Şimdi Ara

Keşke ölümcül bir hastalığım olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya da bir depremde hızlıca can versem. Elimde olmayan bir sebebin canımı almasını istiyorum. Kendim yapamıyorum çünkü. Bazen "Hiç düşünmeden camdan atla sonra rahatlayacaksın." diyorum ama olmuyor tabi ki. Yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olum yapma öyle şey.mesela bi zombi virüsü ortaya çıksaydı hayatımıza fena aksiyon gelirdi .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

olum yapma öyle şey.mesela bi zombi virüsü ortaya çıksaydı hayatımıza fena aksiyon gelirdi .d

Öyle bi durumda mücadele eden taraf yerine zombi olmayacağını nerden biliyorsun? Ne hikmetse zombi salgını olmasını isteyen herkes mücadele eden kişi olacağını sanıyor. Kimse zombi olabileceğini düşünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 23 Aralık 2017; 11:0:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

olum yapma öyle şey.mesela bi zombi virüsü ortaya çıksaydı hayatımıza fena aksiyon gelirdi .d

Öyle bi durumda mücadele eden taraf yerine zombi olmayacağını nerden biliyorsun? Ne hikmetse zombi salgını olmasını isteyen herkes mücadele eden kişi olacağını sanıyor. Kimse zombi olabileceğini düşünmüyor.

olum zombi olmak için bi mücadele vercez.zaten öyle birşey olsa ilk zombiler yaşlılar felan eceliyle ölen kişiler olur.salgın onlar ile başlar.yani onlar bizi zombi yaparken yine mücadele etmiş olcaz ehe

• Yanlış yapıyorsun.Kendini kötü olana yönlendirirsen daha kötü olursun.Ayrıca intihar etmek öyle kolay bir şey değil.O psikolojiye gelmek ve yapabilmek zordur.Bir de yaşama içgüdüsü denilen bir şey var.En güçlü içgüdülerden biridir.Nefesini tutarak kendini öldürmeye çalış mesela.Otomatikmen bir süre sonra nefes alacaksın.Hadi karşı gel bakalım bu güdüye.Gelmişin şu dünyaya.Mutlu olabildiğin kadar ol, sonra göçüp gideceksin zaten.Zihnini bir şeylerle oyala mesela.Ben şu aralar 2.dünya savaşı belgeseli seyrediyorum.Baya oyalıyor adamı.Boş boş durursan düşünürsün, düşünürsen de tırlatırsın.Kendi zihninden kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

Yanlış yapıyorsun.Kendini kötü olana yönlendirirsen daha kötü olursun.Ayrıca intihar etmek öyle kolay bir şey değil.O psikolojiye gelmek ve yapabilmek zordur.Bir de yaşama içgüdüsü denilen bir şey var.En güçlü içgüdülerden biridir.Nefesini tutarak kendini öldürmeye çalış mesela.Otomatikmen bir süre sonra nefes alacaksın.Hadi karşı gel bakalım bu güdüye.Gelmişin şu dünyaya.Mutlu olabildiğin kadar ol, sonra göçüp gideceksin zaten.Zihnini bir şeylerle oyala mesela.Ben şu aralar 2.dünya savaşı belgeseli seyrediyorum.Baya oyalıyor adamı.Boş boş durursan düşünürsün, düşünürsen de tırlatırsın.Kendi zihninden kaç

bende belgesele sardım barbarians rising izle güzel belgesel romanın çöküşünü anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 23 Aralık 2017; 14:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

Yanlış yapıyorsun.Kendini kötü olana yönlendirirsen daha kötü olursun.Ayrıca intihar etmek öyle kolay bir şey değil.O psikolojiye gelmek ve yapabilmek zordur.Bir de yaşama içgüdüsü denilen bir şey var.En güçlü içgüdülerden biridir.Nefesini tutarak kendini öldürmeye çalış mesela.Otomatikmen bir süre sonra nefes alacaksın.Hadi karşı gel bakalım bu güdüye.Gelmişin şu dünyaya.Mutlu olabildiğin kadar ol, sonra göçüp gideceksin zaten.Zihnini bir şeylerle oyala mesela.Ben şu aralar 2.dünya savaşı belgeseli seyrediyorum.Baya oyalıyor adamı.Boş boş durursan düşünürsün, düşünürsen de tırlatırsın.Kendi zihninden kaç

bende belgesele sardım barbarians rising izle güzel belgesel romanın çöküşünü anlatıyor

Sağolasın hocam.Aldım listeme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.