Şimdi Ara

premier oto teyp arızası yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde bir cd çalarlı premier oto teybi var. alet cd çalarken de radyo çalarken de öyle bir ses veriyor ki, sanki çok hızlı bir şekilde ses sonuna kadar açılıp kısılıyor gibi ses veriyor ve ses yükselmelerinde hoparlör yerinden çıkacak gibi göbek atıyor. bu nasıl bir arıza olabilir hangi parçaları kontrol etmeliyim. çıkış entegresi ile ilgili olabilir mi. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• İlkin ses ayar potansını kontrol etmenizi öneririm, sanki sorun basitmiş gibi geldi bana.
  • cihazda mekanik potansiyometre yok. + ve - düğmelere basarak ses ayarlanıyor.
  • Onlarda sonsuz pot denen zıngırtı olmalı hacı. Bir switch gibi ama sürekli döndürebilirsin. Bu şekilde mi yoksa + ve - şeklinde iki ayrı tuş mu var? Ekranda ses ayarlarken çıkan VOL ya da VOLUME ibaresi çıkıyor mu bu ses artma esnasında. Bunları merak ettim.
  • dondürmeli falan değil. buton şeklinde ayrı iki tuş. sesi açıp kısınca ektranda vol seviyesi çıkıyor. ses açılıp kısılabiliyor ama dediğim gibi garip bi ani yükselip ani iniş var periyodik eşit aralıklarla. lütfen yardım.
  • sorun şöyle düzelir.
    Müthiş kaliteli bir 1990 model Renault Broadyway'den çıkma
    "Roadstar" marka yüksek çıkışlı amfi bulman lazım önce.
  • eger ses te ayar yapabiliyorsan teybinde soğuk lehim vardır yok ayar yapamıyorsan ses kontrol entegresi arızalanmıştır ses kontrol entegresi çok zor arızalanan bir parça büyük ihtimalle soğuk lehim olması muhtemel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli RADYOsu olan oto teybi
    14 yıl önce açıldı
    Oto Teyp Çalışması Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki soğuk lehim tahminen ses kontrol entegresi civarlarında mı vardır, yoksa nerelerde olabilir. ses kontrol entegresi dediğin çıkış entegresi mi.
  • çıkış entegresi değil tabanda bulunan smd malzemeleri kast ediyorum aslında
    genelllikle pt serisi bir entegre vardır tabiki bu soğuk lehim dedigimiz olay o entegrede de olabilir veya taban entegresinin o bacagındada olabilir veya yolda çatlamıştır artık bundan sonrası senin kabiliyetine bakar
    şuraya bak düzelir demek çok yanlış bir düşünce olur
    sana kolay gelsin
  • mrb kusura bakmayın arkadaşlar ol ortaya yazdım pek bilgim tok bu işlerle konu açamadım. bende kamasonik ks4009 oto yeyb var. sorunu şu: teybin sol tarafndaki ses çıkışı belirli süre çalıştıktan sonra cızıramaya başlıyor. sağ taraf normal olarak çalışıyor. hoparlörleri değiştirdim sıfır hoparlör taktım sorun aynı. tesisatı yeniledim sorun aynı bu seferde ses çıkış entegresini (TDA7388) değiştirdim yine sorun aynı. tebin arızalı olduğu kesin. arızanın nerde olduğunu tahmin eden arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • oto radyo cdçaların önceleri ilk açtığımda ve kapattığımda bir küt sesi çikiyordu.fakat çalışıyordu.arabayı pek kullanmıyorum.şimdi açıyorum radyoyu ses normal fakat bir iki saniye sonra ses kesiyor.teyp çalışıyor.tekrar kapatıp açıyorum yine aynı acaba neden oldu cevaplayan olursa sevinirim.istanbulda avrupa yakasındayım tamirci önerirmisiniz.bildiğim oto teyp tamircisi yok.
  • iyi günler premier pr7270 aldım
    kullanma kılavuzu yok
    radyo kanalı nasıl hafızaya alınır saat ayarı nasıl yapılır
    yardım istiyorum
    teşekkürler
  • emretemelkuran kullanıcısına yanıt
    usta şimdi bitane typ aldım arkadaştan goldmaster dvd li usb ve hafıza kartlı usbyi görüyor sıkıntı yok çalıyorda ama neden se eski kasetli teyipler gibi her sanatçı müslüm gürsese bağlıyor ses kalınlaşıyor yani hafıza kartında yapmaz dedik onda da yapıyor radyo normal sıkıntı neden olabilir allah rızası için yardım... @emretemelkuran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.