Şimdi Ara

Superuser Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım note2 telefonumda bu uygulama var, ben bu uygulamayı nasıl kaldırabilirim ? Root ile alakalı bir şey diye tahmin ediyorum, ama ben cihazımda böyle bir şey istemiyorum. Ayrıca cihaz yurtdışı, bu yazılımı kaldırırsam imei uçup gidermi ?

• SuperUser cihazin Root oldugunun kanitidir. Kaldirip kaldirmamak size kalmis, fakat kalmasinin size hicbir zarari yok. Aksine faydasi var.

Ayrica bilginiz yoksa eger Root nedir? Bir arastirmanizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 21 Kasım 2013; 22:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

SuperUser cihazin Root oldugunun kanitidir. Kaldirip kaldirmamak size kalmis, fakat kalmasinin size hicbir zarari yok. Aksine faydasi var.

hocam ben uygulam vs. pek yüklemem o yüzden jb ve root tarzı işlerle pek işim olmuyor. Bu yazılımı kaldırırsam imei gidermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

SuperUser cihazin Root oldugunun kanitidir. Kaldirip kaldirmamak size kalmis, fakat kalmasinin size hicbir zarari yok. Aksine faydasi var.

hocam ben uygulam vs. pek yüklemem o yüzden jb ve root tarzı işlerle pek işim olmuyor. Bu yazılımı kaldırırsam imei gidermi ?

JB den kastiniz JailBreak ise eger ipod touch,ipad,iphone cihazlar icin olan islemdir. Android cihazlara uygulanamaz.

SuperUser i kaldirmaniz imei nizi silmez fakat silerken neyi sildiginizden daha dogrusu ne yaptiginizdan emin olarak hareket etmelisiniz.
    Olur da imeiniz ucup giderse daha sonradan bahsediyorum imei yazmak icin root kullanici olmaniz gerekmekte. Yani SuperUser in orda durmasi size zarar vermez. Benim tavsiyem silmemeniz yonunde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

JB den kastiniz JailBreak ise eger ipod touch,ipad,iphone cihazlar icin olan islemdir. Android cihazlara uygulanamaz.

SuperUser i kaldirmaniz imei nizi silmez fakat silerken neyi sildiginizden daha dogrusu ne yaptiginizdan emin olarak hareket etmelisiniz.
    Olur da imeiniz ucup giderse daha sonradan bahsediyorum imei yazmak icin root kullanici olmaniz gerekmekte. Yani SuperUser in orda durmasi size zarar vermez. Benim tavsiyem silmemeniz yonunde.

daha önceden hurdaya çıkan note2 cihazım var, onun imeisini bu cihaza nasıl aktarabileceğim konusunda bilginiz varmı ?

• http://www.cepkutusu.com/modifikasyon-genel/329-android-samsung-cihazlarin-imei-degistirme-yontemi-100-kesin-ve-garanti-cozum-ucretsiz-.html

Burada birseyler anlatilmis, daha once denemedim, kefil degilim. İmeisi kopyalanan cihaz birdaha acilmazsa sorun olmaz.

• teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.