Şimdi Ara

KEPEĞE KESİN ÇÖZÜM ÖNERİSİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
17.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu ana kadar çam terebentin,pro zinkten şampuan kullandım..belki biraz iyi geldi ama gene geçmedi hala var..acaba bu kepekten kesin kurtulma yolu varmıdır?

• ketoral kesinlikle 1. yıkmadan itibaren görüyosun etkisini tamamiyle yok oluyo kepek ama devamlı kullanman lazım 1 yıl,ben 2 ay kullanıp bırakmıştım baya önce şimdi yeninden başladı hafif hafif
    gidip alıcam bende bugün
  • ketoral şampuanmı ? fiyat nasıl acaba ? tamamen geçiriyormu ?
  • 5 liradır eczanelerde bulabilirsiniz şampuan. Ben bioblas şampuanın içine bir ampul bepanthen bir ampulde bemiks karıştırıyorum tek geçerim. Ne dökülme ne kepek ne başka birşey.
  • Kesinlikle Head & Shoulders.. Ben geçen kıştan beri kullanıyorum. Kullanmadan önce kafamı defterin üstüne doğru getirip saçlarımla oynuyordum ve kar yağmış gibi oluyordu. Geçen kıştan beri hiç bırakmadan Head&Shoulders'ı kullanıyorum ve Allah'a şükür kepek mepek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumanji -- 10 Haziran 2009; 10:43:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

ketoral kesinlikle 1. yıkmadan itibaren görüyosun etkisini tamamiyle yok oluyo kepek ama devamlı kullanman lazım 1 yıl,ben 2 ay kullanıp bırakmıştım baya önce şimdi yeninden başladı hafif hafif
    gidip alıcam bende bugün

%100 katılıyorum benim saçımda kepek varken ben 6 ay defne sabunu kullanmıştım yeşil olanından ama daha çok kepek oldu bende daha bu ay ketoral aldım ilk yıkama da kepekten eser yok bana o kadar dediler yok efendim şampuandan oluyodur sabun kullan 6 ay boşu boşuna kepekli gezdik neyse şimdi ketoralı haftada 1 kullanıyorum geriye kalan zamanlar da dove kepeğe karşı etkili kullanıyorum sen sen ol defne sabunu, çam sabunu gibi sabunlar kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 10 Haziran 2009; 14:24:40 >

• 6-7 aydır ketorol kullanıyorum. Tavsiye ederim. Saçında yağlı egzema var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İshale kesin çözüm!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denemeden anlayamazsınız hangisinin iyi geleceğini

zetion kullanıyordum ben gayet iyi geldi ama saçı biraz matlaştırıyordu , kepek gittikten sonra normal şampuana dönünce tekrar başlıyodu kepeklenme ( elidor-head and shoulders felan) ondan dolayı arayıp kendinize uygun olanı kullanmanız lazım bence
  • Clear Men ve Head & Shoulders'u ilk çıktığı zamanlarda kullanmıştım. Kepekten eser kalmadı. Daha sonra Head & Shoulders'a devam ettim pek etkisi olmayınca Clear'a döndüm. Yine de tam yok etmiyor kepeği. Cilt ile alakalı bir durum.
  • Elma sirkesini deneyebilirsin onun haricinde sedolin kadolin pirdolin prozinc t gel
    bunlara kepege karsı gercektne etkili sampuanlar
  • quote:

Elma sirkesini deneyebilirsin onun haricinde sedolin kadolin pirdolin prozinc t gel
    bunlara kepege karsı gercektne etkili sampuanlar

prozinc kullandım bayağ kepeği azalttı ve boyutundada ufalma oldu kepeğin daha unumsu bir hal aldı ama tam geçirmedi malesef..

quote:

6-7 aydır ketorol kullanıyorum. Tavsiye ederim. Saçında yağlı egzema var.

yağlı egzama nasıl oluyor ? normalde saçım çabuk yağlanır hemen hemen hergün yıkarım yoksa rahatsızlık veriyor.2 gün yıkamasam kaşıntı yapıyor..
  • dostum saçımda dicektim pardon, benim saç tabakamda böyle bi katman oluşmuştu. Oynadığım zaman kepek yağmuru oluyordu.. çok çektim çook..
    2 günde bir yıkamak en iyisi bence. Alıştırmaya çalış.
  • arkadaşım blendex kullanma kepeğekarşı aldım kepek yaptı ve ben söyle geçirdim bir bardapa tuz ve suyu karıştır kafanı hafifce ıslat ve tuzlu suyu kafana sür 15 dakika veya 10 dakika bekle azcık sızlıyacaktır sonra gir banyoya yıka kafanı ama sabun sürme ben panten denedim oldu sana yaramassa başka şanpuan dene öyle geçti bendeki kepek
  • eskiden kepek sorunum vardı.
    clear bu konuda en iyisi bence.
  • przinc ve ya ketoral kullanan arkadaşlar diğer zamanlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
  • neşeninde kepek sorunu vardı o ne kullanıyodu bilen var mı ? unuttum ben onu !
  • arkadaşlar şampuanınza biraz karbnat karıştırarak deneyin, karbonat karıştırarak şampuanın PH'nı düşürmüş oluyoruz.

ben headandsholders 400 ML bir çay kaşığı kadar karbonat karışıtırıp denedim. kepek neredeyse 0'a indi.
  • Styric kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam maalesef.Saçıma deydin mi hemen her yer beyaz kepek oluyor.Çözümü bulabildiniz mi ?
  • sebulba2001 kullanıcısına yanıt
    Halen varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    1 aydır Şampuan + Karbonat karışımını kullanıyorum, kepek oranı %95 azaldı. denemeye değer. Karbonat + Şampuan kürü bilinen bir yöntemdir. İnternetten araştırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.