaşamıyorum.

Ceza şu şekilde 2.5 x 11 = 27,5 TL

Ceza tebliğ tarihinden 15 gün içeisinde yatırırsan %25 indirim var.

O da 20,25 TL yapar.

Ödeyecez fakat ceza gelmiyor aceleye gerek yok.
  • akşam yayınlanan haber programında seyrettim.

istanbul köprü çalışmalarından dolayı kgs gişelerinde sıkışan vatandaş,
    sıradan ve sıcaktan bunalınca plakaları gazete kağıdı ile kapatıp ogs den geçiş yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

arkadaşlar, kgs kartları ve dolumları sadece gişelere yakın shell istasyonlarında mı var?

"kendim sordum kendim cevapladım" oldu.

shell anlaşmalı kgs dolum noktaları.
    http://www.turkiyeshell.com/smart/kgs_istasyonlistesi_mayis2011_2.pdf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.