Şimdi Ara

Kerim Frei : “ İmparator Fatih Terim...”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İmparator Fatih Terim'in beni istemesi gerçekten büyük bir gurur verici. Terim'i hem Türkiye'de hem de Avrupa'da herkes tanıyor, kariyeri başarılar ile dolu bir teknik adam. Hem geçmişte hem de bugün yaptıkları ortada, böyle bir isim tarafından istenmem beni onurlandırır. Fulham'a 'henüz' Galatasaray'dan gelen resmi bir teklif yok"

Kerim Fırayy

Kerim Frei : “ İmparator Fatih Terim...”

• Source?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporx ropörtaj yapmış

@iuvenis
  • Kaynak nedir ?

Şimdi başlarlar, yok bu da iyi oyuncu keşke gelse. Yok şunun yerine yok bunun yerine girer, yok şu yönü iyi hem türk bilmem ne diye. Hayatlarında bir tane maçını izlemezler adamın buradan atıp tutarlar. İş transfere gelince herkes gelsin, ama gitmeye gelince kimse gitmesin herkes dursun. Sanki takım futbol takımı değil Osmanlı ordusu , 150 kişi ile maça gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Kaynak nedir ?

Şimdi başlarlar, yok bu da iyi oyuncu keşke gelse. Yok şunun yerine yok bunun yerine girer, yok şu yönü iyi hem türk bilmem ne diye. Hayatlarında bir tane maçını izlemezler adamın buradan atıp tutarlar. İş transfere gelince herkes gelsin, ama gitmeye gelince kimse gitmesin herkes dursun. Sanki takım futbol takımı değil Osmanlı ordusu , 150 kişi ile maça gidecek.

• Türk statüsünde olduğu için alınması iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camilo Cienfuegos

Sporx ropörtaj yapmış

@iuvenis

http://forum.donanimhaber.com/m_73743045/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir
    9 yıl önce açıldı
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM İSTİFA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sporx haberlerini ben de takip etmiyorum, ropörtaj farklı. Genel bir söyleşi olmuş zaten, cımbızla çektim ben bu bölümü.

@Macabre
  • Sol bek ve stoper lazım. Şunlara prim vermeyin. Kerim Frei şu anda bize lazım mı Allah aşkına?
  • Kapa bildirin Fener alsın boşver
  • quote:

Kaynak nedir ?

Hocam dur sakin ol allasen naptin, kahkaha patlattim yorumunu gorunce :D belli cok biktirmislar seni :D

• iyi oyuncu keşke gelse. Hamit yerine Sneijder yerine girer, gidiş yönü iyi hem türk bilmem ne.
  • quote:

Kaynak nedir ?

• quote:

Kaynak nedir ?

Maçlarını izledim. Iddia ediyorum Arda'dan daha büyük futbolcu potansiyeline sahip. Ligimiz de Kerim kadar seri top surebilen bir oyuncu yok. Fatih Terim'in ellerinde bir yıldıza dönüşebilir. 3-4'e alsak 1-2 seneye kalmaz 20-30'a satabiliriz. Çok yakından takip ettiğim, çok da sevdiğim bir futbolcu. Karakteri de on numara, asla sorun çıkarmayacak bir isim. Bu arada Kerim'in soyadı artık Frei değil Koyunlu.

• Bos oyuncu insallah gelirde sizde gorursunuz. Su gurbetcileri ilah gibi gormeyi birakin.

Adamin toplasan 10 macini izlememis adamlar cok iyi insallah gelir diyor.

• Sözüm sen ve senin gibi takipçilere değil, burada Jose Mourinho kesilenlere. Alınmana gerek yoktu.. Fakat 20-30 M edeceğini hiç sanmıyorum.
  • Hiç izlemek nasip olmadı ama sadece Türk statüsünde diye futbolcuda transfer edilmez ki.

• la siz hayatinizda kac defa carlinhosun chedjeunun macini izlediniz de konusuyosunuz gelsin gelsin diye bagirip durursunuz kerime gelince macini izlememisiz. 1 defa milli takimda oynadi bu adam gorduk calim yetenegini vs izlenir gerekirse begeniirse alinir. atar yapiyonuz hemen cnsmisiniz nesiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Bos oyuncu insallah gelirde sizde gorursunuz. Su gurbetcileri ilah gibi gormeyi birakin.

Adamin toplasan 10 macini izlememis adamlar cok iyi insallah gelir diyor.

Allah aşkına kaç maçını izledin de boş topçu diyebiliyorsun ??? Hic izlemediysen bile ada basininda Chelsea macinda sonradan oyuna dahil olduktan sonra ne kadar etkili olduğunu duyabilirdin. İnşallah gelir, bu yıl en çok istediğim isimlerin başında geliyor.

• Ya konudan bi .... Kerim Frei'nin potansiyelini tartışıyor adamlar.
    Fatih Terim uzun zamandır istiyor zaten Kerim'i.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.