Şimdi Ara

KFC Menü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acıktım KFC'den yemek söyleyeceğim de karar veremedim. 15 liram var daha Cumartesi Xtreme Menü yedim. Şimdi Best Of düşündüm ama doyurur mu ki diye şüpheliyim. Panini de güzele benziyor ama ufaktır o da. Karar veremedim bir el atıverin.

• Best of al.
  • best of + promosyonlu hot shots söylüyorum anca öyle doyuyorum biraz tuzlu oluyor fiyat açısından ama güzel bir tat..

Xtremele normalde doyuyorsan best oflada doyarsın sanırım..
  • xtereme normale nasıl doymuyorsunuz yahu ben kiloluyum bu halimle zor bitiriyorum
  • En son söylediğimde Best Of + Promosyonlu Hot Shots söyledim zaten öyle doydum ben de.
  • yemeksepetinden söyle.
    mc donaldstan aradılar patateslerinizin soğuk gelmesinden dolayı özür dileriz dediler.

etkili bi site
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinnerTR

xtereme normale nasıl doymuyorsunuz yahu ben kiloluyum bu halimle zor bitiriyorum

Spor acıktırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep yemeksepetini kullanırım zaten. Dün de Bolulu Hasan Usta siparişimi eksik gönderdi. Hemen yemeksepeti ile görüştüm gecenin bi saati 2 liralık ufacık dondurmayı koşa koşa getirdiler.

Ben de 173 boyum var ve 50 kiloyum ama ancak öyle doyabiliyorum.

Neyse Best Of + Hot Shots istedim. 50 kuruşum daha olsa Xtreme isteyecektim de hem farklı bir şey yemiş olacağım. (Aman ne farklı ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 18 Nisan 2011; 21:30:37 >
  • 50 kiloyum ama xtreme beni doyurmuyor Tavsiyem popeyes maxi menülere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: WinnerTR

xtereme normale nasıl doymuyorsunuz yahu ben kiloluyum bu halimle zor bitiriyorum

Spor acıktırıyor

Onu bilemem ben okul-ev arasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

50 kiloyum ama xtreme beni doyurmuyor Tavsiyem popeyes maxi menülere bak

Popeyes buraya göndermiyor. Bir kere yedim zaten pek hoşuma gitmemişti. Kuruydu biraz daha KFC'ye göre.
  • Triple Whopper + King Seçim + 2 küçük tek hamburger.

Alın size ölüm menüsü. Bunun yiyen sabahı zor görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Triple Whopper + King Seçim + 2 küçük tek hamburger.

Alın size ölüm menüsü. Bunun yiyen sabahı zor görür.

Bıktırdı artık hamburger. Eski tatları da yok ki.
  • Xtreme.
  • beyler best of nasıl hiç yemedimde?
  • Bekle bir yarım saat sonra falan anlatırım ben sana.
  • mighty zinger menuyu hep denemek istemişimdir ama xtreme her defasında daha hoş gelirdi gözüme
    bi mighty dene
    iyiyse söyle bana da
  • Evet arkadaşlar bugün KFC Best Of menü incelememle karşınızdayım. Hebele hübele...., konuya geçiyorum.

Siparişim 20 dakika gibi bir sürede geldi halbuki KFC baya uzak evime ben gitmeye kalksam yarım saatimi alır en az. Nasıl yaptılar çözemedim kapıda bekliyordu sanırım adam.

Menüde 1 Parça But + 2 Parça Crispy Strips + 3'lü Hot Wings + 6'lı Hot Shots (Acılı) geldi. Patatesi püre olarak istedim. Geçen siparişimde kızartma istemiştim fakat çok kötüydü. (McDonald's dışında patates kızartması yiyemiyorum açıkçası.) İçeceğim de kolaydı. Bir adet de biscuit vardı. Yanına ekstra 6'lı hot shots da aldım.

10 dakikada bitti ne olduğunu anlayamadım.

Öncelikle İlk defa but ve crispy strips yedim. İkisi de çok güzeldi. Bildiğiniz KFC kalitesi. Gerisini bilen bilir zaten hot wings ve hot shots efsanedir. Püreye baktığımda koyu renkli olduğunu gördüm. Sonradan anladığım üzere o koyu renk sosmuş. Üstüne sos dökmüşler. Ne sosu anlayamadım ama püre tahminimin çok yukarılarında. Aşırı lezzetliydi. Yanında bir adet biscuit olması iyi olmuş doymaya çok yardımcı oluyor. Yanında promosyon ücretiyle aldığım 6'lı hot shots da tabiki beni krallar gibi doyurdu.

Sonuç olarak Xtreme menüye süper bir alternatif arkadaşlar. Çekinmeden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 18 Nisan 2011; 22:14:04 >

• Evet arkadaşlar bugün ne yiyeyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.