Şimdi Ara

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda kentsel dönüşüme girecek bir dairemiz var.
    Daha önce kentsel dönüşüme giren dairesi olan varsa cevaplayabilir mi?
    İstanbul Bahçelievler'de 20 yıllık bir binada 1+1 70m2 bir dairenin ev sahibine ortalama maaliyeti nedir? Nasıl hesaplanıyor?

Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar herkese

• m2 maliyetleri şartnameye göre değişir, B.evler merkez mahallesi mi?, yoksa diğer mahalleler mi?
    Merkezde fiyatlar çok yüksek, daha detay bilgi verir yada şartname paylaşırsanız daha belirgin bir şeyler üzerinden konuşuruz.
  • Merkez mahallesi değil ortalama maliyetine bakacaktım internette bir cevap bulamayınca belki burada bilen vardır diye sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StrackLamby S kullanıcısına yanıt
    maliyet- 950-1100 tl/m2 aralığında ortalama.
  • proya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum :)
  • dostum biz satış fiyatını konuşmadık, maliyet üzerine konuştuk,

bir diğer husus ise attığın ilan Bahçelievler değil Esenyurt, (açıklama kısmında doğru adresi paylaşmış B.evler merkezde böyle dandik daire yapılamaz zaten)

Bahçelievler merkezde o m2 deki bir daireyi 309binTL ye alamazsın en kelepiri 1.4milyona filan bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FTTB'den FTTH DÖNÜŞÜM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • proya kullanıcısına yanıt
    c 35 ile yapılmışhttps://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-oguz-vizyon-dan-yayla-yakini-sifir-ultra-lux-3-plus1-135m2-516800331/detay

yemede yanında yat neden 1.4 milyon vereyim madalya mı verecekler sanki,

yok yok geniş süper almak isteyen kaçırmasın
  • Tabiki istediğin yerden alabilirsin dostum, konu ve içereği fark edemedin galiba çok daha farklı bir şey konuşuyorduk aslında.

Son olarak son cevabındaki soruya da şöyle onlarca sebepten sadece bir tanesini foto olarak paylaşayım.
    KENTSEL DÖNÜŞÜM

bir tarafta bina, araba ve insan yoğunluğu, bir tarafta nefes alınacak alan parası olan hangisini seçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.