Şimdi Ara

kernel nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kernel nedir bilen lütfen cevaplasın acil.. 1.50kernel, 3.03kernel falan diye şeyler geçiyoo..

• ya arkadaşım şu forumda biraz araştırmayı öğrensene sen ya herşey içinde topic açılmazki
  • arkadaşım sana 2. defa söylüyorum bi kere daha böyle bi mesaj atmıştın bana: armaya kernel yazınca bana gereken cevap çıkmadığı için yeni topic açtım. bu konuda hiçbişey bilmediğim için başka şey de yazamadım. diğeri için de aynı şey geçerliydi. hem bunu söyliyene kadar niye link vermiyosun madem olduğunu biliyosun..
  • Kernel 1.5 dekı acık uzerınden ev yapımı hombrew ve uygulamalar artı oyunları calıstırıyorsun cekırdek gıbı duzuno firmware destekleyen her seyı calıstırıyorsun .. sen boyle bıl yeter aslında bole degılde :)
  • ben daha yeni 3.030e-b'ye geçtim. iso oyun yüklemek istiyorum. ama benim memory stickte ISO diye bi klasör yok. aslında game150 de yok sadece game var.. içi de boş. acaba bu kernelle ilgili bişey mi. acaba benimki kernel 1.50de kaldı da o yüzden mi yok. eğer öyleyse kerneli nerden değiştirip 3.03 yapıcağım konusunda lütfen bi yardım eder misiniz....
    böyle bi konu var diyen olursa da lütfen link de versin..
  • arkadaşlar lütfen yok mu bilen??
  • Kendin açmışsın ya

Kernel : Versiyona göre oluşan klasör dizilim sistemidir. Mesela 3.03 seçersin GAME klasörün 1.50 olur , 1.50 seçersin GAME klasörün 3.03 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yoksa sorun degıl kendın yara gır psp klosorune sag tus klık yenı klosor yarat ısmınıde game150 yap olsun bıtsın... kernel 1.5 lerı game 303 lerıde game150 ye at ...
    quote:

Orjinalden alıntı: cem11

ben daha yeni 3.030e-b'ye geçtim. iso oyun yüklemek istiyorum. ama benim memory stickte ISO diye bi klasör yok. aslında game150 de yok sadece game var.. içi de boş. acaba bu kernelle ilgili bişey mi. acaba benimki kernel 1.50de kaldı da o yüzden mi yok. eğer öyleyse kerneli nerden değiştirip 3.03 yapıcağım konusunda lütfen bi yardım eder misiniz....
    böyle bi konu var diyen olursa da lütfen link de versin..

• 1.50 ve 3.03 kernelin farkı ne?
  • kernel cekirdek demek bnm bildigim kadarıyla işletim sistemlerinde falan da war
  • sanırım burada herkes bilio ama açık açık anlatan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.