Şimdi Ara

Kenwood oto teyp Yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
14.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alarm Kenwood oto teyp Yardımcı olun lütfen

Selam arkadaşlar benim araçımda kenwood cd çalar var Kullanma kılavuzunn kapagında.

KDC-W5641U
    KDC-W5541U
    KDC-W5141U
    KDC-W5041U
    KDC-W4141
    KDC-W4041

Yazıo modeli o sorunsa;

Teyp i açıyorum sorun yok 20 22 sese geliyorum sorun yok ama daha fazla ses verdiğimde (en son ses 32ydi galiba) teyp kapanıo sonra acılıyo ve ekranda "Code Off" yazı sesi kısmassam hemen bi daha kapanıo sesi kısmadıkca boyle yapıo neden olabilir kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim bide muzık calarken arada "Demo Mod" Yazısı geciyo neden bilmiyorum sorun nerde?

• güç ile ilgili bir sorunu oabilir teybin sesi açtığınızda aşırı yük binmesinden dolayı kendini korumaya alıyo olabilir. kullanma kılavuzunda hata mesajlarının ne anlama geldiği yazar genelde kılavuza baktınızmı "code off" hatası ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reflection_91

güç ile ilgili bir sorunu oabilir teybin sesi açtığınızda aşırı yük binmesinden dolayı kendini korumaya alıyo olabilir. kullanma kılavuzunda hata mesajlarının ne anlama geldiği yazar genelde kılavuza baktınızmı "code off" hatası ile ilgili?

ya bakıcamda kullanma kılavuzu ingilizce

Boyle sesi acınca teybin ışıklarıda azalıp artıyor
  • kılavuzuna baktım aklıma gelen oası sorunlar
    1- çalışma voltajı 14.4 v olarak belirtilmiş aküden gelen 12 volt yüksek güç te çalıştırmaya yetmiyor olabilir.
    2- 4-8ohm dirençli hoparlör ile kullanılması önerilmiş araba tesisatında 2 ohm luk hoparlörler takılı ise hoparlörler yüksek akım çekiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reflection_91

kılavuzuna baktım aklıma gelen oası sorunlar
    1- çalışma voltajı 14.4 v olarak belirtilmiş aküden gelen 12 volt yüksek güç te çalıştırmaya yetmiyor olabilir.
    2- 4-8ohm dirençli hoparlör ile kullanılması önerilmiş araba tesisatında 2 ohm luk hoparlörler takılı ise hoparlörler yüksek akım çekiyor olabilir.

1- Oto sistemlerinin maximum verimde çalışabilmesi ( max çıkış gücü verebilmesi ) için önerilen voltaj degeridir 14.4v. Bu voltaj degerine çalışan araç dahil ulaşamazsın zaten 13.1---13.8 lerde kalır bunu aşarsa sık ampul patlatır araç

2- +1 hoparlör empedenası ile alakalı olabilir ( büyük ihtimal arka hp ler 2Ω a tekabül ediyordur )

3- cihazı çalıştırırken varsa bir multimetre ile volt ölçümü yapın, kapandıgı noktadaki volt degerini ölçün..Teybe giren gerilim düştügünden epprom beslemesi bozuluyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 17 Ekim 2011; 11:47:40 >

• hoparlörlerden birinde kısa devre vardır
  • bence güç bağlantılarında sıkıntı var iyi temas etmiyor.teybin içinde lehimlerde çatlak falan olsa araç sarsıldığında kesme yapar ama soğuk lehim olacak kadar ısınacak bi durum olacağı zayıf.teybin arkasında sarı kabloya +12 kontak açılınca gelir.kırmızıda ise +12 devamlı olurki hafızaya aldığınız radyo vs ayarları için.siyah zaten şasedir bazı teyplerde sarı hafıza için kırmızı kontak açılınca verilir değişik olabilir.bağlantılar iyi yapılmadıysa belli akımdan sonra kesme yapar.buda teybin ilk takıldığı haline gelmesini tetikler.code ister demoya geçer falan.önce bağlantıları tekrar kontrol edip iyice sağlamlaştırmak.hatta aracın teybe gelen bağlantılarını sağlamlaştırdıktan sonra yine yapıyorsa akünün + ucundan kablo alıp seyyar kablo ile bide öyle + vererek denemek lazım ki teşhisimiz düzgün olsun.bunun için 2-3 metre kablo ile + ya bağlantı diğer ucu getirip sarı ve kırmızı kabloyu birleştirip bunlara bağlantı yapmak siyah olan şase zaten onu aracın boyasız sac kısmına dokundurmak,(akünün - yazan kısmı aracın şasesine bağlı olduğu için aracın tümü - olur bütün araçlarda böyledir)bu denemeden sonra hala sıkıntı varsa tek sorumlu teybin kendisidir.artık kablolardan başlayarak aramaya geçilir kırık varmı sigorta istenen değerde mi burda da sıkıntı yoksa içe geçilir bilgniz yoksa gerisini mecbur olarak tamirciye teslim etmek gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkdaslar oncelikle merhaba kenwood kvt 524 teybine sahibim biraz kurcalarken bi sorun olstu teyb kendini kirumaya aldi isiklari tuslari calsmiyo sadece acma tusu clisyo oda teybi calstryo ekrni filan acilmiyo ve reset tusu kurmizi yanip soyunuyo duzltmem icin yapabilecegim bisey varsa bilgisi olan bana ulasmasini rica ediyorum iy gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.